Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 76TL) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
72
Favori
42.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aslında mesele şu, gittigim yerde internet alt yapısı yok bu nedenle turkcell hem pahali hem sansür abartiyor. Turk telekom ise 15 mbps hiz veriyor, vodafone zaten vodafone. Evden çalıştığım için hiz siniri olmayan hotspot lazim aylik nerden baksan 750 gb harciyorum. Hotspot da Hiz kisiti olmamali ki sirketin vpn baglantimda yavaslik olmasın. Oyuzden hotspot sinirsiz ve hiz kisit istemiyorum fiyat önemli değil. Turkcell vpn lerde ara ara sorun yasatiyor suan super online var 100 mbps hiz fiber arada whatsapp bile zar zor calisiyor, hiz testi sorun yok diyor mh ariyorum sorun yok diyor youtube vs sikintili hep. Tek bir cihazda degil tablet tv telefon pc hepsinde ayni sansur den internetin keyfini alamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt
    Refanrans kod kullaniminda alim yapmiyor diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E sim hem ucuz hemde bugünkü gibi internet band daraltmalarından etkilenmiyor. Gün içinde normal hatla WhatsApp görüntülü konuşma bile yapılamazken e sim gayet güzel çalışıyor.

• İstanbul dışında normal hatlarınızla Instagram, YouTube veya WhatsApp ta sorun yaşayan var mı?

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

şu an için sorun yok bende

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

Şimdi kontrol ettim bende de düzelmiş. Kısıtlama kalktı heralde

• Firsty sınırsız paket satınalan varmı? Hızlarda son durum nedir. Full sınırsızı kullanan var mı?
    Ben 5mbps yazanı kullanmıştım 2gbta kadar hız sınırı yoktu sonra 5mbps ile 3gb gördüm sonra hız 1mbpse düştü 24saat dolana kadar hotspot dahil bu hızda kullandım.
    Hız kısıtı olmayan paketi alıp deneyen olursa yazsın lütfen.
    Referans kullanarak 3 dolar hediye kazanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.