Şimdi Ara

450.000 Tl Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha öncede konu açmıştım ama hem bütçe değişti hemde üzerinden zaman geçti.Bu haftaiçi araç almayı düşünüyorum ve araçlardan pek anlamıyorum.Bütçem 450.000 tl civarı yaklaşık 25.000 TL’de köşeye ayırdım aracı aldıktan sonra ilk bakım vs giderler için dursun diye.Yakıt tüketimi çok önemli değil dizel veya benzinli olabilir araç haftasonları kullanılacak genellikle.1.2 benzinli Peugeot 301 baktım ama tanıdık usta önermedi onu.2008-2009 Opel Corsa 1.3 dizel buldum bir tane ama karar veremedim.Bu bütçelere hangi araç mantıklı sizce her öneriye açığım en azından pazartesi araç marka model netleştirip ona göre 1-2 araç görmek istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• benim aracım ilanda 460 bin tl , 2011 model linea 1.3 mjet aracı araştır düşünürsen ilanı atarım. ilk araba için bence iyi bir seçenek olur.

• lionel1 kullanıcısına yanıt
    Hocam pmden ilanı atarsanız bakayım.Linea bir tane beğenmiştim ama km düşürülmüş taksi çıkması olduğunu öğrenince vazgeçmiştim.Km ne durumda 160.000 üstünü düşünmüyorum pek.

• Modeli yüksek bir araç (2015 üstü) istiyorsanız Egea bakabilirsiniz. 300 bin civarı yüksek kmli olacak muhakkak. Alırken iyice baktırılması lazım. Satıcıdan güncel ekspertiz isterdim.

4 hava yastıklı olmak şartıyla 2011 model civarı Duster bakılabilir.

Hangi araca bakarsanız bakın güncel ekspertiz olmayan araçlara bakmayın. Üç kağıtçı çok piyasada. Motor yapılması gereken aracı alıp başınıza dert alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertsdf Q kullanıcısına yanıt
    Hocam o km çok yüksek 160-180 üstü km istemiyorum.Hangi araç olursa olsun eksper yaptırmadan almam kesinlikle.

• Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

O zaman da durduk yere ekspertiz yaptırma durumu oluyor. Bir de taa kalkıp araç neredeyse oraya gitmeniz lazım. Bazı satıcılar şasi hatasız diyor. Şasi ucunda işlem çıkıyor. Direklerde işlem çıkıyor. Motor saat gibi yazıyor. Motor sorunlu çıkıyor. Yani boşu boşuna masraf, zaman kaybı oluyor. Stres de cabası. Bence güncel ekspertizi satıcıdan talep etmek en iyisi. 400-500 bin TL'lik araç için 5 bin TL ekspertiz ücreti verip satıcının sayfaya koyması lazım. 5 bin TL'den kısıp güncel ekspertiz yaptırmıyorsa zaten o aracı almayın. 5 bin TL'den kısan araca da doğru düzgün bakmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertsdf -- 8 Şubat 2025; 23:41:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qwertsdf Q kullanıcısına yanıt
    Valla bir araç buldum 2.sahibi hocam 10 senedir biniyormuş.Bu araç alım satım işlerinden çok anlamadığım için galerici bir arkadaşım var onla gidip bu eksper işlerini hallederim.Araç dedikleri gibi çıkmazda bir zahmet eksper ücretini verirler.Tabi o araçtan emin değilim hala tavsiyelere göre bakıcam hocam sağolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    800.000 tl araç önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manuel'de Clio;

450.000 Tl Araç Önerisi

Otomatikte C1;

450.000 Tl Araç Önerisi

Bu bütçeyle boya değişene fazla takılmaman lazım, diğer türlü fi tarihinde üretilmiş arabalara dönmen lazım sonra sanayide çürümüş hortumlarla kablolarla cebelleşip durursun uyarıyım.

• Bence boya değişen olmayan temiz corsa alınır bu paraya alın geçin km 100 200 arası olsa bile temiz kullanılmış bakımlı ise sorunsuz binilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.