Şimdi Ara

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
517
Cevap
54
Favori
26.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Holafly 90gün sınırsız 129 Euro aylık 1500 lira civarına geliyor.

Yaho e sim 30 gün 128kbps 4.4 dolar 145 lira
  • Arkadaşlar bu konuyu fazla uplamayalım yoksa yoğunluktan fiyatlara zam yapacaklar Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL) 

• ilocalme.co
    ilocalMe eSIM Turkey 30 Days - Unlimited Data
    https://ilocalme.co/en/p/esim-turkey-30-days-unlimited-data

Aylık sınırsız e sim 35euro

• sssss5 S kullanıcısına yanıt
    Sitesinde yazmıyor ama Türk Telekom üzerinden hizmet veriyorlarmış

Yurtdışı e-sim ile Türkiye ve Avrupa'da sınırsız ve ucuz internet (10gb 76TL)
  • Konuyu açma amacım düşük fiyatlı e simler ile yazı geçirmek. 512kbps sınırsız uygun fiyata denk gelse işimi görecek. Umarım daha uygun fiyatlı çözümler buluruz diğer arkadaşlarda faydalanır.

Bendan uygun limitsiz plan göremedim, denemek lazım

• ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    bundaki limitsiz de kota varmi acaba veya hız düşümü o detaylar yok
  • Xlarge kullanıcısına yanıt

Hız düşümü olsaydı yazarlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir1003

Yesim’de de sınırsız paketler mevcut, bir ara yavaşlama (akn) yoktu, sonra uygulandı ve tekrardan kalktı sanırım. 3 operatörle de çalışıyor gösteriyor.

0,50 Mbps e düştü AKN mevcut,
    Turkcell yazmasına rağmen TT ve VF ile çalışıyor

• kadir1003 kullanıcısına yanıt

Keşke 35euroya bunu alıp deneseydiniz.

https://ilocalme.co/en/p/esim-turkey-30-days-unlimited-data

Sizin sayenizde öğrenmiş olduk akn yazmayanlara güvenmemek lazım.

Bazıları günlük 2 GB sonrası 1mbps devam eder yazıyor. Detay verenler daha güvenilir gözüküyor

Bu da TT ile hizmet veriyormuş, şu an bulunduğum lokasyonda TT çekmiyor diye almadım
  • Nomad e sim Türk Telekom ve Turkcell altyapısı ile en fazla 10 günlük veriyor. Her gün 1 GB sonrası 512 kbps sınırsız internet 14 dolar 460 lira civarı Bu yaz tatilde ailecek internet kullanmak için çok yeterli olmasada iş görür tek kişi 512kbps ile 720p YouTube video izler diye düşünüyorum. Herkes aynı anda telefona bakmazsa çocuklu aileler için güzel bir fırsat

512kbps hız ile günde 5 saat video izleme 1gb tüketir günlük 1 GB pakette var toplam 2 GB.
    10 günde 20gb ortalama tüketim yaparsınız.
    20gb 460 lira normalde yüksek bir tutar fakat yüksek hızda interneti çocukların kullanımına açmak fatura aşımına sebep olup daha yüksek ücretlere sebep olabilir.
    Günde 10 saat tüketim olsa 10 günde 30gb yapar yine 460 lira.
    Benim konuyu açma amacım tatilde yazlık, köy vs gibi yerlerde fatura aşımına sebep olmadan çocukların ve aile bireylerinin internette bağlı kalmasını sağlamak

Referans ile %25 indirim varmış alıp denemek isteyen olursa referans kodum. SLEYDRDBQD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 22 Haziran 2024; 23:31:49 >

• kadir1003 kullanıcısına yanıt

Holafly hızınız düşürülse bile ertesi gün yüksek hızda devam edersiniz diyor. Sizde(yesim de) durum nedir günlük olarakmı hız düşüyor yoksa düştükten sonra hiç hız yükselmedi mı?

1 günlük almıştım hocam ben
  • Akn siz bir paket mevcut mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Bendan uygun limitsiz plan göremedim, denemek lazım

AKN yoksa cok iyi

• gsmtr G kullanıcısına yanıt

Akn ile ilgili detay yok. En güvenilir maya.net gibi gözüküyor en azından akn sonrası 1mbps diyor. Detay vermeyenlerde hız düşümü olabilir.Hatta 128kbps hızlara düşerse işkence olur.Deneyip burada paylaşılırsa öğrenmiş oluruz

alıp denemek lazım

• traveldealzeu koduyla 0.44 dolar indirimle 3.96 dolar yani 128 liraya 30gün 128kbps sınırsız e sim
    https://yohomobile.com/product/Turkey-eSIM/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssss5 -- 7 Temmuz 2024; 21:5:55 >
  • ilocalme.co
    Turquia - ilocalMe Find and buy global and local eSIMs from around the world
    https://ilocalme.co/en/c/choose-your-destination/buy-esim/europe/turquia

7 gün 1 GB ücretsiz
    30 gün sınırsız 32.99 euro
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.