Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
54
Favori
26.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sağlayıcı firmalara kim dur diyecek hepsi birleşip yüksek fiyat sunuyorlar doğru düzgün altyapı bile yapmadan. Öyle bir şey ki e sim kurup yabancı sağlayıcılardan internet alsanız ki yine yerli hangi firmayla anlaşmışlarsa onu kullanıyoruz daha ucuza geliyor.

Tarife teklifi alıyorum 10 GB aylık internete 10 Euro civarı fiyat istiyorlar daha geçen hafta Avrupa'da sim kartıda sıfırdan hediye olarak aldığım hatta sadece 2 Euro ödedim internet paketiyle beraber
  • payda P kullanıcısına yanıt

Daha önce yerli operatörlerde yaptıgimiz VPN sistemini şimdi e sim üzerinden yapıyorsunuz sanırım. VPN şarj sorunu ve ping sorunu yaşıyor musunuz

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

Yedek olarak kullanıyorum, ay sonu paket biterse buna geçiyorum. Tabiki ping ve şarj sorunu yaşıyorum. Daha hızı şarj gidiyor ve ping 100 ile 200 arasında.

• judger90 kullanıcısına yanıt
    Ben sinirsiz e sime gececegim taahhut bitince. Elin adami kazansin bunlar kazanacagina
  • payda P kullanıcısına yanıt
    Bu aşamayı geçemedim neyi yanlış yapıyorum?

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)
  • gsmtr G kullanıcısına yanıt

geçmeden önce test etmenizde fayda var, karşılaşabileceğiniz sorunları yazayım,

1. Ping sorunu olacak,

2. İp Adresiniz Yurtdışı olacak,

İp adresiniz farklı ülke olarak göründüğü için banka uygulamaları, bein connect ve ip tv uygulamalarına erişm sıkıntısı yaşayacaksınız. Ayrıca bazı portlar kapalı olabilir buda wowifi gibi önemli özellikleri kullanmanızı engelleyebilir.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

yanlış yazmışsınız,

rsp.truphone.com

• quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Bu mesaj silindi.
    Mantikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

geçmeden önce test etmenizde fayda var, karşılaşabileceğiniz sorunları yazayım,

1. Ping sorunu olacak,

2. İp Adresiniz Yurtdışı olacak,

İp adresiniz farklı ülke olarak göründüğü için banka uygulamaları, bein connect ve ip tv uygulamalarına erişm sıkıntısı yaşayacaksınız. Ayrıca bazı portlar kapalı olabilir buda wowifi gibi önemli özellikleri kullanmanızı engelleyebilir.

Access global data in 200+ countries and save on roaming charges. Download the BNESIM app,

apply the code: NUTXW2WU

at checkout, and enjoy a €7 discount on all BNESIM products! Experience instant connectivity with BNESIM!

TÜRKİYE’de 1 aydır kullanıyorum sorunsuz, bugün bitti, yarında yurtdışına gidecem gelince TÜRKİYE paket alıp yada Avrupa paket alıp TÜRKİYE’de kullanacam. İlk aldığımda 1 euroya 10+10 gb almıştım.

İndirim yapan kod = NUTXW2WU

• emirkanim kullanıcısına yanıt

tekrar tekrar alabiliyorsunuz bu paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: gsmtr

Ben sinirsiz e sime gececegim taahhut bitince. Elin adami kazansin bunlar kazanacagina
    E-sim kartlı modem yada router bilen var mı? Bulamıyorum.
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen harcamaların minimuma indirdim alkol bile tüketmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

...

İos için atabilir misin inmiyor
    www.tcl.com
    TCL Routers LINKZONE MW63-4G CAT4 32 Connections-TCL Global
    https://www.tcl.com/global/en/routers/tcl-linkzone-mw63

• gsmtr G kullanıcısına yanıt
    Bravo, ben de kendimi bildim bileli tutumlu bir insanım, anne terbiyesi...

Devletin yaptığı ise programlı fakirleştirme, köleleştirme ve tecavüz...
  • quote:

www.tcl.com
    TCL Routers LINKZONE MW63-4G CAT4 32 Connections-TCL Global
    https://www.tcl.com/global/en/routers/tcl-linkzone-mw63
    Teşekkürler hocam ama, TÜRKİYE’de yok hocam bu modem, önceden araştırdım. Ben bulamadım satın alacak yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 13 Temmuz 2024; 20:59:8 >

5ber sim kart alip esim tanimlatin
  • quote:

5ber sim kart alip esim tanimlatin
    Nasıl oluyor hocam, bilgilendirme yapabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 13 Temmuz 2024; 21:4:47 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.