Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 martta 2 yillik internet(16 mbit 5 gb kotali)+ dsmart super hd(eski maxi) aboneligim bitecek. benim icin yeniden anlasma fiyati ne olur acaba. suan 43 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bu cihazdan elimde var
    Vu+ Duo Twin PVR Linux HD

d smart tan üyelik alıp kart taktığuımda bu cihazda kullanabılrı mıuyım ?

belgesel kanalları istiyorum hd olarak en uygun olucask şekilde hangi taorifeyi tavsiye edersiniz ?

evde internet yok ve istemiyorum

yardımcı olursanız seviniirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat
    merhabalar bu cihazdan elimde var
    Vu+ Duo Twin PVR Linux HD
    d smart tan üyelik alıp kart taktığuımda bu cihazda kullanabılrı mıuyım ?
    belgesel kanalları istiyorum hd olarak en uygun olucask şekilde hangi taorifeyi tavsiye edersiniz ?
    evde internet yok ve istemiyorum
    yardımcı olursanız seviniirm

arkadaşlar konu sahibi bize yardımcı olduğu için işten çıkarıldı ve sanırım bakmıyor konuya murat kardeş gördüğüm kadarrıyla cihazda modül girişi var d smart modül alırsan olur sanırım ama yinede d smart m.hizmetlerine yada bir d smaart bayisine danışmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Şubat 2014; 18:03:34 >

• Denish35 kullanıcısına yanıt
    merhaba deniz bey şu anda yan oda kampanyası devam ediyor mu
  • birşey sormak istiyorum ocak ayı boyunca tüm kanallar açık kampanyası haladevam ediyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

birşey sormak istiyorum ocak ayı boyunca tüm kanallar açık kampanyası haladevam ediyormu

İsmail bey Trabzon'un neresindensiniz ?
  • nerden trabzonlu olduguma kanaat getirdin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle ismim Deniz dsmart satış ve aktivasyon sorumlusuyum. Güncel bilgiler işlemler hakkında bilgiyi ve sorularınızı burdan yanıtlayabilirim. Yada tarafıma özel mesaj (pm) atabilirsiniz.

birşey sormak istiyorum ocak ayı boyunca tüm kanallar açık kampanyası hala devam ediyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

d smarta 3 d yeni kanal gelirmi bilmem ama şuan sadece trt 3 d var test yayını

bu kaçıncı kanal
  • quote:

quote:

bu kaçıncı kanal

evet nerede bu kanal
  • quote:

3d kanallar ek olarak gözlük gerektirdiğinden fazla izlenmiyor. Onun yerine hd kanal koymak daha mantıklı. zaten ara sıra 3d fim yayınlıyor dsmart. geçen pazar john carter 3d olarak moviesmarttaydı
  • merhaba d-smart kartımı takıp d-smart kanallarını izleyebileceğim bir uydu alıcı tavsiye eder misiniz? HD uydu alıcı.

Sadece D-Smart makinelerinde mi takabilirim D-Smart kartımı yoksa başka cihazlara da takabilir miyim.

Eski SD bir d-smart kutusu var .Istanbul'a getirmek istemiyorum ağır onun yerine sadece d-smart kartını getirip takabileceğim bir uydu alıcı arıyorum.
  • quote:

quote:

bu kaçıncı kanal

ya burda yada başka konuda yazmıştım frekansı bir arkadaş sormuştu ama şuan hatırlamıyorum ve kayıtlıda değil tekrar kurulum yapmıştım o yayın gelmedi belkide kapandı bilemiyorum bulursam yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

merhaba d-smart kartımı takıp d-smart kanallarını izleyebileceğim bir uydu alıcı tavsiye eder misiniz? HD uydu alıcı.

Sadece D-Smart makinelerinde mi takabilirim D-Smart kartımı yoksa başka cihazlara da takabilir miyim.

Eski SD bir d-smart kutusu var .Istanbul'a getirmek istemiyorum ağır onun yerine sadece d-smart kartını getirip takabileceğim bir uydu alıcı arıyorum.

maalesef öyle kullanamazsınız kart sd cihaza tanımlıdır başka cihazda çalışmaz.
  • quote:

quote:

merhaba d-smart kartımı takıp d-smart kanallarını izleyebileceğim bir uydu alıcı tavsiye eder misiniz? HD uydu alıcı.

modül falan diyorlar modül alsam olmaz mı ?
  • merhaba benim bir sorunum var kanallar bulanık özellikle sd kanallar.(hd kanallarda bir sorun yok gibi) kurulum yapan da baktı ama bir çözüm bulamadık tv de kendinden uydu var kabloyu ona takıp yayın aldığımızda yayınlar daha net, 3 tane d smart makinesi getirdi denedik ama aynı kanalların logosu bile bulanık
  • quote:

quote:

quote:

modül olurda en ucuzu 190 tl ve yeniden üye olman gerek. artı ayrı kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Şubat 2014; 16:30:02 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

modül olurda en ucuzu 190 tl ve yeniden üye olman gerek. artı ayrı kart.

sadece d-smart hd cihaz satılmıyor mu? mesela dsmart uydu alıcım bozulsa sadece uydu alıcı alamıyor muyum ?

• değişim kampanyası var eski sd yi ver yeni hd yi al gibi ayrıca yeni üyelik ilede yeni hd uydu alıcısı + kartlı yada modüllü alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Şubat 2014; 17:14:23 >
  • Selamlar;
    Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar;
    mart 15te 2yıl peşin ödemeli maxi paket almıştım, mart ayı gelince gidip birşey iptal etmem gerekirmi ? aylık paketim olmadığı için iptal olur ben birşey yapmamam gerekir diye düşünüyorum ama emin olmadığım ve bilgim olmadığı için ektra fatura filan birşey olmasın istiyorum, 15mart2014 tarihinde hiçbir şey yapmazsam kendiliğinden abonelik iptal olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.