Şimdi Ara

Tekniker ve Teknisyen Maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi bölüm ve hangi alanda ne kadar maaş alıyorsunuz arkadaşlar?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunuyum, 3 yıla yakın stajlarla beraber deneyimim var şu an her şey dahil 25k alıyorum. Çalıştığım şirket global büyük bir bilgisayar üreticisi, evden çalışıyorum bazen ofise geçtiğimde oluyor.

Yakın zamanda iş değiştirme planlarım var.

Ek olarak mühendisliğe tamamlamayı düşünen var mı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Nisan 2024; 16:44:37 >

• Teknikerlikte de deneyime göre maaş çok değişiyor mu mühendislik gibi
    Atıyorum yeni mezun x maaş alıyorsa 5 senelik tekniker 2x alıyor mu
  • Mekatronik teknikeri ve mühendisi 2 arkadaşım var tekniker 24 mühendis 27 alıyor ama eşşek gibi çalıştırıyorlar ben eve gelip üstümü değiştiriyorum onların mesai saatinin bitmesine 2 saat daha oluyor
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Hocam muhtemelen mühendis arkadaşının da yaptığı iş aslında tekniker işidir

Otomasyon sektörü mü

• Çalıştığın şirkete göre değişir, arçelik geçen sene 40-50k veriyordu teknikerlerine. Bu sene baya zam almışlardır.
  • Mühendisler kaç alıyor o zaman arçelikte

• 60 70 civarı alıyorlardır ama deneyime ve çalıştıkları pozisyona göre değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arçelik iyi bi firma orda temizlik görevlisi bile olsan 40 alırsın

• Aynen haftada 6 gün günde 11 saat çalışıyorlar kölelik resmen

Piyasa kötü. Banka faizleri bu zamanda en yüksek seviyede kimse kredi çekemiyor %5-6 seviyesinde şimdi hiçbir dönemde bu kadar yüksek olmamıştı. Bundan dolayı ev araba fiyatları uzun zamandır artmıyor sabit çünkü kimse alamıyor

Sahada çalışıyorsan kölelik. Ben evden çalışıyorum bazen mesai yaptığım oluyor ama metrobüsle felan uğraştığım olmuyor. Kafam rahat. Ofisten çalışmaya geçersem şu an minimum 30.000 max 50-60 arası isterim. Hakkımdır.

Sahadan kastım ofis değil bu arada ben zamanında TT'de sahada çalıştım çok yorucuydu tüm gün arabayla geziyorsun zor iş stajyerken böyle bir deneyimim oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 12 Nisan 2024; 18:8:30 >
  • izayoi kullanıcısına yanıt

Hocam bizim mahalleye faslı adam koca bina dikti verdi kiraya ofisleri dükkanları türkiyede türkler hariç herkes bişey sahibi oluyor ama biz olamıyoz

Araplar öyle hocam tarla takka gayrimenkulu hep Araplar kapıyor. ama sizin maaşınızla her şeyi alabilmeniz için kredilerin düşmesi lazım Türkiye'de hiçbir dönemde %5 olmadı şimdi piyasa kafayı yedi kimse şu an parasını maaşını gayrimenkule yatırmak istemiyor yatıramıyor daha doğrusu ilanlara bakarsanız kimse kredi çekemediği için alamıyor ev araba ilanları uzun süredir duruyor. Eskiden anında giderdi

• izayoi kullanıcısına yanıt

Artık maaşla düzgün şartlarda yaşam kalmadı hocam babadan anadan miras kalmayan biri ev alamaz araba bile alamaz

• Elektrik mi
  • lowss kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar programcılığı ama çok fark etmiyordur.
  • E geçsene oraya
  • lowss kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene alımlar vardı hackhathonla alıyorlardı bu sene yok o zamanda benim zamanım yoktu.

Ben daha çok freelance iş yapabilecek kıvama gelmek istiyorum. Buradan ayrılacağım zaten kalmak istemiyorum.
  • Hll olsun iyisin vallaha ben de elektrik bitirdim daha is bulamadim sürünüyom
    Bi taktik verir misin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.