Şimdi Ara

300.000 Tl Civarı Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 300.000 belki biraz daha üstü olur.Daha önce aile araçlarını kullandım ve özellikle bu bütçe aralığında hangi marka model bakılır pek bilgi sahibi değilim.Aracı genellikle haftasonu ben ve eşim kullanıcaz.Tercihim dizel veya tüplü olması.Benzinli araçta olabilir tabi ama çok fazla yol yapmasakta yakıt tüketimi çok yüksek araç istemiyorum.En son düğün koşturmasında 1 hafta boyunca 2023 1.5 benzinli manuel Ford kuga kullandım 1050 km yol yaptım ortalama 7.2 gözüküyordu ve İstanbul içi kullanıldı araç.Yakıt tüketimi olarak beni memnun etti alacağım aracında bu araç gibi yada maksimum 8 litre yakmasını tercih ediyorum.Beni en çok korkutan bütçe çok düşük olduğu için çok masraf çıkarmayacak bir araç bulamayacak olmak.Yardımcı olursanız sevinirim.

• Masrafsız araç yok hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam ama masrafsızdan kastım genel anlamda az sorun çıkaran ve yürütme maliyeti düşük araçlar.Dedemde Toyota carina var 310.000 km de yıllardır sorunsuz düşük masrafla biniyor.Japon araçları öneriyorlar genellikle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chrysler grand voyager bakın ( eğer istanbul-ankara-izmir de oturuyorsanız)

• lpgli temiz bir nissan almera bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o fiyata temiz 1.4 palio bulabilirsiniz. 300 + 10 bin bakım için ayırırsanız 310 bin ₺ ye size sanayi yüzü göstertmeyecek lpgli bir palio mis gibi olur.

10 bine aracın neredeyse her şeyini a dan z ye sıfırlar bakımını yaparsınız. Elden çıkaracağınız zamanda çok rahat gidecektir. Kesinlikle o bütçede ilk öneri 1.4 klimalı palio.

• 1.6 Fsi olmayan düz VW 1.6 Bora varsa o fiyata işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.