Taksirle adam yaralama bilgi alabilir miyim
İyi günler. Abim köyde mısır tarlasına domuz girmesin diye geceleri tüfekle tarlada bekliyordu. Yine köyden birileri de 4 kişi de tam ormanla tarla arası domuzların geliş yönünden geçerken abim hergünkü gibi domuzların geldiğini zannedip 1 el ateş ediyor. Saçmalar bi kişiye karaciğere 2 tane giriyor ve 1 tane de kol kemiğine çarpıp kolu kırıyor. Bu kişiye toplam 11 saçma geliyor ama diğerleri kimi sıyırıp geçiyor kimi boşluğa geliyor. 2 kişiye de ikişer tane saçma geliyor ama onlarda aynı gün taburcu edildi sorunsuz. En arkadaki kişiye hiç gelmemiş. Bu kişiyi abim ve diğerleri hemen arabaya atıyorlar tarladan anayola çıkıyorlar ambulansa veriyorlar. Sonra jandarma ile olay yeri inceleme ölçümler falan yapılıyor. 3 kişinin ifadesi alınıyor ve şikayetçi olmuyorlar. Abim ertesi gün öğlen salınıyor. Olay bu şekilde.
Şimdi bu 11 saçma gelen kişi mahkemeye gidiyor tazminat için. Saçmalar karaciğerin hayatî fonksiyonlarını falan engellememiş. Vücut kendine gelince karaciğerin bi yerine stent takılacakmış sanırım. Bahse konu kişinin sigortası, emekli maaşı falan hiçbişey yok. Yaşı 53. Olaydan 2 hafta sonra hastaneden çıktı ve şu anda köyde tarla-hayvan işlerine bakmaya başladı. Bu durumda tazminat durumu ne olur? Genel bi bilgi verebilecek bi hukukçu var mıdır?
Bugüne özel dediler. Çarşıda asarcıklı caddesinde.
Arkadaşlar LG smart tvim var. İnternet altyapı da fiber. Tv'de Netflix 4k da dahil her uygulamada yüksek çözünürlük alıyorum ama YouTube hariç. YouTube uygulaması 240p üstü açmıyor. Takılma yapıyor. Çok düşük internet çekiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Deichmann'da ayakkabılar 35-50 TL arası
Deri ayakkabılar bile kampanyada. Yarın son günmüş.
Fiyatları çektim yakın olan ve ihtiyacı olan varsa alabilir. Son kullanma 3-4 kalmıştı. Zaten geldiğinde 15 günden düşüyor son kullanım.
Bursa Caddesi üzerindeki Bim
Aynı yerde arkadaşım sorun yaşamıyor ben yaşıyorum
Çok ilginç bi problemim var 2 aydır. İnternet günde 2 3 kez gidip geliyor ve hız devamlı değişken. Arkadaşım ile aynı mahalledeyiz ve aynı santrale bağlıyız o bu şekilde hiçbir sorun yaşamıyor. Turknet destek kaydı açmaktan bıktım. Ne zaman ki 5 saat falan kesilme olmuyor hemen sisteme arıza çözüldü 5 saattir kopma yaşamıyorsunuz diye not düşüyorlar. Ne şikayet kaydı ne WhatsApp hattı ne Twitter ne de aradıklarında çözüm sunamıyorlar. Bu konuda bana tavsiye edebileceğiniz bi çözüm var mı?
Lpgyi ruhsata başka ilde işletmek
|
LG 42lb580 arıza
|
Telefonu mobil wifi cihazı olarak kullanmak
|
Ankarada vodafone akşamları çöküyor
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.132
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.315
Konularının görüntülenme sayısı: 34.613 (Bu ay: 288)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.403 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar