Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isten cıkarıldım fakat dh den cıkarılmadım ya durmak yok yardımlasmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Hocam selam ttnet taahhüdüm bu ayın 30'unda bitiyor,d-smart'a geçmek istiyorum.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm.Yalın limitsiz internet+Maxi pakete 24 ay taahhütlü sabit fiyat 82 TL dedi.

Fiyat normalmi daha düşük olma imkanı varmı?

Fiyat 24 ay boyunca sabit 82 TL olacakmı?12 ay sonra falan fiyatlarda artış olmaz değilmi?

senin yerinde olsam ttneti bırakıp başıma dahada büyük bela açmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Aralık 2013; 18:08:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

Isten cıkarıldım fakat dh den cıkarılmadım ya durmak yok yardımlasmaya devam

işten çıkarılmanıza üzüldüm.

sinema tv ler kapanıcak mı?
    yeni dizi ve film kanallarının dışında gelmesi kesinleşen kanallar var mı?
  • Hiç bir aboneliği olmayan kendi üzerime kayıtlı modülümü bi arkadaşıma verdim.

Kendiside 1 yıllık full paket aldı, ücretinide peşin ödedi.

Modül halen benim üzerime, müşteri hizmetleri modülü benden alıp onun üzerine devir yapmadı.

Siz bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

• Sinema TV kanalları kapatıldıktan sonra benim aboneliğim ne olacak?Yeni kanallara aynı şekilde ödemeye devam mı edeceğim?
  • evet dostlar bende maxi paket+sinema paket üyesiyim 1.1. 2014 te bizim akibetimiz ne olacak?
  • Ben de Mega Paket var. Akibetimiz ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağımsıztürk

Ben de Mega Paket var. Akibetimiz ne olacak

Tum kanallari izlemeye devam edersin

• Dsmartı iptal ettirmek için dilekçe yazmayı düşünüyorum. Ancak web sitelerinde bunu gönderebileceğim bir faks numarası yok. İptal için bildiğiniz bir faks numarası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gevis

evet dostlar bende maxi paket+sinema paket üyesiyim 1.1. 2014 te bizim akibetimiz ne olacak?

CEVAP GELMEDİĞİNE GÖRE BENİM DURUMUMDAKİLER SAĞLAM BİR KAZIK YİYECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogicis

quote:

Orijinalden alıntı: gevis

evet dostlar bende maxi paket+sinema paket üyesiyim 1.1. 2014 te bizim akibetimiz ne olacak?

CEVAP GELMEDİĞİNE GÖRE BENİM DURUMUMDAKİLER SAĞLAM BİR KAZIK YİYECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR...

yetişkin kanalları hariç tüm kanalları izleyebileksiniz.(kaynak mh.)

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam NTVSpor smart açılırmı Maxi pakete

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Hocam NTVSpor smart açılırmı Maxi pakete

açılcak büyük ihtimal
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Inşallah açılır euroleague izleriz hiç yoktan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanreyiz

Inşallah açılır euroleague izleriz hiç yoktan

http://forum.donanimhaber.com/m_40255895/mpage_150/tm.htm
    sayfanın ilk mesajında paylaştığım fotoğrafa bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Hocam selam ttnet taahhüdüm bu ayın 30'unda bitiyor,d-smart'a geçmek istiyorum.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm.Yalın limitsiz internet+Maxi pakete 24 ay taahhütlü sabit fiyat 82 TL dedi.

Fiyat normalmi daha düşük olma imkanı varmı?

Fiyat 24 ay boyunca sabit 82 TL olacakmı?12 ay sonra falan fiyatlarda artış olmaz değilmi?

senin yerinde olsam ttneti bırakıp başıma dahada büyük bela açmazdım

arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum ttnet'ten şaşmayın 3 kuruş ucuza internet alacam diye internetinizi rezil etmeyin,gidip d-smart full paketi modüllü üyelik olarak aylık 30 TL ye rahatlıkla alabilirsiniz +interneti ttnetten taahhütlü sınırsız 8 MBit aylık 44 TL ye alırsanız size aylık 74 TL ye gelir ama d-smarttan alırsanız aylık 83 TL ye patlıyor haberiniz olsun.d-smartta nette sorun oldumu muhattabınızda yok,ve d-smartta taahhüt iptali yaptınızmı 2.ay kafadan 400 TL taahhüt iptali,modem ücreti v.s faturanıza yansıyor.

• Merhaba, çok uzun yıllardır kullandığım Digiturk'ü yaşattırdığı sıkıntılar yüzünden iptal ettireceğim. İptal ettirdikten sonra da D-Smart'a geçmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi, Euroleague, Formula 1 vs. tüm spor kanalları, film, dizi ve belgesel kanallarının açık olacağı bir paket bana ne kadara gelir? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • Denish35 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda size katilmiyorum. Dsmart resmen tuketicinin hakkini gaspetmistir. Modullu uyeyim ve panasonic 42st33e tv kullaniyorum. Arkadasasin belirttigi gibi daha once izleyebildigimiz kanallari artik dsmart'in yaptigi degisiklik nedeniyle izleyemez olduk. Bu konuda uydu alicilarina vs'ye sorunu yonlendirmek manasiz. Daha onceki yayin yapinizla (FEC degisikligi oncesi) hicbir modullu uye sorun yasamiyorken artik cogu aboneniz bu kanallari izleyemez oldu. Sirf yeni bir uydu alicisi almamak icin dsmart'i tercih etmistim cunku uydu alicilari gereksiz yer kalabaligi yapmaktaydi ancak dsmart'in yaptigi degisiklik yuzunden insanlar yeni uydu alicisi almak ya da yaptiginiz degisiklik yuzunden sifreleri cozemeyen uydu alicilarini da degistirmek zorunda kaldi. Tamamen musterinizin zararina calistiginizi belirtmek isterim. En son duyumlarima gore de sinematv ile ilgili anlasmanizi feshetmissiniz bu nedenle de dsmart kullanicilarinin bu duruma bir hayli bozulacagina eminim. dsmartin moviesmart serisi sinematv'nin kalitesinin yanina dahi yaklasamaz. Cevremde gordugum herkesin dsmart almamasini tavsiye ediyorum. mart civari dsmart ile yillik aldigim paket sonlandiktan sonra digiturk kullanmaya baslayacagim. Tum dsmart musterilerinin de dsmart platformunu kapatmalarini tavsiye ederim. Bu sekilde musterisini magdur eden bir platform ile calismamak yapilabilecek en iyi davranis olacaktir kanaatindeyim.

• SucceededAtLast S kullanıcısına yanıt
    dostum boşuna sitem etmişin arkadaşa çünkü arkadaş bize yardımcı olup doğru yolu gösterdiği için d smart üst yetkilileri tarafından işten çıkarıldı

ayrıca bunları yapan m.h. de çalışanlar değil üst yetkilerdir ayrıca bende modül kullanıyorum philips 40 inç 8007 modelde normal çalışıyor modül
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Trajikomik bir durum olmus. mh calisanlari icin birseyden anlamiyor seklindeki yorumu yakmis olabilir. Bu arada evet bazi modellerde sorun cikarmiyor ama bende sorun var maalesef. isin kotusu panasonic'in 2013 model tv'lerinde de sorun olmuyormus...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.