Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
54
Favori
27.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece Türkiyede hafta sonu kullandım fiyata göre bence iyiydi turkcell kullanması bence gayet iyi. ama tabii ping sureleri çok yüksek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim merak ettiğim şey internet veya çağrı için e-sim aldığımız zaman TR için numara tanımlanıyor mu? O numaraya sms falan alabiliyormuyuz? Sevgiler.

• miracocdil3 M kullanıcısına yanıt
    +90 yani Türkiye numarası alamazsınız maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ramazankkaya kullanıcısına yanıt

hangi iptv. her iptv çalışmaz ama bazı iptvler çalışır

• osnakli O kullanıcısına yanıt

tv plus izlenmez. sadece türkiyeye açık. belki vpn ile türkiyeye giriş yaparsan olabilir. denemek lazım

• 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt

gümrükten geçse bile. imei kayıt sorunu oluşur.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

tv plus, beinsport, beinconnect uygulamalarına giriş olmaz.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

Kayıt işi sadece yerel operatörler için geçerli. 120 günlük süre dolsa dahi yabancı operatörlerin SIM kartları kullanılabiliyor.

• eagleoneye E kullanıcısına yanıt

keyubudan aldığım Türkiye vps'e kurduğum vpn ile tvplus girişi yapılamadı, bilgi vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redteagoda günlük 0.7 dolar 480p sınırsız Avrupa ve Türkiyede geçerli bundan daha uygun fiyatlı ve mantıklı yok gibi. Yurt dışı işi olanların kullanıma en uygun bu gibi gözüküyor.

• 0xbkt 0 kullanıcısına yanıt

Esim yabancı da olsa yerel şebekeden sinyal alındığı için kapanan imeilerde esim işe yaramaz diye düşünüyorum. 5ber esim kart aldım kapanan imei de sinyal alamadım bilginiz olsun

esim i data için alırsanız ise yaramaz ama esimde görüşme.olursa imei kapalı.olsa bilr çalışır

• Xlarge kullanıcısına yanıt

sadece ses hatları mı çalışır diyorsunuz data neden çalışmıyor ve ses niye çalışıyor.

• ses hattında şebekeye imei gonderiyor diye biliyorum yabancı hat olduğunda sistem onu kapatmaz diye düşünüyorum data hattında sadece veri istiyor yerel sebekeden o veri ile wolte çalışmıyor olabilir.
    en son yonetmelikle yabancılara ait imei numaraları turkiyede 6 ay calisabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlarge -- 22 Ağustos 2024; 11:24:12 >

120 günü gecmiş kapalı telefona 5ber sim kartı takıp yabancı e-sim eklediniz ve sinyal alamadı mı ?  

• soztutar S kullanıcısına yanıt

Aynen öyle oldu. Şimdi kapalı imei yi iki ay geçiçi kayıtla açmya çalışcam başarırsam forumda paylaşcam kimseye paranızı kaptırmayın

• 3 dolar kazanmak için IBRA0390 bu ref koduyla üye olabilirsiniz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇevreMühendisi -- 28 Ağustos 2024; 5:27:52 >
  • turkcell kullananlar için aylık 50 gb hotspot 325 tl. Ben bu hafta bundan aldım.

• Redteago prome code

SULE0084

ARSL0056

• Redteago Türkiye'de 0.50mbps ile sınırsız verirken yurtdışında 4mbps sınırsız kullananlar varmış diye okudum. Deneyimleyen olursa konuya hız testi atabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.