450.000 Tl Araç Önerisi
|
Merhabalar
Bütçem 300.000 belki biraz daha üstü olur.Daha önce aile araçlarını kullandım ve özellikle bu bütçe aralığında hangi marka model bakılır pek bilgi sahibi değilim.Aracı genellikle haftasonu ben ve eşim kullanıcaz.Tercihim dizel veya tüplü olması.Benzinli araçta olabilir tabi ama çok fazla yol yapmasakta yakıt tüketimi çok yüksek araç istemiyorum.En son düğün koşturmasında 1 hafta boyunca 2023 1.5 benzinli manuel Ford kuga kullandım 1050 km yol yaptım ortalama 7.2 gözüküyordu ve İstanbul içi kullanıldı araç.Yakıt tüketimi olarak beni memnun etti alacağım aracında bu araç gibi yada maksimum 8 litre yakmasını tercih ediyorum.Beni en çok korkutan bütçe çok düşük olduğu için çok masraf çıkarmayacak bir araç bulamayacak olmak.Yardımcı olursanız sevinirim.
Eve internet bağlatıcam yakın zamanda ve türk telekom fiber altyapısı var binada.Dairenin içinde fiber optik kablo var.Türk telekomda bakarken kampanyalarda modem için ayrı ücret çıkartıyor ve modemi 1620 Tl'den 18 aya bölüyor.İnternete başvururken modemide onlardan almakmı mantıklı yoksa internet üzerinden aynı fiyata veya daha uyguna aynı işlevi gören modem alma şansım varmı.Biraz araştırdım ama fiber optik kablo girişli modem göremedim bu fiyat aralığında.
Muhasebeciler sizden bir ricam olucak
|
|
|
Taksimde damsız girilebilecek yer
|
|
Google Play Gazetelik Çalışmıyor
|
Galaxy Note Alındı
|
![]() Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 1 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.302
İkinci El Bölümü Mesajları: 268
Konularının görüntülenme sayısı: 28.407 (Bu ay: 444)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.458 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun