Şimdi Ara

1000 mbps Hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni taşındığım binaya fiber kablonet altyapısı döşendi.başka altyapı da bulunmuyor . bende daha önce superonline kullanıcısı olarak 1000 mbps internet paketi kullanıyordum . Modemden 2.4ghz wifi ile 400 mbps kadar anlık hız alabiliyordum . Şimdi kablonette de aynı şekilde pakete sahibim . Fakat alabildiğim 2.4ghz da max 100 mpbs . Modem marka olarak ZTE ZXHN - F6600 koydular . Benim en azından 400 gibi bir rakam alabilmem için ne yapmam gerekir . 5ghz bir başka odaya iletiyi çok iyi sağlayamıyor modem yanındaysa 700 e kadar alabiliyosun .

• part kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Kablonet gpon abonesiyim 1000 mpbs banada zte verdiler 2.4 ghz dediğiniz gibi düşük çıkıyor ama ben 5ghz de kullanıyorum modem kardeşimin odasında yakınken 800-900 ler görüyor uzakken ise en az 400-500 mpbs arası görüyor hocam ben wıfı genişletici almıştım ama istediğim performansı alamadım o yüzden iade ettim hocam
  • lordert kullanıcısına yanıt

Modem iadesi mi yaptınız hocam ? Yaptıysanız yerine ne kullanıyorsunuz çözümünüz nedir.

Yok hocam genişleticiyi iade ettim şuan verdikleri zte 5 ghz de kullanıyorum 400-500 arası geliyor verdikleri modemde uzak odada TP-Link almıştım 1132 tl ye Amazon dan ama işime yaramadı
  • Üstelik oturma odasıyla arasında 5 metre falan var 5ghz da 70 mbps falan alabiliyorum . Sizin hızınız bana göre güzel

Modemi değiştirmeyi talep edin hocam belki modem sorunludur
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Bugün modem değiştirdi ekip. Durumu anlattım onlarda 1/3 hızın çok düşük olduğunu mail atacaklarını söylediler. Çözümsüz bakalım şimdilik :/

iyi hocam umarım düzelir sorununuz

• https://forum.donanimhaber.com/ping-nasil-dusurulur-kablosuz-kanal-ve-bant-genisligi-ayari-nasil-yapilir--157414269

Bu konunun ilk mesajındaki adımları uygulayabilirsiniz iyileşme olacaktır mutlaka

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim akşam uygulayacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.