Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d smarta 3 d yeni kanal gelirmi bilmem ama şuan sadece trt 3 d var test yayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

d smarta 3 d yeni kanal gelirmi bilmem ama şuan sadece trt 3 d var test yayını

Kaçıncı kanal hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k3zman335

quote:

Kaçıncı kanal hocam ?

benim modüllü üyelik tv philips dahili alıcılı yani sıralı kanal değil şuan tv başında değilim akşam bakıp yazarım frekans yada tam adını

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler benim tv 46f6340 samsung
    birde alacağım paket internet+dsmart 49 tl bu bu paket dsmart internetten izleniliyor diye duymuştum
  • quote:

quote:

quote:

Kaçıncı kanal hocam ?

benim modüllü üyelik tv philips dahili alıcılı yani sıralı kanal değil şuan tv başında değilim akşam bakıp yazarım frekans yada tam adını

Benim de modüllü üyelik zaten samsung tvde kullanıyorum.Bekliyorum kanal bilgilerini

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaçıncı kanal hocam ?

Benim de modüllü üyelik zaten samsung tvde kullanıyorum.Bekliyorum kanal bilgilerini

tvde tüm liste görünümündeyken kanal 2572. ci sırada. kanal adı TURKSAT 3D HD FREKANSI 11508 MHZ YATAY 30000. hep 3D yayın yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: opelgulo

teşekkürler benim tv 46f6340 samsung
    birde alacağım paket internet+dsmart 49 tl bu bu paket dsmart internetten izleniliyor diye duymuştum

hayır o dediğin internet paketli tarife eğer internetin varsa d smart internete bulaşma derim ttnetten beter M.H leri.
  • geçtiğimiz aylarda dsmart aldım . 6 ay filan gece kuşağı paketi hediyeymiş bu paketi kapattırmam için bayii yemi gidelim mh arayım ?
  • demek bu nedenle dandik filmler var bu günlerde...
  • şu an kampanya var mı?
  • Next ye-15000hd uydu cihazini kullaniyorum ve hic memnun degilim.kanal gecis sureleri cok uzun kanal degistirirken sesler birbirine giriyor.yazilim guncellemesi yapayim dedim 2011den buyana guncelleme gelmemis.kutunun mulkiyeti dsmarta ait.sizce kutu degisimimi istemeliyim eger kuti degisimi istemem halinde herhangi bir bedel cikarirlarmi karsima?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foxlife bendede yok ama herhalde sinyali zayıf bir süre sonra düzelir düzelmese de çok önemli değil
  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yayımlanan bir karar ile ilgili D-Smart'tan açıklama yapıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Söz konusu kararda, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından, 31 Aralık 2013 tarihine kadar Sinema TV hizmeti almakta olan taahhütlü D-Smart abonelerinin, abonelik sözleşmesi ve taahhütnamelerini tazminatsız feshetme yönündeki Şirket uygulamasının abonelere duyurulması talep edilmiştir. Ayrıca, söz konusu abonelere ilişkin olarak herhangi bir tutar tahakkuk ettirilmiş tüketiciler bulunuyorsa, bu tutarların da iade edilmesi istenmiştir.

Belirtmek gerekir ki, 31 Aralık 2013 tarihinde sözleşmesi sona eren Sinema TV kanallarının iletildiği abonelerimizin, abonelik sözleşmeleri veya taahhütnamelerini bu nedenle feshetmek istemeleri halinde kendilerine zaten herhangi bir tazminat tahakkuk ettirilmemiş ve tahsilat yapılmamıştır. Dolayısıyla, D-Smart tarafından iadesi gereken bir tutar da bulunmamaktadır. Abonelerimiz, Sinema TV iletiminin sonlanması nedeniyle sözleşmelerini feshetmek istemeleri halinde, bu yöndeki talepleri, tüm abonelerimizde uygulandığı şekilde hayata geçirilmektedir.
    Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25750461.asp

• Ben ayni pakete 77 tl oduyorum.

• Çok para...
  • Denish 35 linki kardeşim ben 6 senedir dsmart abonesiyim neden hala national geographic channel kanalları yok dsmart ta neden tanıtımlar yapilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uesen21 -- 8 Şubat 2014; 18:49:00 >
  • eski MAXİ PAKET +SINIRSIZ İNTERNET hangi pakette sayıldı .şuanda d smartın sitesinde boyle bir paket yok ve benim sinema kanalları halen acık
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından yayımlanan bir karar ile ilgili D-Smart'tan açıklama yapıldı.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Söz konusu kararda, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından, 31 Aralık 2013 tarihine kadar Sinema TV hizmeti almakta olan taahhütlü D-Smart abonelerinin, abonelik sözleşmesi ve taahhütnamelerini tazminatsız feshetme yönündeki Şirket uygulamasının abonelere duyurulması talep edilmiştir. Ayrıca, söz konusu abonelere ilişkin olarak herhangi bir tutar tahakkuk ettirilmiş tüketiciler bulunuyorsa, bu tutarların da iade edilmesi istenmiştir.

Belirtmek gerekir ki, 31 Aralık 2013 tarihinde sözleşmesi sona eren Sinema TV kanallarının iletildiği abonelerimizin, abonelik sözleşmeleri veya taahhütnamelerini bu nedenle feshetmek istemeleri halinde kendilerine zaten herhangi bir tazminat tahakkuk ettirilmemiş ve tahsilat yapılmamıştır. Dolayısıyla, D-Smart tarafından iadesi gereken bir tutar da bulunmamaktadır. Abonelerimiz, Sinema TV iletiminin sonlanması nedeniyle sözleşmelerini feshetmek istemeleri halinde, bu yöndeki talepleri, tüm abonelerimizde uygulandığı şekilde hayata geçirilmektedir.
    Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25750461.asp

Ben sinema paketlerine üye değildim. Fakat dsmartı iptal ettirmek istiyorum ve taahhütüm var. Bu durumda ben de czasız bir şekilde iptal ettirebilir miyim?

• bitinya B kullanıcısına yanıt
    maalesef tahadüt varsa farkını alıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.