Şimdi Ara

Nereden peydah oldu bu fps takıntısı? Dev şirketlerin bize dayatmalarından gına geldi! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
6
Favori
33.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFS oyunları hep 30 fps ya konsol etkisinde kalmış

Ayrıca belirtyim eski hurdamda 14 fps ile cogu oyunu oynuyordum. Şimdi 50 fpsye düşse oynanmiyo kasiyo hissi veriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O senin sıkıntın 1440p 165 FPS rainbow six siege oynuyorum 60Hz laptop ekranına dönünce nevrim dönüyor ne 30 fps inden bahsediyorsun?

Asıl dayatma SONY nin yıl 2019 olacak halsiz size 30 fps ı dayatmasidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen karsiim insan gozu 24 den fazlasini goremiyor. 144 240 lar aldatmaca hep.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A773460ED

60 fpsten sonrası fasafiso, oyunu oynarken grafiklerinin güzelliğini bile farkedemiyosun (online oyunlarda) fpsi mi farkedicen
    Bombos yorum 165hz monitorde 165 fps rainbow six siege oynuyorum seyahat ettiğim sırada laptop kullaniyorum. 60 hz bana ölüm gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Aynıyız. Oynadığım en ağır oyun FIFA 18, PES 18. Arada bir de GTA 5 ama onu ben oynamıyorum aslında. Abim oynuyor.

Alıntıları Göster
    Fifa 18 ı 144 fps monitör de 144 fps1 hafta oynadıktan sonra konsola geçin ve beni hatırlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Oyunları 30 fps ile oynuyorum, görüntü gayet normal geliyor, alışmışız artık
    Normal olduğundan değil alistiginizdan doğru

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    hocam ben cod2 yi hep oynasana dan oynadım, bilmem bilir misiniz kurt_v2 diye bi oyuncu vardı elinden mp44 ü düşürmezdi iyi günlerdi

• 60hz monitorde fps 60 dan 59 a dusunce akicilik inanilmaz derecede bozuluyor, fakat 59fpsden 49 a düşunce o kadar farkedilmiyor. 120hz monitorler için de benzer sey soylenebilir, 120 den 100 e dusus gozle gorulur bir sekilde belirgin olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 25 Ağustos 2018; 20:19:54 >
  • Donanım forumundaki konuya bak, komplo teorileri ile kafayı bozmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Fifa 18 ı 144 fps monitör de 144 fps1 hafta oynadıktan sonra konsola geçin ve beni hatırlayın

Alıntıları Göster
    Ne konsolum ne de 144 fps monitörüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

O kadar sene cod oynadım hocam "buraya belli fps altında olunca zıplayamazsın" diye bir şeyi ilk defa sizden duydum.

Alıntıları Göster
    bu mesajı artılayanlar olmuş bide. Belli ki okadar yıl boşuna oynamışsınız hocam cod 2 toujane zıplama şeklinde youtubeda aratabilirsiniz.
  • Ne diyon degişik ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Ne diyon degişik ?
    30 fps yeterli moruqqq 31 fps dahi gereksiz insan gözü 30.5 fps ı dahi göremiyor moruqqqq

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.