Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 76TL) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
744
Cevap
70
Favori
39.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

geliyor gelmekte olan Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 76TL) 

• Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 76TL)

Bnesim + Turkcell

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ücretsizhttps://www.firsty.app/ vardı sanırım ama yarım saatte bir reklam izleyerek düşük hızda sınırsız internet kullanma izni veriyordu. Bunu gibi düşük hızda ucuz yada ücretsiz başka e sim firması var mı?
    Uzun zamandır Firsty kullanmadım hala kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar, bir sorum daha olacak :) bnesim deneme amacli kullandim tekrar tesekkurler. Aldigim esim diger telefonumda kullanmak istedigimde quarcode kullanilmis uyarisi aliyorum. Esimi diger telde kullanma durumu mumkun mu ?

• Arkadaslar bnesim kullanmanizi tavsiye ederim diger e sim lere gore gayet ucuz hizida guzel
    Bnesim 5 euro indirim veren kodum. NE4PG529

https://www.bnesim.com/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt

Halen çalışıyor hocam. Hizi 250kbit a çıkardı. Daha once 128di. Navigasyon, mesaj hatta sesli gorusme için yeterli. Ayrıca ardi ardına reklam izleyerek 6 saate kadar ücretsiz süresini uzatmak mümkün suan. Acil ihtiyaçta is görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkara -- 5 Mart 2025; 22:24:32 >
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt

Ne yazık ki bnesim tek kullanımlık. Başka telefona kurmak için müşteri hizmetleri dataları yeni bir esim e transfer ediyor ama 1 Euro istiyor.

• emkara E kullanıcısına yanıt

Bak bu güzel olmuş. Bedavaya hiç yoktan iyidir

• Firsty 1 gün reklamsiz gibi bir ibare vardı. Tıkladım. Şuan 500mbtan fazla dosya indirdim hızım düşmedi 40mbps civarı alıyorum.
    24 saat boyunca bedavaya yüksek hız internet hediyemi veriyor yeni üye olanlara.

• Eskiden 100mb hediye verir sonra reklamsız 24 saat düşük hızda devam ederdi.
    Şuan baktığımda günlük sınırsızda herhangi bir hız limiti gözükmüyor.
    Bilgisi olan yazsın.

• Şuan 1gbtı geçtim 24saat fast diyor. Ben 5ay önce falan kullanmış biriyim ama hesabı silip tekrar üye olunca yeni hesap gibi hediye verdi ve hız düşmüyor. Bedavaya bu internet hemde tüm dünya diyor.
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 76TL)
    Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (Aylık 10gb 76TL)

• Bsbsbs bs B kullanıcısına yanıt

Yok artık diyorum. Başka deneyen teyit eden yazsın lütfen.

Veri kullanımınız First Class planına daha uygundur yazıyor ekranda ve hızım 512kbps düştü.

1.44gb tüketimden sonra hız düşürüldü.

Ücretsiz kullanım için güzeldi.

Ücretli günlük alıp denemek gerekli.

First Class olan tamamen sınırsız olabilir.

• Uçak moduna alıp tekrar aktif ettim hızım 512kbps değil artık 5mbps kısıtlanmış sınırsız devam ediyor.
    İndirme ve gönderme eşit olduğuna göre kalan 23 saat boyunca 5mbps sınırsız kullanacağım gibi gözüküyor.
    Global yazan yeri kaldırıp sadece Türkiye seçtim hızım o yüzdende yükselmiş olabilir.
    Emin olamadım. Benden başka deneyen var mı?

Ek olarak hotspot denedim indirme ve yükleme diğer cihazda da 5mbps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bsbsbs bs -- 5 Mart 2025; 23:53:35 >

• Hemen indirdim üye oldum. 1 günlük konfor yazıyordu tıkladım. Hızım yükseldi. Konuya katkısı olan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 6 Mart 2025; 0:1:35 >

sınır günlük 6 saat mi? her gün reklam izlesen yapılabiliyor mu yoksa tek seferlik bir şey mi bu?

Konuya katkın için teşekkür ederim. Bu 1 günlük 5mbps sınırsız olayı güzel.

30gunluk 30dolara alınabiliyor diyor. 20gb kullansam 1 günde hız 5mbps altına düşer mi acaba şuan evde 26mbps civarı alıyorum henüz 5mbpse düşmedi.

Reklamları toplu izleyip ücretsiz 6saate kadarda 256kbps kullanabiliyoruz sanırım sizin dediğinize göre. 6 saat sonra tekrar izleyip kullanmaya izin veriyor mu?

Deneyeceğim de wifi olmadan esimi ekleyemedim
    1 günlük konfor ücretli değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.