DAVLUMBAZ BACASI
1000 mbps Hız
Merhaba arkadaşlar yeni taşındığım binaya fiber kablonet altyapısı döşendi.başka altyapı da bulunmuyor . bende daha önce superonline kullanıcısı olarak 1000 mbps internet paketi kullanıyordum . Modemden 2.4ghz wifi ile 400 mbps kadar anlık hız alabiliyordum . Şimdi kablonette de aynı şekilde pakete sahibim . Fakat alabildiğim 2.4ghz da max 100 mpbs . Modem marka olarak ZTE ZXHN - F6600 koydular . Benim en azından 400 gibi bir rakam alabilmem için ne yapmam gerekir . 5ghz bir başka odaya iletiyi çok iyi sağlayamıyor modem yanındaysa 700 e kadar alabiliyosun .
KALKIŞTA YAVAŞ DEVİR YÜKSELMESİ
|
Az Baş Ağrıtan Araç
Overclock, Soğutma ve Pc Modifikasyon
|
Android Telefonlar
|
PS4 PRO KASMA SORUNU
Merhaba arkadaşlar ps4 pro sahibi bir dostum var . fifa22 oynarken oyun böyle 1 sn falan donma yapıyor 5-6 dk da bir mesela tam şut çekicek oradaki 1 sn fark yüzünden istediğini yapamıyor . şimdi menü geçişlerinde de donma olmaya başladı , ayarlara veya herahngi bir menüye girerken bu sıkıntıyı yaşıyoruz. sıfırladık manuel güncelleme yaptık . daha ne yapabiliriz? ayrıca ps i açar açmaz arayüzde donmalar başlıyor ısınma olmaksızın .aklıma artık hard disk geliyor sorun harddisktense net cevabı nasıl alırım. Bİlen ya da yaşayan var mı?
Ps4 dualshock 4 . Analog
|
ASTRA KAPUT RÖTUŞ
Creative M5300 -Playvision HDA-51A
Merhabalar
Creative m5300 5.1 surround sistemim var . Sony xf9005 ve ps4 pro ya bu ses sistemimi bağlamak istiyorum . Bunun için bir decoder aldım playvision hda-51a marka modelinden. Decoder sesi çok netleştirip güzelleştiriyor . Fakat ben 5.1 değil de 4.1 ses alıyorum . Speaker yerlerini değiştirsem de yine de 4.1 ses alıyorum. Sebebi ne olabilir acaba ?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 714
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 10.687 (Bu ay: 223)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 203 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun