(6Mart2025)Konuya dair tecrübelerimi şöyle paylaşmak istiyorum. Liseye giden genç birinin internetsiz kalmaması için Firsty reklam izleyerek düşük hızda sınırsız internet kazanmak güzel. Parasını vereyim hızım yüksek olsun ucuz olsun diyenler için referans kullanarak bnesim aylık 10gb almak en güzel yöntem. Köye, yazlığa veya bir yere ip kamera kurayım hareket sensörü bir şey algılayıp bildirim geldikçe bakarım diyenler için bnesim süre sınırsız paketleri sim karta yazdırıp kullanmak en ideal yöntemler. Para sorunu yok işimi görsün diyenler için holafly,İlocallme veya Firsty yüksek hızda sınırsız paketleri kullanılabilir. Ek olarak yurtdışında birkaç gün sınırsız olsun kafam rahat olsun diyenler için Redteago günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız 0.7dolar( Amerika Avrupa Asya gibi paketler) Süre sınırı olmasın paketi evimde ayarlayıp yurtdışına çıkınca kullanırım diyenler için bnesim süre sınırı olmayan Avrupa Asya yada ülke paketleri en güzel paketlerdir.(İlk defa esim kullanacaklar kesinlikle buna yönelmeli) Bnesim 5 euro indirim veren kodum. P9S83H29 Sınırsız olmasada ucuz paketleri olan Bnesim referans kodumuda eklemek istedim 5 Euro indirim alabilirsiniz. Yurtdışı paketleri mevcut İndirim koduyla Türkiye 10gb, Türkiye dahil Avrupa'da 5gb 2.07 euro yaklaşık olarak 76 liraya alıp kullanabilirsiniz Süre sınırı olmayan paketleri mevcuttur. Aylık paketlere göre %30 daha pahalı Rast gele mail adresi ile hesap açıp giriş yapıp farklı kredi kartı veya sanal kartlar ile alım yapabilirsiniz. Daha önce kullanılmış kredikartı başka mail adresi ile kullanılamaz. Mail adresinin gerçek olmasına gerek yoktur. Şuana kadar 30 farklı hesaptan alım yaptım sıkıntı yaşamadım Bnesim Türkiye'de Turktelekom ve Turkcell şebekesine bağlanır. Bnesim 5 euro indirim veren kodum. P9S83H29 Redteago günlük(24 saat) 0.70dolar 300mb sonrası 480kbps sınırsız. En az 2 günlük alınıyor 1.4 dolar Gelen hediye ile 4gün daha sınırsız başka zaman alabilirsiniz. 51 liraya 2+4 toplam 6gün günlük 300mb sonrası 0.5mbps sınırsız kullanabilirsiniz. Avrupa Türkiye Asya Amerika istediğiniz paketi olabilirsiniz bu fiyata Yeni üye olana 3 dolar hediye kazandıran kodlarım SULE0084 ARSL0056 Firsty ile reklam izleyerek tüm dünyada düşük hızda sınırsız İnternet yada günlük ücret karşılığı sınırsız internet(Ücretli sınırsız olanda kaç gbtan sonra hız düşeceği yazmamış ama testlerde 5mbps hıza düştüğü görülüyor 2gb kullanimdan sonra 1mbpse düştüğü görüldü. First class pakette düşmediği yazıyor) Dünyanın neresinde olursanız olun mobil veri Firsty ağına şimdi katılın ve DSXN-6KLA referans kodum aracılığıyla ilk satın alma işleminizde 3 € indirim kazanın Firsty uygulamasını hemen indirin: Üye olduktan sonra sizde başkalarına referans kodu verirseniz 4 dolar daha hediye geliyor. 0.7dolar harcayıp 7dolar hediye kazanabilirsiniz. Paket Türkiye ve Avrupa'da geçerlidir. Türkiye'de Turkcell ve turktelekom şebekesi ile çalışır. Bazı paketlerde Vodafone da var 11 gün sınırsız 23 liraya gelir. https://esim.redteago.com/ İlocalme Telefonda sınırsız kullanım 120gb hotspot sınırı olduğu konuşuldu. İlocalme aylık sınırsız 33euro Holafly 90gunluk sınırsız 129 Euro aylık 43euroya gelir. Hız sınırı yazmıyor teyit etmek gerekir Maya net Günlük 2gb sonrası 1mbps sınırsız 49dolar hotspot sınırı var hotspot sınırı olmayan 64 dolar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 6 Mart 2025; 22:45:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 76TL)

-
-
sınırsız bnesimde var evet ama 65 euro da az değil
roamify varmış günlük 5 dolar, throttle olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 9 Haziran 2024; 0:6:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç operatörde şu dikkatimi çekti 1 GB sonrası 128bkps sınırsız diyor. Paket aşmadan YouTubeden 144p açıp şarkı dinlemek ve sınırsız WhatsApp kullanmak için denenebilir. Hatta ping iyi olursa online oyun için iş görür. Ek olarak günlük sınırsız paket alıp indirme ihtiyacı giderilir. Fiyatı en düşük hız sınırı olmayan paketleri burada paylaşırsak yaz tatilinde ailecek internet ihtiyacını karşılayabilir. Malum bugün çocuklara 20gb yetmez o bile 300-400 liralarda.
Fiyatı düşük hız sınırı olan yada olmayan sınırsız paketleri bulalım istiyorum. Ben e sim olayında yeniyim tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini yazarsa güzel olur.
Ek olarak e sim de diyelim Turkcell iyi çeken yerde ona bağlanıyor. Turkcell zayıf Vodafone iyise ona bağlanıyor.
Daha iyi çeken internet ve sınırsız olaması güzel fiyat avantajı olan paket bulursak çoğu kişinin işine yarar gibi
65 eruoya sınırısz internet bence gayet uygun.
-
Maya mobile her gün için 2gb kullanım sonrası 1mbps sınırsız 49dolar (30günlük)
Hotspot kullanacaklar için 64dolar
quote:
Orijinalden alıntı: sssss5
Bu mesaj silindi.bu iyiymis
downloaf 1 mbps ise uploaf nemkadar ki acaba upload da sinir yoksa 1 mbps youtube için ideal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buna bakınca evet 65 euro uygun kalıyor. hız sınırı yok, turk telekom hızları da gayet iyi.
Türkiye'de sim kart alırken ödenen vergi ve 12 ay taahhüt gibi zorlamalar olmadan e-sim ile günlük aylık hatta bazı firmalarda 3 aylık sınırsız paketler gördüm. Tamamen hız kısıtı olmayan paketlerde var fakat yabancı forumlarda e-simin bağlı olduğu ağ yurtdışı olduğu için ping sorunlarından bahsetmişler.
Roaming ile pingin düşük olmasını beklemek hayalden öte bir şey değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
link atarmisin dostum
bytesim
Turkey eSIM for travelers - 5G Unlimited Data - ByteSIMhttps://bytesim.com/products/esim-turkey?sku=18064026622031456019560715
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yararlı konu olmuş. Esim paketleri sayesinde kapanan yurtdışı fiziiki simleriniz vowifi ile aktif geliyor ve fiziki siminiz kapalı olsa dahi arama alıp mesaj gönderebiliyorsunuz türk telekom hariç. Bazı arkadaşlarım sadece esim kullanıp Türkiye’den hat bile almıyorlar. İşler çok değişmeye başladı bu esim ile.
-
Bunda türkcell çekiyor mu?
Turkcell çekiyor mu bunda?
Bulunduğum yerde sadece turkcell çekiyor ve paket almaktan sıkıldım param bitti. Turkkcellin çektiği en iyi tarife hangisidir?
Türk Telekom ve Vodafone ile anlaşmalı Türkcell çekmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Arkadaşlar bu konuyu fazla uplamayalım yoksa yoğunluktan fiyatlara zam yapacaklar |
Elbette alternatifler değerlendirilebilir ama örnek olarak Çin'e baktığımda, - Trip.com üzerinden 5 günlük 3 Gb'lık paket : 69 TL (1.83€) görünmekteyken, - Bnesim üzerinden referans kod kullanarak (5€ indirimli), 30 günlük 3 Gb 'lık paket : 38 TL (1€) gibi bir rakam çıkıyor. Zaten bu konunun/forumun amacı, daha çok uygun ve düzgün hizmetin alınması ile ilgili. Yoksa yalnızca liste fiyatları üzerinden bir kıyaslamaya ihtiyaç olsa, esimdb.com gibi karşılaştırma sitesi yeterli olur. Kullandığınız EU bölgesi için geçerli 25 Gb / 150 TL olan firmayı/paketi paylaşma imkanınız olursa sevinirim. En azından forum üyeleri de ilgili operatörü değerlendirmiş olur. |
Benzer içerikler
- 0501 hangi hat
- turkcell cayma bedeli öğrenme
- türk telekom paketmatik iptal
- faturalı hat iptal etme bedeli
- kullanılmayan numaralar
- vowifi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- iphone şebeke sorunu
- hat takılı ama şebeke yok
- 2025 telsiz kullanım ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X