Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazı kanallarda 1 2sn siyah ekran geliyor sonra tekrar gürüntü geliyor bu kanlarrın siyal seviyesi %7 8 kalite %11 12 arası diğer sorun olmayan kanallarda sinya 28 29 kalite 100 ne yapmam gerekiyor daha 2 aylık üyeyim
  • Eki dsmart Decoderi mevcut avantajlarımla HD ile değiştirebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 22 Kasım 2015; 17:09:32 >
  • Merhabalar d-fix almak üzere başvuruda bulunduk ancak gelen arkadaş yeni nesil 4K uyumlu tv için dsmart modülü yok digiturk modülü var d-fix kullanamazsınız kutu gerekiyor dedi ardından telefonla destek almak için aradığımda da Philips tv. İle uyumlu olmadığını kurulum olsa bile 1 ay sonra sıkıntı yaşandığını söyledi konu Hakkında sizinde görüşünüzü almak isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 dsmart cihazım var ikinci el aldım değiştir kampanyası için cihaz kimin üzerindeyse o imzalaması gerekiyormuş devir işlemi de yapamıyorum Nasıl bir işlem yapabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Next'in HD cihazı var fakat beni kanser ediyor. Kanal geçişleri, menü hızı yerlerde sürünüyor. DSmart müşteri hizmetlerini arayıp bunu yeni Technicolor'larla değiştirmelerini yoksa taahhütüm bitince iptal edeceğimi söyledim (3 ay kaldı) Cihaz arızası olmadan değişim yapmadıklarını söylediler.

Cihazı yeni modeli ile değiştirmenin yolu yok mudur?
  • Deniz bey, d smart ci modülümü ci+ ile değiştirmek için ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.