Şimdi Ara

H&D (Hong Kong NE1611C) (yeni modem) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
18
Favori
37.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sağ olasın hocam, araştırayım bunları.

• Malum biliyorsunuz ülkemizde discord yasaklı. Bu modeme modem arayüzünden dns kuran varmı ?

• Bu modem gayet başarılı çalışıyor lakin indirme yaparken cihazdan çok tiz bir bobin sesi geliyor, bu bir sorun mudur?

• Merhaba arkadaşlar.

Bu modemde youtube ve benzeri birkaç siteyi ağa bağlanan tüm cihazlarda engellemek istiyorum. Ayarlarını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• Selam arkadaşlar.

Kablonet bakım elemanın söylediğine göre mevcut modemim (Netmaster CBW-383Z4) eski ve sorunlu olduğu için bu modele geçmem gerekiyormuş. (İnternette yavaşlama sorunları yaşıyorum ve modeme reset attığımda bir müddet düzeliyor)

Ancak Kablonet bu modemi aylık 40 tl gibi bir kira bedeli alarak veriyormuş ve Türkiye'de bu modemi satan herhangi bir yer yok.

Mevcut modemimi 10 yıldır kullanıyorum, bu modemi de bir on yıl kullansam Kablonet benden kira bedeli olarak taş çatlasa 1000-1500 TL olan bir cihaz için en az 5000 TL tahsil etmiş olacak.

Bu yasal mı?

Benzer bir sorunu yaşayan var mı?

Tüketici Hakem Heyeti'ne bu durumu bildirmeli miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giyotyn -- 19 Şubat 2025; 20:54:39 >
  • Anilatay kullanıcısına yanıt

Merhabalar yazalı baya olmuş ama bir çözüm bulabiliniz mi ? Benim de port forward yapmam gerekiyor arayüzde port yönlendirme kısmına girip gerekli profili oluşturdum ama port açık gözükmüyor.Müşteri hizmetleri ile iletişime geçip cgn havuzundan çıktım yani what is my ip adres ile modem arayüzündeki wan ipsi aynı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.