< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
450.000 Tl Araç Önerisi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
benim aracım ilanda 460 bin tl , 2011 model linea 1.3 mjet aracı araştır düşünürsen ilanı atarım. ilk araba için bence iyi bir seçenek olur.
-
Hocam pmden ilanı atarsanız bakayım.Linea bir tane beğenmiştim ama km düşürülmüş taksi çıkması olduğunu öğrenince vazgeçmiştim.Km ne durumda 160.000 üstünü düşünmüyorum pek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modeli yüksek bir araç (2015 üstü) istiyorsanız Egea bakabilirsiniz. 300 bin civarı yüksek kmli olacak muhakkak. Alırken iyice baktırılması lazım. Satıcıdan güncel ekspertiz isterdim.
4 hava yastıklı olmak şartıyla 2011 model civarı Duster bakılabilir.
Hangi araca bakarsanız bakın güncel ekspertiz olmayan araçlara bakmayın. Üç kağıtçı çok piyasada. Motor yapılması gereken aracı alıp başınıza dert alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o km çok yüksek 160-180 üstü km istemiyorum.Hangi araç olursa olsun eksper yaptırmadan almam kesinlikle.
O zaman da durduk yere ekspertiz yaptırma durumu oluyor. Bir de taa kalkıp araç neredeyse oraya gitmeniz lazım. Bazı satıcılar şasi hatasız diyor. Şasi ucunda işlem çıkıyor. Direklerde işlem çıkıyor. Motor saat gibi yazıyor. Motor sorunlu çıkıyor. Yani boşu boşuna masraf, zaman kaybı oluyor. Stres de cabası. Bence güncel ekspertizi satıcıdan talep etmek en iyisi. 400-500 bin TL'lik araç için 5 bin TL ekspertiz ücreti verip satıcının sayfaya koyması lazım. 5 bin TL'den kısıp güncel ekspertiz yaptırmıyorsa zaten o aracı almayın. 5 bin TL'den kısan araca da doğru düzgün bakmamıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertsdf -- 8 Şubat 2025; 23:41:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla bir araç buldum 2.sahibi hocam 10 senedir biniyormuş.Bu araç alım satım işlerinden çok anlamadığım için galerici bir arkadaşım var onla gidip bu eksper işlerini hallederim.Araç dedikleri gibi çıkmazda bir zahmet eksper ücretini verirler.Tabi o araçtan emin değilim hala tavsiyelere göre bakıcam hocam sağolun.
-
Bence boya değişen olmayan temiz corsa alınır bu paraya alın geçin km 100 200 arası olsa bile temiz kullanılmış bakımlı ise sorunsuz binilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X