|
BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ MAAŞLARI
-
-
138000 Tl alıyor benim kuzenimin eşinin amcaoğlunun kayınbiraderi
Daha ciddi bir mesaj bulamazsın,gerçekten merak ediyorsan da bu forumda çok konuşuldu.Mühendis olmak istiyorsan nasıl araştırıcağını öğrenmelisin. -
hocam, imzaya bakarak soruyorum: yuksek lisans yerine neden ikinci muhendisligi okumayi sectiniz ve ilk iki sene ayni oldugundan iki seneyi saydirabildiniz mi? konuya geldik bos gitmeyelim -
Maaşını bilmemde Bahçeşehir bilgisayar müh. bitirip iş bulamayıp coca-colada satış temsilcisi olarak çalışan bir tanıdık var -
Yazılım bilmiyosa demek kiquote:
Orijinalden alıntı: scr4m92
Maaşını bilmemde Bahçeşehir bilgisayar müh. bitirip iş bulamayıp coca-colada satış temsilcisi olarak çalışan bir tanıdık var -
İnşaattan memnundum,stajlarımda da benden memnundum hatta son stajımda iş teklif etmişlerdi.Ama mezun olmadan önce babamın şirketinde altyapı ve data çalışmaları hakkında tecrübe ve bilgi sahibi oldum,kendime daha teknolojik bir meslek seçmem gerektiğini düşündüm.Ben de Elektrik Elektronik okumaya başladım,hem okuyorum hem çalışıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: hynx
hocam, imzaya bakarak soruyorum: yuksek lisans yerine neden ikinci muhendisligi okumayi sectiniz ve ilk iki sene ayni oldugundan iki seneyi saydirabildiniz mi? konuya geldik bos gitmeyelim
Havuz derslerinin hepsini intibak ile saydılar,problem çıkarmadılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 7 Mayıs 2020; 13:47:10 > -
Bilmiyorsun forumda konuşuon -
quote:
Orijinalden alıntı: scr4m92
Maaşını bilmemde Bahçeşehir bilgisayar müh. bitirip iş bulamayıp coca-colada satış temsilcisi olarak çalışan bir tanıdık varyav hehe
-
Brom bu okula başlamadan önceydi okula başladıktan sonra okuldaki mezunlarla konuştum + 4.sınıflarla konuştum + hocalarla konuştum ve ortalama bir bilgi edildim ben şimdi tıp maaşları hakkında sallasam ne kadar dogru olur ?
-
Konuştum dediğim de 5 dk lık muhabbet değil ha hocalar 2. dönemin başında dünya ve türkiye nereye gidiyor hangi yazılım dillerini öğrenmeliyiz hangi alanlarda çalışabiliriz maaşlar ne kadar diye ilk hafta bunu anlatıyorlar ?
-
Salla ben bilim ne kadar aldıklarını da fazla uzamasın diye bilmiom diyorum
Neyse boşverin hayırlı bayramlar -
Hocalar niye maaşları anlatsınlar ki öyle ders mi var
Varsa çok gülerim -
Maaşları anlatmadılar zaten hangi alanlarda yükseliş var onu anlattılar türkiyedeki internet istatistikleri ve şirketlerde hangi diller kullanılmakta vb. Sonra hoca dedi ki yeni oldugu için . Sonra Java konusu açılmışken de hoca ekledi dedi ki geçen master öğrencim yeni işe başlamış 13k yı kabul etmeyip 15k ya başladı dediydi.Yalansa hocanın yalanı brom :)
-
Derste anlatılan bir slayt da herkesin bulabileceği We Are Social 2019 Raporu du internetten bakabilirsin
-
Hoca niye maaşlarını anlatsın ki demek ki öğrencilerin ne kadar para aldıklarını takip mi ediyor gözü mü var öğrencilerin paralarında
Hangi üni ki merak ettim şimdi
Çok saçma çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 31 Temmuz 2020; 23:12:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
Hocalar niye maaşları anlatsınlar ki öyle ders mi var
Varsa çok gülerimKardeş sen niye ceng konularına her zaman cevap yazıyorsun?
Silikon vadisinde herkes işsiz kalmış, uzun süre düzelmez falan dediğini gördüm, niye bilmediğin bir sektör hakkında yorum yapıyorsun?
Ceng okuyanları falan mı kıskanıyorsun bir çekememezlik var gibi çünkü.
-
Komik çünkü -
Merak etme hocalar zaten yeterince prof maaşı + yazılım şirketlerine danışmanlık yaparak çok iyi para kazanıyorlardır eminim. Gözü olacağını hiç zannetmiyorum
-
Gözünü seveyim maaşlar hakkında ve yükselen pozisyonlar hakkında bilgi veriyor diyorum neden anlatsın diyor ?? Çünkü ilk haftalar dediler ki bizim bölümümüz böyle bunları bunları yapıcaz genel bir bilgi verip bunları anlattıktan sonra sorulan soruları cevapladılar ve bu maaş sorusu da geldi
-
Hocaların maaşları ve öğrencilerin maaşları mı konuşuluyor ünide sadece
Acaba ders işleniyor mu merak ettim şimdi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Maaşını bilmemde Bahçeşehir bilgisayar müh. bitirip iş bulamayıp coca-colada satış temsilcisi olarak çalışan bir tanıdık var
|
Benzer içerikler
- en az kokan sigara
- junko furuta filmi izle türkçe dublaj
- ters haç anlamı
- peniste yağ bezesi
- kaçıncı kattan atlanırsa ölünür
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X