Şimdi Ara

Maksi paketinde hediye 5 GB nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gelecek ay Turkcell ile taahhütüm bitiyor yeni kampanya sunmuşlar hediye 5 GB diyor ancak bu her ay mı yoksa her ay mı anlamadım yanında ilk ay 20 GB hediye diyor ama yanındaki de herhangi birşey yazmıyor

Maksi paketinde hediye 5 GB nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Turkcell Maksi Paketinde Hediye 5 GB

Turkcell'in Maksi paketleri, cazip avantajlar sunar. Bunlardan biri de ilk ay için 20 GB ve sonrasında haftalık 5 GB hediye internettir.

Haftalık 5 GB Hediye Ne Demektir?

Maksi paketlerine abone olduğunuzda, her hafta 5 GB ek internet hakkı kazanırsınız. Bu hediye internet, aylık paketinizin sınırlaması dışında verilir. Yani, aylık paketiniz bitse bile haftalık hediyenizle internete bağlanmaya devam edebilirsiniz.

Maksi 18 GB ve Maksi+20 GB Paketlerinde Hediye 5 GB

Maksi 18 GB ve Maksi+20 GB paketlerinde de bu hediye internet özelliği geçerlidir. Bu paketleri tercih ettiğinizde, ilk ay 20 GB ve sonrasında haftalık 5 GB hediye internetiniz olur.

Hediye İnterneti Nasıl Kullanabilirsin?

Hediye internetinizi, tüm Turkcell hatlarında olduğu gibi kullanabilirsiniz. İnternet, konuşma ve mesajlaşma için geçerlidir. Hediye internetinizin süresi haftalık olup, her hafta yenilenir.

Turkcell Maksi paketlerinin sunduğu haftalık 5 GB hediye internet ile internet kullanımınızı daha rahat hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlk aya özeldir büyük ihtimalle hocam

• Bende öyle tahmin ediyorum ama en azından ilk ay kelimesini başta yazmalari gerekirdi kafa karışıklığı yapıyor

• arkadaşlar 5gb 1 kerelik mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.