Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
54
Favori
26.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

selamlar. bu yöntem hala çalışıyor mu? bir mesaja cevabınızda sunucu kapatıldı yazmışsınız? bir de devam ediyorsa hotspot olarak bu bağlantıyı paylaşabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharp61 -- 18 Temmuz 2024; 12:53:2 >
  • Tamamen sınırsız paketleri deneyen oldu mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharp61 S kullanıcısına yanıt

Ya muhtemelen mevzu şöyle. Bu eSIM sağlayıcılarından bazıları kotan bitse bile bazı adreslere erişmene izin veriyor ki uygulamadan/websiteden hesabını yönetebil. SNI:IP eşleştirmesi yapmayan bir eSIM operatörü bulmuş arkadaş sanırsam, yani operatör seni kendi uygulamasında işlem yapıyorsun sanıyor ama aslında sen kendi sunucuna kurduğun bir TLS tüneline bağlanıyorsun ve operatörün ücretsiz/data-free olarak işaretlediği hız kısıtı da koymadığı hostname'lerden birini (misal `api.esim.example.com`) fake'liyorsun, o tünelden de bütün mobil trafiğini geçirip İnternet'e o kendi sunucundan çıkış yapıyorsun.

İşten güçten zaman bulabilsem bir bakacağım detaylı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 19 Temmuz 2024; 0:52:36 >
  • 5Ber esim kartım geldi. Bugün denemek için ilocalme den esim aldım. Telefonum vivo y35 esim özelliği yok. esimi telefonumdan yükledim. Kurulduktan sonra roaming açtım. Türk Telekomdan Apn olarak globaldata yapın diye mesaj geldi. yaptım ama internete giremiyorum. Neyi yanlış yapıyorum. Telefonumun esim özelliği olmadığı için mi çalışmadı esim? Bilgi verebilir misiniz? Bir de ilocalme üzerinden aldım ama bnesim geldi. Ama bnesimde 20gb olarak görünüyor data limitim. Ama ben sınırsız paket almıştım.

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazankkaya -- 19 Temmuz 2024; 11:5:54 >

• ramazankkaya kullanıcısına yanıt
    Sınırsız paket aldıysanız kötü olmuş. Umarım bir an önce çözülür problem sınırsız deneyiminizi görmek iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

29.99 Euro ödememi yaptınız.

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

Sınırsız olandan aldım 32 Euro idi. Apn yi normal isp olan apn yapınca düzeldi. Bnesimden gelen linke tıklayınca kalan internet görünüyor. Normalde satıcı 1 Euro'ya 20gb almış görünüyor fatura kısmında. Galiba paket bitince yenileme açık. Kendi mailini yazmış bnesim bilgilerine. İp kontrol edince Hollanda görünüyor. Vakıfbank ve Halkbank uygulamalarına girmede sorun olmadı. Ama yurtdışı ip olduğu için IPTV açılmıyor. Sınırsız internet IPTV kullanmadıktan sonra benim için işe yararmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazankkaya -- 20 Temmuz 2024; 6:24:4 >

• sssss5 S kullanıcısına yanıt

32 Euro ödedim hocam

Speedtest yapma imkanin var mi hocam

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

Hocam Türk Telekom ne çekiyorsa o hızda geliyor fark yok. Evde denedim 27 mb id.

Ping degerkerini merak ettim

• Şu an unlimited data olarak görünüyor.

Hocam esim olmasa da kullanabiliyor musunuz şu an yani?

Hocam hotspot 120gb di sanirim. Onu da test edip birkac speedtest ss atabilir misin?

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu inceleyebilirsiniz hocam esim desteği olmayan cihazlar için çözüm sağlıyor
    https://forum.donanimhaber.com/5ber-esim-deneyim-esim-siz-android-cihaz-kalmasin--158621484#158621484

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Telefonumda esim yok. Direk 5ber esim kart içine taktım ve uygulamadan karekodu okutup kurdum. Çalıştı sadece apn ile ilgili sıkıntı yaşadım. Apn değiştirmeme gerek yokmuş. İsp apn yapınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazankkaya -- 20 Temmuz 2024; 17:41:22 >
    Hotspot paylaşımında sıkıntı oldu mu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.