Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    güle güle kullanın foxlifede düzeldimi?
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    evet hepsi çekiyor süpper oldu
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    güzel bölge tuttu demek foxlife için hayırlı olsun
  • Dsmart cam modül kullaniyorum trt1 hd ve trthd servis yok diyor.Diger tum hdler var bu iki kanal yok birde uydudan olsa sinyal yok diyor bu iki kanalda servis yok diyor sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

son 1 aydır kanallarımda sıkıntı var ve bazı kanallar süper çekerken bazı kanllarda sinyal yok diyor. nasıl oluyor da birçok hd kanalım çekerken bazılarında sinyal yok diyor. bu arada maxi paket hd kullanıcısıyım. yardımmm..acaba çanakta mı sıkıntı

bende de aynı sorun vardı ince ayar yaptırdım çanağa şu anda sıkıntı ortadan kalktı.
  • gazellewish kullanıcısına yanıt
    AYNEN HOCAM ÇANAĞA İNCE AYAR GEREKİYORMUŞ. ŞU AN GERÇEKTEN ÇOK MENNUNUM. GÖRÜNTÜ SÜPPER
  • Benim gibi çoğu kişi büyük bir zevkle sözleşmesinin bitmesini bekliyor… Telefonlarımıza şimdi çıkmayanlar sözleşmeyi uzatma zamanında bizleri aradıklarında aynı muameleyi görecekler….

Bu kadar ilgisiz bir firma görmedim…. Müşteri memnuniyeti 0000000…….
  • aynen öyle vallahi, bende dsmart+internet kullanıyordum bana resmen 3-4 ay kan kusturdular. Akıl sağlığını düşünenler bunlara yanaşmasın.
  • Denish35 kullanıcısına yanıt
    merhaba iyi çalışmalar. başka bir sayfaya yazdım. size de yazmak istedim.

bunca kişi şuana kadar sizle telefonda yada mail olarak şikayette bulundu.
    eurosport geri getirmeyi düşünmüyorlar mı?

bende hd kutu var. fox sport ve ntv smart izleyebiliyorum. o da mecburiyetten eurosport futbol hariç bir çok branşta yayın yapıyor ve çok kaliteli spikerleri var.

babamın ise normal alıcısı var. hiç bir spor kanalı yok yani. devamlı spor seyrederdi.
    taahhüt yenileme zamanı yakında gelecek o zaman neler yapacaksınız bakalım.

bir de şunu sormak istiyorum. taahhüt yenilerken söz verilen kanallar kaldırıldığı için zarar etmeden üyeliğimizi kapatabiliyor muyuz?

hadi d-smart kabul etmedi illa taahhüt süresi bedelini ister ise mahkemede kazanabilir miyiz?

saygılar.

bu arada ben babam yakın arkadaşlarım şuan 10 kişi kadar olduk. süresi bitince yenilemeyeceğiz.

• İçinde smart spor bulunan en düşük paket + 8mbs 50gb akk internet alsam, taahhütlü vs imzalasam aylık minunum ödeyeceğim fiyat ne olur? Birde, aktivasyon ücretiydi, cihazıydı vs. bunların ücreti varmıdır varsa nekadardır? tşkler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

İçinde smart spor bulunan en düşük paket + 8mbs 50gb akk internet alsam, taahhütlü vs imzalasam aylık minunum ödeyeceğim fiyat ne olur? Birde, aktivasyon ücretiydi, cihazıydı vs. bunların ücreti varmıdır varsa nekadardır? tşkler..

8 Mbit (50gb Akn) net + Hd Receiver + Spor paketi : 69 TL 24 Ay tahattütlü
    https://www.dsmart.com.tr/Kampanyalar/internet-fiyatina-d-smart--internet#kampanyaFiyatlari

Bu kampanya 24 ay taahhütlü olup 31 Ocak 2014 tarihine kadar ve sadece yeni D-Smart bireysel abonelik başvurularında geçerlidir. 40 TL D-Smart Aktivasyon bedeli ve 36TL D-Smart Net aktivasyon bedeli kampanya kapsamında hediyedir. D-SMART ( TV) İç kurulum bedeli 40 TL olup aylık peşin olarak ilk faturaya veya istenirse 24 ay boyunca ayda 2 TL faturaya yansıtılır.

Dış kurulum ve kullanılacak ekipman tüketiciye aittir. Kampanya D-Smart uydu alıcısı stoklarıyla sınırlıdır. Kampanya modemli olarak sunulmaktadır ve kablolu modem için 1 TL, kablosuz modem için 2 TL kullanım bedeli faturaya yansıtılır

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

İçinde smart spor bulunan en düşük paket + 8mbs 50gb akk internet alsam, taahhütlü vs imzalasam aylık minunum ödeyeceğim fiyat ne olur? Birde, aktivasyon ücretiydi, cihazıydı vs. bunların ücreti varmıdır varsa nekadardır? tşkler..

hiç bulaşma derim ttnetten beter bunlar
  • Süper paket'e 25 TL ödüyorum. Yan oda kampanyasından 1 kutu daha almak istiyorum kaç para vermem gerekir?
  • Cevaplar için tşkler beyler, durum değerlendirmesi yapacağım.
  • .....................................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal tarhan -- 17 Ocak 2014; 1:24:31 >
  • 2009 yılından beri Dsmart CAM modül kullanıyorum (maxi paket) . 1 ocaktan beri DiscoveryHD showcase, Animal Planet HD, fİghtnetwork HD vb. kanalları izleyemiyorum.
    söylenene göre modülün tekrar güncellenmesi gerekiyormuş. böyle birşey var mı, varsa maliyeti nedir?
  • Merhaba.
    6 aylık modüllü giriş paketi üyesiyim. Yaklaşık 10 gün önce Dsmart müşteri hizmetlerini arayıp dizi paketine geçersem ne kadar fark öderim diye sorduğumda,giriş paketinin fiyatı şu an belli olmadığı için aradaki farkı şimdilik söyleyemiyoruz dediler.
    Siz bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denish35 kullanıcısına yanıt
    merhaba ben yenı samsung smart tv aldım dsmart ve internet paketi alsam hd yayınları izleyebilirmiyim
    samsung cam modül kullanılırmı ve internet üzerindenmi bu dsmart yoksa uydudanmı seyredilir @Denish35
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgulo

merhaba ben yenı samsung smart tv aldım dsmart ve internet paketi alsam hd yayınları izleyebilirmiyim
    samsung cam modül kullanılırmı ve internet üzerindenmi bu dsmart yoksa uydudanmı seyredilir @Denish35

d smartın yada HD yayının internetle alakası yok. tv niz dahili uydu alıcılıysa d smart modül girişi varsa modül alıp tvye takıp d smart izlersin. yada ben harici uydu kullanırım dersen d smart uydu alıcısı alıp tvye bağlayıp izlersin

EKLEME: yalnız samsungun bazı modellerinde d smart modül sorunu varmış bunu araştırıp öyle karar verin modülü almaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Ocak 2014; 0:55:01 >

• 55.kanal olan 3D kanal neden yok artık ve yeni bir 3D kanal gelecek mi yakın zamanda ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.