Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: No-FéAR

Selamlar;
    Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar;
    mart 15te 2yıl peşin ödemeli maxi paket almıştım, mart ayı gelince gidip birşey iptal etmem gerekirmi ? aylık paketim olmadığı için iptal olur ben birşey yapmamam gerekir diye düşünüyorum ama emin olmadığım ve bilgim olmadığı için ektra fatura filan birşey olmasın istiyorum, 15mart2014 tarihinde hiçbir şey yapmazsam kendiliğinden abonelik iptal olurmu?

arayıp iptal etmek istediğinizi söyleyin,ardından kimlik fotokopisi ile yaş imzanızın,smart kart numaranızın yazılı olduğu dilekçeyi PK 138 Şişli / İstanbul adresine göndereceksiniz

eğer yapmazsanız üyeliğiniz otomatik olarak uzatılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-FéAR

Selamlar;
    Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar;
    mart 15te 2yıl peşin ödemeli maxi paket almıştım, mart ayı gelince gidip birşey iptal etmem gerekirmi ? aylık paketim olmadığı için iptal olur ben birşey yapmamam gerekir diye düşünüyorum ama emin olmadığım ve bilgim olmadığı için ektra fatura filan birşey olmasın istiyorum, 15mart2014 tarihinde hiçbir şey yapmazsam kendiliğinden abonelik iptal olurmu?

sabah BTK üzerinde şikayet oluşturdum. üyeliğim bitince benden habersiz uzatılmasın filan yazdım. şikayet alttadır. Yaklaşık bir saat sonra Dsmart aradı ve sizin peşin üyelik olduğu için abonelik devam etmez hiçbirşey yazmazsam ne olur dediğimde 15martta yayın kesilik paket dahilinde olan hiçbir kanal izlemeniz mümkün değil dedi. Dilekçe vs. aylık abonelik olursa isteniyormuş.
    Başına gelen olursa aklında bulunsun

15.03.2014 tarihinde iki senelik peşin ödeme ile aldığım üyeliğimin süresi dolmaktadır. Bir çok internet sitesinde sözleşmemde kutu bana kalacak olmasına rağmen onun için fatura gönderildiği yada üyelik işlemi yapılırken kredi kartı ile alındıysa müşterinin bilgisi dışında üyeliğin devam ettirildiğine dair bilgiler var, 15 mart tarihinde süresi dolan üyeliğimi yenilemek istemiyorum, ve bunun için bir yaptırım olmasından çekiniyorum. Sözleşmem bitince yeni üyelik bilgim dışında yapılmaması ve ekstra ücret çıkarılmaması için yapılması gerekenler ilgili firmaya yaptırılabilirmi. 
    abone cep numaram: 050795*****
    Smart kart no: 0000207*****

• Igrenc bi kurumunuz var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

d smarta 3 d yeni kanal gelirmi bilmem ama şuan sadece trt 3 d var test yayını

bu kaçıncı kanal

evet nerede bu kanal

kanal adı TURKSAT 3D HD frekansı 11509 H yatay 30000 aynı frekansa TURKSAT 4A LAUNCH adında geçici olarak 3d yayın yapan var buda aynı yayın yapıyor ve bu gece saat 23:09 da TÜRKSAT 4A uydusunu uzaya atılışını canlı yayınlayacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Şubat 2014; 1:56:25 >

• Merhabalar eski cihazı getir hd'yi götürden humax hbr-2002s aldım. Hiç ücret istemediler. 2 yıl sonunda cihaz bende kalacak değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad iyi akşamlar
    Bu akşam dsmartın spor HD 12 aylık paketini aldım modül olarak müşteri hizmetlerini aradım aktivasyon için, işlemi yaptılar 1 saat bekledim "hala bu kart bu modülün değil" uyarısı vardı. Yine müşteri hizmetlerini aradım bir şeyler yaptılar hala sorun çözülmedi. Yapacak bir şey yok 30 tl ye servis çağırın gibi bir öneride bulundular. Benim yapabileceğim bir şey var mı? Tv im lg760 55 inç.

• quote:

Orijinalden alıntı: hknklc77

Üstad iyi akşamlar
    Bu akşam dsmartın spor HD 12 aylık paketini aldım modül olarak müşteri hizmetlerini aradım aktivasyon için, işlemi yaptılar 1 saat bekledim "hala bu kart bu modülün değil" uyarısı vardı. Yine müşteri hizmetlerini aradım bir şeyler yaptılar hala sorun çözülmedi. Yapacak bir şey yok 30 tl ye servis çağırın gibi bir öneride bulundular. Benim yapabileceğim bir şey var mı? Tv im lg760 55 inç.

onlıne islemlerden sınyal yenıle

• İyi akşamlar arkadaşlar ben 2006 da yanılmıyorsam d-smart aldım şimdi cihazım bozuldu ne yapabilirim d-Smartım ölüyormu yoksa bir d-smart uyumlu cihaz alsam eski haklarımı bu cihaza taşıyabilirmiyim bir diğer sorum da bende bir d-smart daha var d-smart+internet full paket ama internet aşırı derecede yavaş bunu nasıl iptal ettirebilirim sırf bu müşteri hizmetlerine bağlanma sorunu yüzünden iptal ettirmek istiyorum insanları aptal yerine koymalarına uyuz oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

Merhabalar eski cihazı getir hd'yi götürden humax hbr-2002s aldım. Hiç ücret istemediler. 2 yıl sonunda cihaz bende kalacak değil mi?

Bende geçen hafta sd dsmartı hd ile değiştirdim bayiye hiç sormak aklıma gelmedi cihazı vermezlerse sıkıntı olur yetkili arkadaşım cevaplarsan seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayeren

İyi akşamlar arkadaşlar ben 2006 da yanılmıyorsam d-smart aldım şimdi cihazım bozuldu ne yapabilirim d-Smartım ölüyormu yoksa bir d-smart uyumlu cihaz alsam eski haklarımı bu cihaza taşıyabilirmiyim bir diğer sorum da bende bir d-smart daha var d-smart+internet full paket ama internet aşırı derecede yavaş bunu nasıl iptal ettirebilirim sırf bu müşteri hizmetlerine bağlanma sorunu yüzünden iptal ettirmek istiyorum insanları aptal yerine koymalarına uyuz oluyorum

bildiğim kadarıyla kartı başka cihaza takamıyorsun. en iyisi tamirci bulup yaptır dsmarta bulaşma
  • tek bir sorum var İspanyol ligi toplam kaç yıllığına Dsmartta olacak acaba bilgi verebilir misiniz ?
  • Benim her ay 63 lira geliyordu d-smart ve internet faturam bu ay 66 lira geldi ayrıntılara baktığımdada d-smart için daha fazla alındığını gördüm bu nasıl olablir taahhüt varken ? faturada farklı eskisine göre tahsilata aracılık eden hizmetler diye bölüm var eskiden yoktu ve iletim sistemi ücreti diye bir ücret gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukasaku

Benim her ay 63 lira geliyordu d-smart ve internet faturam bu ay 66 lira geldi ayrıntılara baktığımdada d-smart için daha fazla alındığını gördüm bu nasıl olablir taahhüt varken ? faturada farklı eskisine göre tahsilata aracılık eden hizmetler diye bölüm var eskiden yoktu ve iletim sistemi ücreti diye bir ücret gelmiş.

hocam memnun musun
    bende sınırsız internet +süper paket almayı düşünüyorum
    toplamda 73 lira

var mı başka tavsiyesi olan? ttnet ile olan taahhütüm bitti yeni bir kampanya arıyorum.
  • ozgurcan22 O kullanıcısına yanıt
    3 yıl herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ogunduz06

quote:

Orijinalden alıntı: Fukasaku

Benim her ay 63 lira geliyordu d-smart ve internet faturam bu ay 66 lira geldi ayrıntılara baktığımdada d-smart için daha fazla alındığını gördüm bu nasıl olablir taahhüt varken ? faturada farklı eskisine göre tahsilata aracılık eden hizmetler diye bölüm var eskiden yoktu ve iletim sistemi ücreti diye bir ücret gelmiş.

hocam memnun musun
    bende sınırsız internet +süper paket almayı düşünüyorum
    toplamda 73 lira

var mı başka tavsiyesi olan? ttnet ile olan taahhütüm bitti yeni bir kampanya arıyorum.

73 pahalı bence ev telefonu kullanmıyorsan eğer. Hizmet olarak ttnetten daha iyi ama. Yalın internet alıcaksan üstüne ekliyceksin daha ve 73 dediklerine bakma sen benim kampanyamda 59 liraydı ama modem kirasıdır , uydu cihazı kullanım ücretidir kurulum ücretidir derken 4 5 lira daha ekliyceksin üstüne.
    Ve en bombasını söylüyorum hazır ol ilk ay çift fatura ödiyceksin. Harcadığın değil önündeki ayın ücretini alıyorlar çünkü. İlk ay hem harcadığın hemde sonraki ayınkini aldıklarından çift ödüyorsun.
    Eğer yaşadığın yerde kablo tv varsa teledünya hd ve sınırsız interneti 49 liraya alablirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 19 Şubat 2014; 23:30:06 >

• Selamlar

Ben digiturk un hantal ve artik devlet olan yapisindan sogudugum icin Dsmarta gecmek istiyorum.
    Benim uydu canagindan sadece 1 kablo geliyor ve ben plus kutu yani kayit yapabilen cihaz kullaniyorum,
    Acaba dsmartta kayit yapan cihaz alirsam canaktan 1 kablo mu gelecek( 2 kablo cektirme zahmeti ve probleminden korkuyorum)
  • mmystere M kullanıcısına yanıt
    Ben yeni basvuru yaptigimda hd+ istedim. Ama servis kuramadi cunku eve canaktan 2 ayri hat gelmeli dedi. Ben 2. Kabloyu cektirmedim ve hd icin tekrar basvuru yaptim. Yani, baska bir cozum var mi bilmiyorum ama 2. Kablo sart. @mmystere

• umba U kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, tahmin ettigim gibi cikti, acaba Digi bu isi nasil tek kablo ile cozuyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sorun olan da bu. Evinde cogu kimse kablo gozuksun istemez. O yuzden tivibu ya da digiturk nasil yapiyorsa d smartta buna farkli bir çözüm bulmali.

• benim 67 tl olan 24 aylık taahütüm bitiyor (dsmart süper paket ve limitsiz internet).şimdi aynen devem edebiliyorum taahüt vermeden fakat ben bu süper paketi tek başına alsam veya interneti fiyetları nedir acaba tek tek ??? avantajlı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.