selamlar. bu yöntem hala çalışıyor mu? bir mesaja cevabınızda sunucu kapatıldı yazmışsınız? bir de devam ediyorsa hotspot olarak bu bağlantıyı paylaşabiliyor muyuz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharp61 -- 18 Temmuz 2024; 12:53:2 > |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (7. sayfa)
-
-
Tamamen sınırsız paketleri deneyen oldu mu acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya muhtemelen mevzu şöyle. Bu eSIM sağlayıcılarından bazıları kotan bitse bile bazı adreslere erişmene izin veriyor ki uygulamadan/websiteden hesabını yönetebil. SNI:IP eşleştirmesi yapmayan bir eSIM operatörü bulmuş arkadaş sanırsam, yani operatör seni kendi uygulamasında işlem yapıyorsun sanıyor ama aslında sen kendi sunucuna kurduğun bir TLS tüneline bağlanıyorsun ve operatörün ücretsiz/data-free olarak işaretlediği hız kısıtı da koymadığı hostname'lerden birini (misal `api.esim.example.com`) fake'liyorsun, o tünelden de bütün mobil trafiğini geçirip İnternet'e o kendi sunucundan çıkış yapıyorsun.
İşten güçten zaman bulabilsem bir bakacağım detaylı olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 19 Temmuz 2024; 0:52:36 > -
-
Sınırsız paket aldıysanız kötü olmuş. Umarım bir an önce çözülür problem sınırsız deneyiminizi görmek iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
29.99 Euro ödememi yaptınız.
Sınırsız olandan aldım 32 Euro idi. Apn yi normal isp olan apn yapınca düzeldi. Bnesimden gelen linke tıklayınca kalan internet görünüyor. Normalde satıcı 1 Euro'ya 20gb almış görünüyor fatura kısmında. Galiba paket bitince yenileme açık. Kendi mailini yazmış bnesim bilgilerine. İp kontrol edince Hollanda görünüyor. Vakıfbank ve Halkbank uygulamalarına girmede sorun olmadı. Ama yurtdışı ip olduğu için IPTV açılmıyor. Sınırsız internet IPTV kullanmadıktan sonra benim için işe yararmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazankkaya -- 20 Temmuz 2024; 6:24:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
32 Euro ödedim hocam
Speedtest yapma imkanin var mi hocam
Hocam Türk Telekom ne çekiyorsa o hızda geliyor fark yok. Evde denedim 27 mb id.
Ping degerkerini merak ettim
-
Hocam esim olmasa da kullanabiliyor musunuz şu an yani?
Hocam hotspot 120gb di sanirim. Onu da test edip birkac speedtest ss atabilir misin?
Bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam esim desteği olmayan cihazlar için çözüm sağlıyor
https://forum.donanimhaber.com/5ber-esim-deneyim-esim-siz-android-cihaz-kalmasin--158621484#158621484
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Telefonumda esim yok. Direk 5ber esim kart içine taktım ve uygulamadan karekodu okutup kurdum. Çalıştı sadece apn ile ilgili sıkıntı yaşadım. Apn değiştirmeme gerek yokmuş. İsp apn yapınca düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazankkaya -- 20 Temmuz 2024; 17:41:22 >
Hotspot paylaşımında sıkıntı oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X