Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31 Ekim 2013 tarihinden sonra aboneleri kapsamaz yalnız bu kampanya.Kampanya süresi dolduğundan olabilir mi? eğer bu işlemi bu tarihten sonra gerçekleştirdiyseniz bu kampanyadan yararlanamazsınız.Fakat 7günü geçmediyse cayma hakkına sahipsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

kaç gün oldu alalı peki 7 günü geçti mi? ayrıca o eski bir kampanya sadece maxi ve mega üyelerine veriliyor.

Daha3gun oldu. Çarşamba günü aldık, Perşembe günü kuruldu. Broşürün fotoğrafını çektim ama mobilden bir türlü yukleyemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenai -- 9 Kasım 2013; 1:24:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/Gecmis/la-liga-hediye-kampanyasi
    linkteki paket hangi tarihte bitiyor bölümüne bakarsanız ne demek istediğimi kesinlikle anlayacaksınız.
  • quote:

31 Ekim 2013 tarihinden sonra aboneleri kapsamaz yalnız bu kampanya.Kampanya süresi dolduğundan olabilir mi? eğer bu işlemi bu tarihten sonra gerçekleştirdiyseniz bu kampanyadan yararlanamazsınız.Fakat 7günü geçmediyse cayma hakkına sahipsiniz

Teşekkür ederim, cayma hakkımızı kullanmak istiyoruz desek o zaman ne olur?

• iptal edilir ve cihazı getiren birim gelip cihazı geri teslim alır. üyelik işleminiz de sonlandırılır. eğer ki la liga maçlarını ve eurolig basketbol maçlarını izlemek istiyorsanız ya 10 tl ekstra ödemek durumundasınız paketinize ek olarak yada maxi paket almalısınız.
  • quote:

iptal edilir ve cihazı getiren birim gelip cihazı geri teslim alır. üyelik işleminiz de sonlandırılır. eğer ki la liga maçlarını ve eurolig basketbol maçlarını izlemek istiyorsanız ya 10 tl ekstra ödemek durumundasınız paketinize ek olarak yada maxi paket almalısınız.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

• rica ederim detayları pm olarak attık bakarsan daha mantıklı bi yöntemi daha var yani bunun
  • Modüllü üyeydim 30.10.2013 de üyeliğim bitti. Online işlemlerde paket yükseltme tıkladığımda ana sayfaya yönleniyor
  • MErhaba ,

Foruma yakısır bir HD kampanya yapsan da üye olsak Dsmart'a. (Sine dizi yada Max paket için. 24 ay tahüttlü ) güzel bir fiyatla.

Yoldan gecerken , bayiden alamayacagımız bir fiyat olsa super olur.
  • Merhabalar... Ben spot eşya satan bir yerden 2007 kutusunu 250 TL ödeyerek satın aldım. 2007 kutusu olduğundan dolayı, Discovery, eurosport gibi kanallar açık. Ben bu kutuyu kayıpsız olarak kendi adıma nasıl devir alabilirim? Veya her halukarda nasıl kendi adıma kaydettirebilirim???

Yardımcı olursanız veya bilgi verirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Merhabalar... Ben spot eşya satan bir yerden 2007 kutusunu 250 TL ödeyerek satın aldım. 2007 kutusu olduğundan dolayı, Discovery, eurosport gibi kanallar açık. Ben bu kutuyu kayıpsız olarak kendi adıma nasıl devir alabilirim? Veya her halukarda nasıl kendi adıma kaydettirebilirim???

Yardımcı olursanız veya bilgi verirseniz sevinirim...

Hocam musteri hizmetlerini arayin devir yapmak istiyorum soyleyin fakat hakkim gider mi diye sorun sonucu sizden bekliyorum olup olmadigina dair....:)

• yeni kanallar hakkında bilginiz var mı?

modüllü üyeyim .paketimin süresi bittiğinde size ulaşacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

yeni kanallar hakkında bilginiz var mı?

modüllü üyeyim .paketimin süresi bittiğinde size ulaşacağım :)

Ulaşın talebinizi yerine getirelim

• bazı kanal isimleri kırmızı renkte..... star tv.bbc hd gibi neden..
  • Dsmart modül üyeliği almak istiyorum (maxi paket) En uygun nerden alabilirim söyler misiniz?

Netteki fiyatlar çok farklı bimekste son indirimle (bindirim) 1 yıllık 294 olmuş.

Artı Dsmartın modül+internet şeklinde kampanyası yok sanırım veya bulamadım, var mı acaba böyle bir kampanya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

bazı kanal isimleri kırmızı renkte..... star tv.bbc hd gibi neden..

o kanallar d-smarta yeni katılan ve extra paketlerde yer alan kanallar örneğin 76.kanal ve 7-10 arasındaki sinema tv ler. gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Dsmart modül üyeliği almak istiyorum (maxi paket) En uygun nerden alabilirim söyler misiniz?

Netteki fiyatlar çok farklı bimekste son indirimle (bindirim) 1 yıllık 294 olmuş.

Artı Dsmartın modül+internet şeklinde kampanyası yok sanırım veya bulamadım, var mı acaba böyle bir kampanya?

bimeksten almanı tavsiye ederim.D-smart + internet dediğin gibi modülde yok
  • Elimde başkasının üzerine olan modül var süresi 07.11.2013 tarihinde doldu nasıl süreyi uzatabilirim?
  • Kimseye zararı olmayan SD kanalların neden bir bir yayını sonlanıyor?

Style Network, Sci Tech, Myzen ve Chasse & Peche gibi?

• Nisan ayından bu yana modüllü üyeler olarak hd yayınların çoğunu seyredemiyoruz. Nedeni ise değişen fec oranları. bu konuda d-smart bir şey yapmayı düşünüyor mu? 1 Kasımda süresi dolan mega hd paketimi bu nedenden dolayı yenilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.