her yaz 3-4 ay internet için başvuru yapıp kapatıyordum,bölgemde sadece adsl hızında (16mbps) bağlantı olabiliyor.bu yüzden beklentim yüksek değil. 2 senedir internetkutusu telekomu kullanıyordum kurulum ücretsizdi.fakat bu sene gördüğüm kadarıyla hemen her firmada 500 liradan başlayan ve katlanarak artan kurulum ücretleri var.tavsiye edeceğiniz. kurulum ücreti olmayan veya nispeten düşük olan adsl hizmeti verebilecek firma var mı acaba.veya türk telekomdan 12 aylık taahhütlü paket alıp 6 ay sonra dondurup (ne kadar süre donduruluyor pek bilgim yok) seneyede açtırıp kullanmak daha mı mantıklı olur acaba.
Forumdaşlar, en az 16gb ram ,512 veya tercihen 1 tb ssd olan ekranı uzun süreler boyunca gözü yormayacak ve güneş altında solmayacak(sanıyorum ips olması lazım) , bataryasıda çok üzmeyecek bir notebook bakıyorum.16 bin lira civar bütçem var.internetten araştırdığım kadarıyla bu fiyata kadar çok notebook var ve aralarında ne fark olduğunu anlamıyorum.aynı işlemci ram ve ssd olan onlarca ayrı fiyatta notebook var.
mesela;
veya;
başka bir tane;
bunlar fiyat olarak birbirine yakın ama birbirlerine ne üstünlükleri var bilmiyorum.
Dipnot olarak Dell notebookların ekranı ips midir tn panel midir yazmıyor.o yüzden ekranları hakkında bir fikir edinemedim.
bu konularda bilgili olan forumdaşların yardımını rica ediyorum.
forum dışı bir linki tıkladığımda 10-15 saniye bekletip açıyor.çok can sıkıcı bir durum.gidermenin bir yolu var mı acaba
ESKİ TELEFONU NAVİGASYON OLARAK KULLANMAK İÇİN FATURASIZ HAT
merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi eski telefonumu arabada navigasyon için kullanmak istiyorum.eskiden faturasız bir hat alınca içine kontör yükleyip bitmezse kapanmaması için 6 ay sonra bir daha kontör yüklerdik.şimdiki faturasızlara bakıyorumda hep aylık paket fiyatları var.ben sadece navigasyonda kullanacağım için cüzi bir internet kullanımım olacak sadece.mesela içine 5 gb internet alıp 3 ay sonra biterse tekrar 3-5 gb'lık internet alabileceğim ucuz bir seçenek var mıdır yoksa illa aylık paket mi almak zorundayım.
800 LİRA CİVARINDA DÜŞÜK SARLI TELEFON ÖNERİSİ
|
YAZLIK İÇİN İNTERNET TAVSİYESİ
|
1500 LİRA CİVARINDA BUZDOLABI TAVSİYE EDER MİSİNİZ
|
Netmaster CBW-383ZN için REPEATER TAVSİYESİ
|
KANALLAR BAZEN KAYBOLUYOR,PORTAL BAZEN ÇALIŞMIYOR
|
uygun fiyatlı blu ray 5.1 tavsiye
|
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.662
İkinci El Bölümü Mesajları: 54
Konularının görüntülenme sayısı: 22.132 (Bu ay: 232)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar