Daha önceki kullandığım numarayı değiştirdim ancak sistemden yeni telefon numaramı giremiyorum eski telefon numaranızı yazın diyor yazıyorum ancak hiçbir şey olmuyor bana yardımcı olabilecek var mı
2. El ps5 oyunu satmak güvenli mi?
Merhaba arkadaşlar elimde 2 tane oyun var bunları satmayı düşünüyorum sahibinden üzerinde bunları satsam içindeki serial keyi alıp kötüye kullanım olur mu?
PS 5 kendi kendine kapanıyor
Maksi paketinde hediye 5 GB nedir?
Merhaba arkadaşlar gelecek ay Turkcell ile taahhütüm bitiyor yeni kampanya sunmuşlar hediye 5 GB diyor ancak bu her ay mı yoksa her ay mı anlamadım yanında ilk ay 20 GB hediye diyor ama yanındaki de herhangi birşey yazmıyor
Facebook Messengerdan anlayan var mı
Birine mesaj gönderiyorum online ama gönderdiğim mesaj beyaz içinde tek tık gösteriyor neden iletilmiyor bilgisi olan var mı ? Bu bir kişide değil birçok kişide böyle oluyor hilesi mi var veya başka birşey mi var
Aras kargoda hırsızlık olayı
Arkadaşlar aras kargoda kargom çalındı ve muhtemelen çalan kargo zimmetlenen personel çalmış benle birlikte aynı şubede birinin daha çalınmış Şikayetvar baktigimda 1 kişi daha kargosunun aynı şubede kaybolduğunu şikayetvar.com a yazmış
Ayrıca bununlada yetinmeyip kargodaki kişisel bilgilerimi kullanarak kargo teslim tutanagina tc nomu ve adımı soyadımı yazmişlar bu durumda en hızlı çözüm nedir ? Genel merkezi aradığım ve kızdım ıslak imzalı veya teslim kodu olmadan personellerinize kargo teslimati nasıl yapiyorsunuz diye onlarda yogun yerlerde böyle uygulama yapmadıklarını söylüyorlar yani güvenlik sıfır teslim kodu hikaye
Merhaba 2. El bir laptop alacam film izlemek ufak tefek işlemler icin kullanacağim yarın biriyle görüşeceğim laptopun özellikleri şöyle
İşlemci intel core i3 2328m
hafıza ssd 240 gb
8 gb ram
14 inç ekran
İntel 3000 grafik
Bunun fiyatı ne kadar eder ?
Asgari ücret PS2 VS. Asgari ücret PS5
Bugün merak ettim arşivleri araştırdım acaba bu ülkede 19 senede ne değişti diye ancak bir arpa boyu bile yol kat edememişiz 19 sene önce neysek şimdide o'yuz ülkenin kalkındığı falan yok yerimizde sayıyoruz şimdi hesaplamaları yazıyorum
Sene 2001 asgari ücret 122.186.520 PS2 fiyati 360 milyon
sene 2021 tahmini asgari ücret 2700 TL PS5 fiyatı 8250
burdaki hesaplara göre 2001 yılında bir asgari ücretli 3 tane maaşıyla ps2 alabilirken 2021 yılında bir asgari ücretli yine 3 maaşıyla ancak bir ps5 alabiliyor
Bu ülkeye 4G neden geldi ?
Netspeedten Türk Telekoma geçiş
|
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.056
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 36.923 (Bu ay: 757)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 421 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar