Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben turkcellle yasadigim kotu internet deneyiminden sonra d smart + internetin sinedizi paketine gecicegim buradaki sd hd hd+ daki farklar nelerdir kanallar ayni kalirmi yoksa sadece alet mi degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SucceededAtLast S kullanıcısına yanıt
    m.h. çalışanların çoğu bir şey bilmiyor bu doğru hadi benide atsınlar adam gibi insan koymuyorlar doğruyu söyleyeni kovuyorlar çakallar tv ye gelirsek sorun olanlar zaten daha eski model Panasonic ve bence yazılımla düzeltmeliydi Panasonic bunu
  • hd ile hd+ arasında reciever farkı var.

birinde yayını durdurabiliyorsunuz, geri alabiliyorsunuz vs. vs. diğerinde yok bu özellik.
  • Benim 2010 tarihli next hd kutum.var bunu hd+ ile degistirebilirmiyim ama haklarım.kayboayacaksa

• bende maxi paket kullanıyorum internet sözleşmem hali hazırda devam ettigi için internetli paketi almadım yeni eklenicek kanllarla ilgili bilgi almak için müşteri hizmetlerini, aradım onlarda birşey bilmiyor ya ekstra paket olarak yada hazli hazırda kullanılmakta olan

paketlerin içine eklenicek dedi ama tahminimce 20 ve üzeri kanal eklenicekse ekstra peket yaparlar gibime geldi tabi buda kimsenin işine gelmez ; benim küçük bi sorum var maxi paket üyeligine geçeli 1 hafta olmadı 7 günlük deneme süreci içinde memnun kalmayıp

kaptırsam bana 40 tl bi aktivasyon ücreti yansıtılacağı söylendi şuan kullandıgım paket fiyatı 45+2 47 tl, avantajlarıyla geliyor diye bir kampanya var sinedizi + blu paketi onun fiyatı ilk 12 ay 20 tl bana daha makbul geldi yalnız malüm onda da bazı spor kanalları yok ocak ayında paket

fiyatlarında bir artış olurmu ? sizce; maxi pakettemi kalmalıyım yoksa bir hafta için 40 tl aktivasyon ücreti verip daha uygun fiyatlı olan avantajlarıyla geliyor paketine mi döneyim yoksa üyeligi mi iptal edip ocak ayında gelicek paketleri mi beklemeliyim 2 türlüde 40 tl

aktivasyon ücreti çıkıcak cebimden yada hali hazırda kullandığım pakete devam edicem .

not ; bu arada sinedizi paketinde mazi pakette olan bazı kanallar yok bunlar ;

smart 3d premium hd

smart hd premium

travel channel hd

nba tv hd

smart spor hd

smart spor hd 2

fox sport hd

fıght network hd

spor xtra

• az önce dsmart müşteri yetlisiyle konuştum eklenicek olan 20 kanal için ek paket uygulaması yapılcakmış ve ek ücret istenicek miş ark !!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi4545

az önce dsmart müşteri yetlisiyle konuştum eklenicek olan 20 kanal için ek paket uygulaması yapılcakmış ve ek ücret istenicek miş ark !!!!!!!

Sinema,Dizi ve eurosport kanalları umrumda değil sadece maxi pakete NTV SPOR SMART ı versinler yeter
  • dostum kolay gelsin. malum kanallarda çocuk kilidi diye bir şifre soruyor, ne yaptıysam bulamadım, bunu nasıl öğreneceğiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: callioped20

dostum kolay gelsin. malum kanallarda çocuk kilidi diye bir şifre soruyor, ne yaptıysam bulamadım, bunu nasıl öğreneceğiz ?

0000 yada 1111 olması lazım yada şifre değiştirden sen değiştirebilirsin
  • ps3xbox360 kullanıcısına yanıt
    Sayın D smart yetkilisi fec oranı değişikliğinden Kanal D HD frekansındaki kanallları fec oranı değişikliğinden dolayı izleyemiyordum. Dahili uydu alıcım uyumsuz. Bugün sinema kanallarının olduğu frekanstaki kanallar bir aylığına ücretsiz olmuş. Ben de açayım izleyeyim dedim. fakat onu da açmadı. daha önceden bayramda açtıklarında izlemiştim. Acaba D Smart sinema kanallarının olduğu frekansta da mı bir değişikliğe gitti. bu uyumsuzluğu neden kökten çözmyorsunuz bizi uğraşıtırıyorsunuz=?
  • Taahhutum subat ayinda botecek ve d-smarttan memnun kaldigim icin tekrar taahhut vermeyi dusunuyorum.

Cagri merkezini 1 hafta once arayip istegimi dile getirdim. 3 isgunu icinde aranirsiniz dendi ama ne arayan ne de soran var.

Nedeni nedir ?
    İlla taahhutum bittigindr kapattiracagim diyen abonelerden mi olmaliyim ?
    Durustce, memnun kaldigim hizmeti devam ettirmek istedigimi ve hangi kosullarda devam edip edemeyecegimi ogrenmek neden cevapsiz birakiliyor?

• quote:

dostum kolay gelsin. malum kanallarda çocuk kilidi diye bir şifre soruyor, ne yaptıysam bulamadım, bunu nasıl öğreneceğiz ?

mh yi arayıp şifre alıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Sayın D smart yetkilisi fec oranı değişikliğinden Kanal D HD frekansındaki kanallları fec oranı değişikliğinden dolayı izleyemiyordum. Dahili uydu alıcım uyumsuz. Bugün sinema kanallarının olduğu frekanstaki kanallar bir aylığına ücretsiz olmuş. Ben de açayım izleyeyim dedim. fakat onu da açmadı. daha önceden bayramda açtıklarında izlemiştim. Acaba D Smart sinema kanallarının olduğu frekansta da mı bir değişikliğe gitti. bu uyumsuzluğu neden kökten çözmyorsunuz bizi uğraşıtırıyorsunuz=?

sinema tv kanalları d smarttan ayrıldı o yüzden açmıyordur yeniler geldimi bilmiyorum bendede açmıyor çünkü. artı bugün tüm kanallar açık moviesmart film kanallar dahil sadece 18+ lar kapalı tvniz ne marka? kanal d hd yi açması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

Taahhutum subat ayinda botecek ve d-smarttan memnun kaldigim icin tekrar taahhut vermeyi dusunuyorum.

Cagri merkezini 1 hafta once arayip istegimi dile getirdim. 3 isgunu icinde aranirsiniz dendi ama ne arayan ne de soran var.

Nedeni nedir ?
    İlla taahhutum bittigindr kapattiracagim diyen abonelerden mi olmaliyim ?
    Durustce, memnun kaldigim hizmeti devam ettirmek istedigimi ve hangi kosullarda devam edip edemeyecegimi ogrenmek neden cevapsiz birakiliyor?

Aynı şey benimde başıma geldi. Bir gün izlediğim kanalların şifrelendiğini görünce sözleşmemin bittiğini anladım. Müşteri hizmetlerini arayıp bir güzel fırçaladıktan sonra kanallar açıldı…

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

mh yi arayıp şifre alıyorsun.

dört tane sıfır ı deneyin
  • teşekkürler d smart film kanallarını ocak ayı boyunca ücretsiz yapmışlar.

hobbit izledim
  • Sadece belgesel paketi varmı?
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    peki nasıl çözücez bu sorunu bir bilginiz var mı?sizde cam modulu tvnin dahili uydu alıcısından mı alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkseyhun

peki nasıl çözücez bu sorunu bir bilginiz var mı?sizde cam modulu tvnin dahili uydu alıcısından mı alıyorsunuz?

evet tvye takılı modül dahili uydu alıcısından izliyorum gerçi bazen kanal d bendede kararma yada açmama yapıyor fakat tv yi kapa aç yapınca düzeliyor.
    sizin tv markası nedir yazmamışsınız yazarsanız bildiğim varsa yazarım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

teşekkürler d smart film kanallarını ocak ayı boyunca ücretsiz yapmışlar.

hobbit izledim

Aynen ben de izledim. Ama şu an sinemadaki filmi bundan katkat güzel

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.