Arkadaşlar merhaba,
Şu anda Süperonline kullanıyorum ve taahhütün bitmesine 1 ay kaldı. Dün akşam ilk defa twitchte yayın açmakla hevesimin kaçması bir oldu.
Bağlantım inanılmaz kötüydü ve felaket drop giriyordu. Öğlen saatlerinde test ettiğimde herşey süperdi.
Biraz araştırdım ve süperonline özellikle akşam 8 gece 1 arası bağlantıyı ve ya bant genişiğini kısıtladığına dair forumlarda pek fazla yorum okudum.
Mevcut 100/20 alıyorum, diğer ISS lerde altyapıyı sorguladığımda maksimum 60 civarı download ve 8-20 arası upload alırım diye gördüm. Evimde fiber yok. Hızdan ziyade sabah akşam stabil bağlantıyı tercih ederim. Düşük ping, yüksek yurt dışı çıkışı için hangi iss tavsiye edersiniz arkadaşlar? Onlarca şirket var. Konum İstanbul Büyükçekmece
Bu sabah twitch testindeki sonuçlar. Dün akşamda yaptım ama ekran görüntüsü almayı unuttum. Kötüydü ama :) Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim |
İnternet tavsiyesi
-
-
Superonline yurtdışı çıkışları baya kötü son dönemlerde. Yayıncılıkla uğraşıyorsanız doğrudan altyapı sahibi firmadan hizmet almanızı tavsiye ederim. Türk telekom ilk tercihiniz olmalı. Fiyat/performans arıyorsanız NetGSM i tavsiye ederim. Turknet de bu aralar bakım çalışması yapıyor kesintiler yaşayabilirsiniz.
İstanbul da ikamet edenler AtlantisNET Gigapon altyapı dağılımını takip etsin adresinde bu altyapı olan başka bir iss arayışına gireceğini sanmıyorum. Büyükçekmeceye doğru yayılıyorlar ancak tam olarak altyapı çalışmaları var mı sorun mutlaka.
-
NetGSM tavsiye ederim hocam. Türknet geçtim. Mükemmel bir hizmetleri var. Herhangi bir hız kaybı, ping sorunu yok. VDSL olarak Ankara da hizmet alıyorum.
-
Ve az önce yaptığım test. Bant genişliği yerle bir olmuş. FixNet, NetGsm ve AtlantisNet‘i araştıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_34 -- 26 Aralık 2024; 0:5:57 > -
Fixnet.
-
Atlantisnet gelsin Büyükçekmece kendi altyapısı ile hızlıca geçerim
-
Ben uzun zamandır Turknet kullanıyorum ; özellikle de sokağıma fiber altyapı geldiğinden beri TurkNet Gigafiber ile çok güzel , hızlı şekilde İnternet servisinden faydalanıyorum. Tavsiye ederim değerli arkadaşım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34vatanlevent34 -- 26 Aralık 2024; 3:56:40 > -
Hocam millenicom kullanıyorum bu gece path of exile 2 yayını açtım. 8000 bitrate veriyorum. Yayın tekrarına aşağıdaki linkten bakabilirsiniz, sıfır drop yaşadım. 100 mbps vdsl kullanıyorum uploadım 20mbps. Yayın sırasında herhangi bir sorun yaşamıyorum. Şu ana kadar da hiç kopma yaşanmadı internette. Twitch ile alakalı yazdığınızı görünce dikkatimi çekti ben de arada yayın açarım kendi çapımda, ondan tecrübemi paylaşayım dedim.
https://www.twitch.tv/videos/2335836332
Sizin için test de gerçekleştirdim;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 26 Aralık 2024; 5:7:53 >
-
Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bizim buralara kendi Fiber altyapıları geldiği an TürkNet ve ya AtlantisNet'e geçerim herhalde.
@HesaplıBilgi FixNet şimdilik ilk tercihim. Marmara Bölgesi için NetBone tavsiye edenlerde var. Sizin düşünceleriniz nedir hocam?
@Zaris Sonuçlar gerçekten iyi. Bir kaç sorum olacaktı hocam. Akşam 20-1 de aynı sonuçları mı alıyorsunuz? Nerede ikamet ediyorsunuz ve binanınzda hangi altyapı var?
-
Fixnet deneyin; memnun kalmazsasnız Netbone denersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mstf_34Geri dönüşleriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Bizim buralara kendi Fiber altyapıları geldiği an TürkNet ve ya AtlantisNet'e geçerim herhalde.
@HesaplıBilgi FixNet şimdilik ilk tercihim. Marmara Bölgesi için NetBone tavsiye edenlerde var. Sizin düşünceleriniz nedir hocam?
@Zaris Sonuçlar gerçekten iyi. Bir kaç sorum olacaktı hocam. Akşam 20-1 de aynı sonuçları mı alıyorsunuz? Nerede ikamet ediyorsunuz ve binanınzda hangi altyapı var?
Marmara bölgesi hocam detaylı konum bilgisini özelden attım
-
Fixnet değilde diğer firmaya iletişim çok zor. 2 hafta öncemi ne sadece bilgi almak için aradım telefonu açan yoktu. Sonra tekrar aradım saat 2 de mesai saatleri dışındayız gibi birşey söylendi.
-
Tecrübem olmadığı için, birşey diyemeyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X