böyle detay bilgilerin hastasıyız :) |
Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (9. sayfa)
-
-
E sim kartlı pahalı oluyorsa 25 Euro'ya 5ber kart alın. Telefondan sim karta paketi yükleyip modeme takın -
Illocal sinirsiz kullananlar memnun mu genel olarak? -
Redteago günlük 0.70dolar 300mb sonrası 480kbps sınırsız olduğu söyleniyor. Şuan ihtiyacım olmadığı için almadım ama alan olursa 3 dolar hediye kazandıran kodlarım
SULE0084
ARSL0056
Referas ile üye olduğunuzda 3 dolar hediye gelir. İlk alışverişte 0.7dolar ödeme yapıp 1 günlük sınırsız aldıktan sonra farklı zamanlarda 4 gün sınırsız kullanmak için bedava 3dolarınız olur.
Kısacası 23 lira gibi bir maliyetle 5 gün sınırsız yurt içi yurt dışı paketiniz olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 28 Temmuz 2024; 21:4:1 > -
Link paylaşır mısın, sanırım konu silindi
-
Arkadaşlar .erhaba.
Belki bilgisi olan vardır diye yazıyorum. Şu 4 ülkeyi kapsayan bir eşim şirket arıyorum tek pakette. Bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ülkeler : Kuzey Makedonya , Arnavutluk , Karadağ , Bosna Hersek -
redteago global paket kapsıyor sadece hepsini. global olduğu için de biraz pahalı Avrupa paketine göre
https://esim.redteago.com/esim-global
-
Çok teşekkür ederim.
Birde öğrenmek istediğim bir diğer şeyde maya esim ile bytesim de ödemelerde otomatik her ay kesiliyor mu yani onu app inden kapatmam gerekiyor mu yoksa gerek yok mu ?
-
En güvenli yöntem sanal kartla ödemek. Alım yaptıktan sonra limiti sıfırlarsınız herhangi bir para çekilmez
-
kullanmıyorum hocam onları, ayarlarına girip bakmanız lazım. Ya da söylendiği gibi sanal kartla ödeyip sanal kartı silmek güvenli yoldur.
-
Karadağın turist simleri var 500GB ve 1TB olarak. Bu simlerin çoğu çevre ülkelerde geçerli 5-10GB civarları kullanıma da sahip.
Mesela Mobimatterde ülke olarak karadağı seçip mTel operatörünün paketlerine bakabilirsiniz.
-
E simler yurt dışı ip adresi kullandığı için Instagram çalışıyor bilginiz olsun -
Şu an gerçekten çok yoğun olduğum için konuyu detaylı inceleyemiyorum ancak yeni taşındığım evde internet altyapısı yok ve Turkcell'in şebekesi haricinde iyi çeken şebeke de yok. esim veya fiziksel yurtdışı sim alarak evde kullanabileceğim sınırsız internet için en olası çözümler nedir? 4.5g modem de alabilirim.
-
Hocam inoxweb'den sunucu aldım günlük, openvpn kurdum. bnesim hattım ile bağlandım, Türkiye IP aldı evet ama netflix Türkiye içeriklerini göstermedi yine, tod tv(beinsport) da girişe izin vermedi. deneyeceklerin bilgisine.
-
redteago aldım 2 gunluk 1.40 usd ye. Turkcell i kullaniyor roaming olarak 300 mb a hız turkcell hızı sonra 48 kbps düştü hız youtube de sadece 240p açıyor iş görür whatsapp için filan
alacak olan varsa referans kodum Hey, have you tried an eSIM? Get $3 credits from RedteaGO. Use code MUHO0010 when you sign up or apple it at checkout.
Referral link:
-
1 aylık 21 dolar yapıyor, ilocal me 33 dolar limitsiz daha iyi ama yoklukta 21 dolarlık ta iş gorur
-
21 dolara tüm Avrupa ve Türkiye dahil olması güzel. Avrupa'da başka ülkelerde gezerken internetsiz kalmamak için kullanışlı. Türkiye'de Turkcell ve Turktelekom ile anlaşmalı olmasıda kapsamayı artırıyor.
-
Memnun kaldınız mı? Sanırım sadece Türkiye'de kullandınız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X