Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eurosport hd si var diye sine dizi paketli modül aldım..iki hafta sonra eurosportlar servis dışı yazmaya başladı..aradım..anlaşmamız onlarla bitti dedi mh..ne diyeyim ben şimdi..hey allah ım sabır ver..lokantaya gidiyorum,parasını ödeyip iki tabak yemek alıyorum..iki kaşık almadan tabağın birini önümden alıyorlar..verdiğim örnek uymadı belki ama mal yerine koyuyorlar adamı..önceden bilgilendirsene diycem ..boşa nefes tüketicem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

teşekkürler d smart film kanallarını ocak ayı boyunca ücretsiz yapmışlar.

hobbit izledim

Aynen ben de izledim. Ama şu an sinemadaki filmi bundan katkat güzel

yeni film elbette güzeldir. ama ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı

kasım ayında hızlıal dan giriş paketi modül aldım. sözleşme falan yapmadım.

bkm express ile ödedim. 190 TL fiyatı vardı bkm-hızlıal.com kampanyası ile 15 TL düştü.

175 TL ödedim. encard enpara ile ödediğim için %20 iade geldi.

35 TL iadeyi de düşünce 140 TL ye gelmiş oldu.

140 TL ödedim 24 ay giriş paketi aldım. İlk ay tüm kanallar ücretsizdi.

şimdi de tüm sinema kanalları 1 ay ücretsiz yaptılar. benim için epeyce karlı oldu.

zaten alış amacım discovery kanalları ve animal planetti bunlar sürpriz oldu

• Az önce müşteri hizmetleri ile konuştum. Sinedizi +sinematv paketi olanlar süper pakete geçirilecekmiş. Aslı var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    benim tv lg 42la660s modeli.bütün kanallar var ama foxlife hd kanalının sinyalini dahi alamıyorum tv de.uyduda sıkıntı vardır dedim.uyducu getirdik baktırdık binanın ortak antenine bir sorun yok dedi.yani 12633 v 7600 frekansında tv sürekli sinyal yok diyor.ne olduğunu ne uyducu ne dsmart nede lg servisi çözemedi.kafayı sıyırcam bu sorun yüzünden.o kadar kanal var ama bir tek bu kanal yok tv de.
  • Modüllü Mega (HD) paketine üye olanlar d-smart blu hizmetinden parasız yararlanabiliyor mu sayın Denish35
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkseyhun

benim tv lg 42la660s modeli.bütün kanallar var ama foxlife hd kanalının sinyalini dahi alamıyorum tv de.uyduda sıkıntı vardır dedim.uyducu getirdik baktırdık binanın ortak antenine bir sorun yok dedi.yani 12633 v 7600 frekansında tv sürekli sinyal yok diyor.ne olduğunu ne uyducu ne dsmart nede lg servisi çözemedi.kafayı sıyırcam bu sorun yüzünden.o kadar kanal var ama bir tek bu kanal yok tv de.

foxlife kanalını kafaya takma çünkü o bazı bölgelerde çıkmıyor saçma iş yapıyor foxlife sahipleri zayıf sinyal vererek bende 1 kez buldum gösterdi ama sonra gitti gidiş o gidiş

senin uydu alıcın dahili sanırım? öyleyse bu tip alıcılar zayıf ve bu yüzden lnb den gelen sinyal kayıpsız olmalı ki sinyal zayıf demesin bazı kanllarda buda kaliteli lnb gerektiriyor artı kaliteli kablo. ben bu sorunu inverto lnb ve kaliteli kabloyla çözdüm bendede eski lnb ve kabloda gece bazı zayıf sinyalli kanallar giderdi hele havada kapalıysa zayıf olan kanallar hiç göstermezdi ama lnb + kablo yenileyince karda bile görüntü gitmiyor

senin işin zor ortak antense çoklu bağlantıda ve uzun mesafeli kablo ve dağıtıcı da vardır sinyal kaybı yaşarsın hele birde lnb kablo kalitesizse dahada çok kayıp olur zaten uydu alıcda zayıf. sana tek tavsiyem kendine özel çanak takabiliyorsan tak ortak antenle bukadar olur maalesef sendeki kayıp sadece foxlife ise sorun değil çünkü foxlife sorunlu zaten çoğu bölgede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Ocak 2014; 19:16:25 >

• son 1 aydır kanallarımda sıkıntı var ve bazı kanallar süper çekerken bazı kanllarda sinyal yok diyor. nasıl oluyor da birçok hd kanalım çekerken bazılarında sinyal yok diyor. bu arada maxi paket hd kullanıcısıyım. yardımmm..acaba çanakta mı sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

son 1 aydır kanallarımda sıkıntı var ve bazı kanallar süper çekerken bazı kanllarda sinyal yok diyor. nasıl oluyor da birçok hd kanalım çekerken bazılarında sinyal yok diyor. bu arada maxi paket hd kullanıcısıyım. yardımmm..acaba çanakta mı sıkıntı

uydu alıcınız harici mi hahili mi? anten ortak mı bireysel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Ocak 2014; 2:05:52 >
    Yok hocam benim hd uydu alıcısı. D smarttan aldin next

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

Yok hocam benim hd uydu alıcısı. D smarttan aldin next

anladım tvnin dahili alıcısımı denek istedim ayrıysa tamam. bazı kanallar yoksa ve taratıncada çıkmıyorsa çanak ayarı bozuk olabilir baktırın bence
  • 2008 yılından beri d-smart kullanıyorum kutuyu babamlara vermıstım dun aldım ve kullanmaya basladım moviemax kanalları açıktı acaba bir yalnışlık mı var?
    ayrıca hd kutuya gecmek ıcın ne yapmam gerekıyor musterı hızmetlerı benı hıc arayıpta teklıfte bulunmuyor, kutu bende degılken bı kac kez aramıslardı ılgılenmemıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

2008 yılından beri d-smart kullanıyorum kutuyu babamlara vermıstım dun aldım ve kullanmaya basladım moviemax kanalları açıktı acaba bir yalnışlık mı var?
    ayrıca hd kutuya gecmek ıcın ne yapmam gerekıyor musterı hızmetlerı benı hıc arayıpta teklıfte bulunmuyor, kutu bende degılken bı kac kez aramıslardı ılgılenmemıstım.

ocak ayı tüm sinema kanalları açık ondan ötürü yanlışlık yok
  • Merhaba ben 70 liraya mega paket + 8mbps 50gb akn sınırsız internet kullanıyorum bu paketi kullanmaya devam ederek interneti 16mbps yapabilir miyim?
    EVET BENCE DE ÇANAKTA SIKINTI OLABİLİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ SİNYAL YOK YAZIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkseyhun

Demek tek ben değilmişim. Bende de bu kanalda sorun var ya da sinyal yok diyor. Yalnız arada gösteriyor sanırım. Seyretmediğim bir kanal ama tabii bu sorun can sıkıcı.
  • 5 Tl farkla yapılabilirmiş. Dsmart bayisi bana böyle demişti. Yalansa eğer ben bayinin yalancısıyım :)
  • 5 lira farkla yapıldığını biliyorum da bu kampanyada yapılıyo diye bişey görmedim internet sitesinde.
  • Müşteri hizmetlerini ara yaparlar. Üst pakete seve seve geçirirler :)
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi sorun sadece foxlifede ise sorun yayından kaynaklı takılmaya değmez ama diğer kanallarda sorun varsa çanak ayarı yada lnb eskiyse değişim yada ayar gerekirfoxlife sinyal sorunu var ben faceden yazdım bunlara ama çözüm üretmediler tamam deselerde onun için bıraktım uğraşmayı kendileri kaybeder
    evet hocam dün akşam itibariyle d smart uydu kurulum elemanını çağırdım ve çanakta yön sıkıntısı olduğunu belirledi ve düzellti şimdi kanallar mükemmel . d smart hd ayrı bir güzel. tabi sinema kanalları, belgesel kanlları ve spor kanllarıyla süpper.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.