Şimdi Ara

En Eski Smm Panel Sahibinden Tüyolar! En ucuz Smm panel? İlk Smm Panel. Reddit'de mükemmel konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum Smm panel dünyası internet dünyasının en büyük kara deliklerinden birisidir. Ana sağlayıcı kim, bu bot hesaplar nasıl üretiliyor, farming nasıl yapıyorlar vs. Ben de 5 yıldan eski bir Smm panel kullanıcı olarak bu soruların cevabını çok aradım.

Aşağıda vereceğim konı reddinde açılmış ve yazan kişi Smm dünyasının ilk Smm panel sahiplerinden birisi. Adam bu konuyu açtıktan sonra tüm forumlarda bu paylaşım konuşulmaya başlandı bir anda. ne yalan söyleyeyim adam Batur çatır ana sağlayıcı panellerden, hangi panelleri kullanmanız gerektiğine kadar her şeyi çatır çatır açıklamış. Benim çok dikkatimi çekti. Sizin de işinize yarar umarım.

İçerik malum Ingilizce. Okumakta zorluk çekenler için amme hizmeti yapıp buradan paylaşıyorum türkçesini google translate ile:

Merhaba, 

Ben Ukrayna'dan Dmytro Chumak. Kendimi kısaca tanıtacak olursam, son 10 yılın hem bir SMM panel sahibi, kullanıcısı hem de satıcısı olarak geçtiğini söyleyebilirim. 8 yıl boyunca kendi SMM panelimi yönettim ve bu tür bir sistemi işleten Ukrayna kökenli ilk kişi olabilirim. Bu 8 yıl boyunca en büyük sağlayıcılarla çalıştım ve bugünün en büyük panellerine, sadece 5.000-10.000 siparişleri varken kendi veri hizmetlerimi sattım. Toplamda 10 milyona yakın satış yaptım, büyük miktarda para kazandım ve SMM panel sektörünün kaçınılmaz bir parçası olarak dolandırıcı paneller tarafından dolandırıldım. Arkadaşlarım arasında Justanotherpanel, Morethanpanel, Bulkfollows ve Smmraja'nın sahipleri var; onlara hem hizmet sattım hem de onlardan hizmet aldım. PerfectPanel sistemini kullanan 5. SMM paneliydim ve PerfectPanel'in sahibi Victor ile uzun süredir arkadaşlığım var. 

Şimdi neden tüm bunları anlatıyorum? Bildiğiniz gibi, SMM panel sektörü sonsuz bir uçurum gibi. Biz başladığımızda binlerce SMM paneli yoktu, ama şimdi binlercesi var ve maalesef %99'u dolandırıcı. Bu sağlayıcılar ve satıcılar ağı içinde, 10 yıllık tecrübelerimi ve SMM panel dünyasının (internette kimsenin paylaşmak istemediği) sırlarını sizlerle paylaşmak istedim, çünkü bu sektörden yaklaşık 2 yıl önce çıktım. 

Amacım, bu sektöre ilk adımı atmak isteyenler için çok temiz bir yol haritası oluşturmaktır. Umarım bu makale size yardımcı olur (daha fazla sorusu olanlar bana DM'den ulaşabilir). 

Tek Bir Ana Sağlayıcı Panel Var mı? Varsa Hangileri? 

Bu, SMM panel dünyası hakkında en sık sorulan sorudur :) Hayır, arkadaşlar, tek bir ana sağlayıcı paneli yok. Tam tersine, her sağlayıcı kendi alanında ya da sosyal medya nişinde uzmanlaşmıştır. Kısacası, tek bir panel üzerinden tüm ana sağlayıcı hizmetlerine sahip olmanız imkânsız. Ayrıca, ana sağlayıcının her zaman en ucuz fiyatı ve istikrarlı hizmetleri sunduğu yanılgısı da yanlıştır. Hayır, arkadaşlar! Bir ana sağlayıcı paneli bulsanız bile, bugünün en büyük SMM panellerinde bu ana sağlayıcıların hizmetlerinin %70-80 oranında daha ucuz olma olasılığı vardır. 

DERS 1- Sağlayıcıyı bulmaya odaklanmayın, gelişmiş destek ve yüksek tamamlama oranına sahip panellere odaklanın :) 

Bir Panelin Ana Sağlayıcı Olduğunu Nasıl Anlayabiliriz? 

Çok net bir şekilde! Ana sağlayıcı paneller sadece belirli sosyal medya kanallarına odaklanır. Bir panelin 4-5 platform için farklı hizmetler sunduğunu iddia etmesi tamamen yanlıştır. Herhangi bir panel için garanti veremesem de, sektörde en iyi örnek Spotifypanel'dir. Tek odak noktası Spotify hizmetleridir ve paneli biraz kullandıktan sonra verilerinin %70-80'inin kendi verileri olduğunu kolayca anlayabilirsiniz. 

Ana sağlayıcıyı anlamanın ikinci yöntemi fiyatlardır. Bir ana sağlayıcı panelinde asla küsuratlı bir fiyat göremezsiniz. Ana sağlayıcı panellerde 10,123$ gibi bir fiyat görmezsiniz. Bu, komisyon eklenmiş bir satıcı fiyatıdır. Sağlayıcılar genellikle belirli bir fiyat aralığında çalışır, örneğin 1$ - 2,50$. 

Ana Sağlayıcılar Bu Hizmetleri Nasıl Sunuyor? Ne Tür Bir Bot Sistemi Kullanıyorlar? 

On yıl önce her şey o kadar basitti ki, sektörde ilk Facebook takipçi hizmetine sahip kişi olduğumu tereddüt etmeden söyleyebilirim (bot bilgim olmamasına rağmen). Minimum otomasyon ve kodlama bilgisiyle kendi botunuzu oluşturabilir ve istikrarlı bir şekilde çalışmasını sağlayabilirdiniz. Ancak, büyüyen dijital dünya ve sosyal medya platformlarının botlara karşı önlem almasıyla, bu iş şimdi derin kodlama bilgisi gerektiriyor. 

Hemen söyleyeyim, eğer GitHub'dan bir bot indirip ya da bir forumda satılan bir sosyal medya botu satın alıp bu sektöre sağlayıcı olarak girmeyi düşünüyorsanız, bunu unutun. Sosyal medya platformları neredeyse her hafta güncellemeler yayınlar. Anahtar, çalışan bir bot bulmak değil, satın aldığınız botun her hafta düzenli olarak güncellendiğinden emin olmaktır. Bu da ekibinizde en az bir kişinin ileri düzeyde kodlama bilgisine sahip olması gerektiği anlamına gelir. 

En çok kullanılan bot kodlama sistemi nedir diye sorarsanız, cevap "REQUEST" olacaktır. Bu, dünya genelindeki SMM panel sağlayıcılarının %95'inin kullandığı sistemdir (biraz kod bilgisi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır). 

Hindistan, Bangladeş, Türkiye, Rusya ve ABD'den binlerce farklı SMM panel satıcısı ve sağlayıcısı var. İlk kez bir SMM paneli kullanıyorsak, panelin bölgesini dikkate almalı mıyız? 

Hem evet hem hayır. Öncelikle bilmeniz gereken şey, bu sektörün belkemiğini Hindistan ve Bangladeşlilerin oluşturduğudur. Hem çok büyük sağlayıcılar hem de en büyük dolandırıcılar onların arasındadır. Genellikle bu ülkelerde ucuz hizmetler bulabilirsiniz, ancak fiyatlar ne kadar ucuz olursa, sipariş tamamlama oranı ve müşteri desteği de o kadar düşük olur (örneğin, peakerr - Elitesmm). 

Türk panelleri 3. sırada yer alır. Ne Hindistan panelleri kadar ucuzlar ne de müşteri desteğinde o kadar kötüler (örneğin, Smmturk - Bestsmmprovider). 

Rus ve Ukrayna panelleri daha çok sağlayıcı tarafına odaklanır. Destekleri oldukça zayıftır, ancak botları Hintlilerinki kadar iyidir. 

Avrupa ve Amerikan panelleri: Bu ülkeler diğer bölgelere kıyasla sektöre 3-4 yıl daha geç girmiş olsalar da, destek ve hizmet kalitesi açısından şu anda en iyi panellerin bu ülkelerde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim (örneğin, Morethanpanel - Fivebbc - Clousty). 

Bir SMM Paneli Açmak İstiyorum. Sizce Hâlâ Bu İşe Yatırım Yapmaya Değer mi, Daha Açıkçası Para Kazanabilir miyim? 

Hem evet hem hayır. İş planınız bir satıcı paneli açmak ve sağlayıcı fiyatlarına %25-30 kar marjı ekleyerek satış yapmaksa, bu işe hiç başlamamanızı öneririm. Justanotherpanel, Morethanpanel ve Bulkfollows gibi devlerin hakim olduğu bir pazarda satıcı satışları yaparak hacim kazanmak ya da kar elde etmek neredeyse imkansızdır. Maalesef, bu şekilde smm panel açanlar 2015-2019 yılları arasında servet kazandılar, ancak 2024 koşullarında bu neredeyse imkansız. 

Peki bir SMM panel sahibi olarak nasıl para kazanabiliriz? 

Bir niş alanda uzmanlaşmanız gerekiyor. Amacınız tüm hizmetleri satmak değil, sadece tek bir hizmet satmak olmalıdır. Eğer YouTube ise, yalnızca bir YouTube paneli olmalısınız. YouTube alanındaki en büyük sağlayıcıları bulmalı ve SMM panelinizi mükemmel müşteri desteğiyle kurmalısınız. 

Kendi botunuzu yapmanız gerekiyor :) Bu, en kısa ve doğrudan yol arkadaşlar. Çok basit bir TikTok takipçi botuyla, bir ay içinde günlük 3-5k dolarlık satışlara ulaşmanızın önünde hiçbir engel yok. 

En Eski SMM Panelleri Hangileri ve Satış Hacmi Bakımından En Büyüğü Hangisi? 

Maalesef, ilk ya da en eski SMM panelleri artık aktif değil. İlk SMM panelleri muhtemelen Instagram popüler olduğunda, 2013 civarında kuruldu, ancak tam olarak bugünkü SMM panelleri gibi değildiler. Bugünkü SMM panellerinin temelleri 2016 civarında atıldı, ancak igfollowers.com, igrbooster.net ve youtubelikes.com gibi siteler ilk SMM panellerinin ataları olarak kabul edilebilir. 

Bugün hâlâ aktif olan SMM panelleri arasında morethanpanel.com (eski bestpanel), Peakkerr ve smmfollows rahatlıkla en eskiler arasında yer alır. 

2024'te satış hacmi açısından en büyük SMM paneli olarak Justanotherpanel'i rahatlıkla gösterebiliriz. 

Merak Edenler İçin, "Hey, En İyi SMM Panel Sağlayıcılarını ya da Kullandığınız En İyi SMM Panellerini Sö

ylemeyecek miydiniz?" Bu Bölüm Sizin İçin :) 

Evet, arkadaşlar, bu makalede 10 yıllık deneyimlerimi paylaşmaya çalıştım, ancak biliyorum ki nihayetinde herkes tek bir şeyi merak ediyor: Benim görüşüme göre en iyi SMM panelleri ve SMM panel sağlayıcıları nelerdir? 

Maalesef, 5-6 yıl önceki sağlayıcıların çoğu artık satış yapmıyor (eminim çoğu benim gibi daha kolay para kazanmanın yollarını bulmuştur). Kimseyi yanıltmamak ya da herhangi bir paneli öne çıkarmamak için, her sosyal medya platformu için sağlayıcı olduğunu bildiğim bazı panelleri paylaşmak istiyorum (tekrarlayayım, hiçbir sağlayıcı her zaman %100 teslimat yapmaz, bu yüzden sipariş verirken bunu göz önünde bulundurun). 

IG SAĞLAYICISI: igvoe.com - postlikes.com - morethanpanel 

YouTube SAĞLAYICISI: tube-boost.com 

TikTok SAĞLAYICISI: morethanpanel.com 

Spotify - Müzik Hizmetleri: Spotifypanel.com 

Reddit SAĞLAYICISI: boostupsmm.com 

Facebook SAĞLAYICISI: fastsmm.io 

Twitch SAĞLAYICISI: morethanpanel.com - globalsmm.com 

(psi: piyasadaki hemen hemen tüm sağlayıcıları biliyoruz ama bu başlığı bir promosyon adresi olarak markalamak istemiyorum - yukarıdakiler uzun yıllardır en istikrarlı sağlayıcılardır, ki rahatlıkla referans gösterebilirim) 

Bunların yıllardır kullandığımız paneller olduğunu ve sağlayıcı olduklarından emin olduğumu tekrar belirteyim, ancak sağlayıcılarla doğrudan çalışmanın her zaman en iyi çözüm olmadığını unutmayın. Bir satıcıdan daha pahalı olabilir ya da satıcı panelin desteği, sağlayıcı desteğinden sizi daha mutlu edebilir. Daha yüksek hacimleri olduğu için sağlayıcılar üzerinde daha fazla baskı kurma gücüne sahipler. 

Son olarak, en çok sorulan konuya değinelim: Şimdiye Kadar Kullandığımız En İyi SMM Panelleri Nelerdir ya da Daha Doğrusu, Bugün Sıfırdan Başlasaydım Hangi SMM Panellerini Kullanırdım? (sağlayıcılar ve satıcıların bir karışımı). 

Aslında, bu smm panel kullanıcılarının ya da sahiplerinin sorması gereken ilk soru olmalıydı. Maalesef, herkes sağlayıcı arayışına giriyor ve en ucuz hizmetlerle dolandırılıyor. Ana hedefimiz, mümkün olduğunca ucuz ve iyi destek sunan paneller bulmak olmalı. 10 yıllık deneyimimize dayanarak, ne zaman hizmetlerde bir boşluk yaşasak ya da hizmetlerini kullansak neredeyse hiç sorun yaşamadığımız paneller şunlardır: 

Morethanpanel.com : Eski Bestpanel 

Morethanpanel.com. Kendi botlarını (TikTok - Twitch - Spotify, bildiğim kadarıyla) satan ve çok düşük satıcı marjlarıyla hizmet sunan bir site. Panelimizi satışa çıkarmadan önceki 4-5 ay boyunca hizmetlerimizin neredeyse %25'i bu panele bağlıydı ve internet üzerindeki destek hızlarının açık ara en iyisi olduğunu söyleyebilirim. 

Smmraja.com: En eskilerden biri ama en iyilerden biri. Fiyatlar Morethanpanel'den biraz daha yüksek, ancak hizmet çeşitliliği neredeyse beş kat daha fazla. 

Fivebbc.com: Eğer yüksek maliyetlere rağmen garantili hizmetler satmak istiyorsanız ve müşterileriniz özel ise, başvurmanız gereken panel bu olmalı. Hizmet fiyatları oldukça yüksek, ancak tam olarak bu nişi işgal ediyorlar—pahalı ama garantili hizmetler. 

Daha ucuz paneller olduğunu biliyorum, ancak bu başlıkta 3 kez altını çizdiğim gibi, öncelikli amacınız en istikrarlı ve iyi destek sunan smm panelini bulmak olmalı. 

Hâlihazırda Bir SMM Paneli Olanlar Ama SMM Paneli için En İyi Pazarlama Yöntemlerini Bilmek İsteyenler İçin: 

Buraya kadar, arkadaşlar, doğru panelleri ve sağlayıcıları nasıl bulacağınız konusunda size olabildiğince çok şey anlattım. Ancak ne yazık ki, bu konuda %100 başarılı olsanız bile, panelinize trafik çekemedikçe bunun hiçbir önemi yoktur. Peki panelimize trafik çekmenin yolu nedir? Cevabı SMM panel pazarlamasında yatıyor. İşte bugüne kadar gözlemlediğimiz en etkili SMM panel pazarlama yöntemleri, arkadaşlar: 

1. Tabii ki Blackhatworld: 

Bir kişinin SMM panel dünyasına girdiğinde ziyaret edeceği ilk yer burasıdır diyebilirim. İnanılmaz bir trafik kaynağıdır. İlk kez bir SMM paneli açıyorsanız, mutlaka SMM panel bölümünde bir başlığınız olmalıdır. 

2. SEO: 

Evet, en zor ama başarılı olursanız size milyonlar kazandıracak yöntem budur. Çünkü hâlâ binlerce kişi ilk SMM panel deneyimini "smm panel" ya da "ucuz smm panel" gibi Google aramalarıyla yaşıyor. 

3. Google Ads: 

Bildiğiniz gibi, Google SMM panelleri reklam konusunda oldukça sorunlu. Bu işi kendi başınıza yapmaya kalkarsanız, Google reklam hesabınızın %99 ihtimalle yasaklanacağını söyleyebilirim. En iyi yöntem, bu tür sektörlerde reklam verme konusunda uzmanlaşmış bir reklam yöneticisiyle çalışmaktır. 

4. SMM Listeleme Web Siteleri: 

Eğer ücretsizse, internetteki tüm SMM panel listeleme sitelerine panelinizi ekleyin. 

5. Quora - Reddit: 

Quora'nın eskisi kadar güçlü olmadığını düşünüyorum, ancak Reddit hâlâ SMM panel pazarlaması için çok güçlü bir kaynaktır. Sadece panelinizi açıkça reklam yapmamaya dikkat edin, yoksa anında yasaklanırsınız. 

6. Discord Grubu: 

Özellikle Hindistan ve Pakistan için etkilidir. Ya ilgili Discord kanallarında panelinizi duyurun ya da doğrudan kendi sunucunuzda reklam yapın. 

7. Skype - Telegram Spam: 

Evet, çoğunuz bunu ilk kez duyuyor olabilirsiniz, ancak SMM dünyası, özellikle sağlayıcılar ve büyük satıcılar, tamamen Skype ve Telegram üzerinden çalışır. Skype'ta SMM panel sahiplerinin toplandığı yüzlerce grup vardır. Bu gruplara katılın ve hizmetlerinizi tanıtın. 

İşte benden bu kadar arkadaşlar. Umarım bu başlıkları faydalı bulur ve SMM panel yolculuğunuzda size yardımcı olur. 

Lütfen bu başlık altındaki sorularınızı sormaktan çekinmeyin. 

Sağlayıcı panelleri sormaya devam ettiğinizi biliyorum :) yukarıda bahsettiklerim dışında, onları kamuoyuna yazmak doğru olmaz. Ama bana dm ile sorarsanız, bilgim dahilinde memnuniyetle yanıtlarım. 

XXX 

Dmytro Chumak

• smmpanel sektörü cok genıs ve dataylı bir sektör uzun süredir bu sektorun ıçindeyim. ana saglayıcıları bulmak ıcın uzun suredir çalısıyorum. sektörde eskı olan paneller bu ısın basında gelıyor spotifypanel ve morethanpaneli bu işin içinde olan herkes bilir. fıyatlardan ve hızlı aksyon almalarından dolayı onların ana saglayıcı olduklarını dusunuyorum.

• Gerçekten çok aydınlatıcı bir yazı olmuş. Morethanpanel’i uzun süredir kullanıyorum ve hem fiyat hem de hizmet kalitesi açısından oldukça memnunum. Özellikle bahsettiğin gibi hızlı destek sunmaları ve sorunsuz teslimat sağlamaları bu sektörde nadir bulunan özellikler. SMM dünyasında böyle paneller bulmak kolay değil! 👏😊

• Bu sektörde eski olan herkes bilir ki MorethanPanel ve SpotifyPanel, bu sektördeki en kaliteli hizmetleri alacağınız sayılı smm panelleridir. SpotifyPanel, adından da anlaşılacağı üzere, Spotify ana sağlayıcısı. Uzun zamandır servislerini kullanıyorum gerek aksiyon alma hızları gerekse servis kalitesi açısından ana sağlayıcı olarak şu an tek geçerim. MorethanPanel ise, her ne kadar sattığı servislerin tamamının ana sağlayıcısı olmasa da, genel olarak en ucuz ve en stabil hizmetleri burada aldım. Yıllardır SMM panelleri kullanan biri olarak, yazıyı çok yararlı buldum. Teşekkürler, elinize sağlık. 🙏🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknndmr -- 25 Eylül 2024; 13:44:48 >
  • Spotify servislerini kullananlar az çok bilicektir aynı servisler bir çok panelde satılıyor.2 senedir SpotifyPanel 'den alışveriş yapıyorum.Öncesinde bu servisileri dağıtanın kim olduğunu ararken böyle makaleler olmadığı için zorlanıyorduk tabiki.SpotifyPanel Spotify tarafında ana sağlayıcı.Umarım bu kaliteyi bozmazlar ve uzun süreler daha çalışırız.

• smmpaneller hakkında verilen bilgileri çok yararlı buldum. Morethanpaneli çok yerde gördüm. Test bakiyesi almıştım ve sorun yaşamadım. Spotifypaneli bilmeyen yoktur zaten domain bile ne kadar para ederdi... Seoda çok işe yarardı. İnstagram üzerinden birçok kişiye satış yapıyorum ve çok az sorun yaşadım. Raja gibi panellerin destek sistemini begenmiyorum. Bu sektörde ben büyüdüm diyen desteği yavaşlatıyor. Bu böyle olmamalı insanların işine hiç saygısı yok... Genel olarak bu sektörü özetleyen bir yazı olmuş. Yazarını tebrik ederim birçok kişi bu işi yapıyor ama 3 gün sonra kapatıyor.

• smmpanelleri.com sitesinde Türkiye'deki güvenilir Smm panelleri bulunabilir.

• altın değerinde bilgiler beyler, kaydedin koyun kenara valla. biraz reklamlı da olsa smm panel işine girecekler için 10 numara başlangıç kaynağı, teşekkürler çeviren arkadaşa.

• Bu sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren biri olarak, MorethanPanel ve SpotifyPanel’in sektördeki en güvenilir ve kaliteli sağlayıcılardan olduklarını rahatlıkla söyleyebilirim. SpotifyPanel, özellikle Spotify hizmetlerinde uzmanlaşmış ve sağladığı hizmetlerin kalitesi ile fark yaratıyor. Hızlı aksiyon alımları ve sürekli güncellenen altyapısı sayesinde sektördeki en sağlam seçeneklerden biri. MorethanPanel ise, sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve uygun fiyatlarla sektördeki en dengeli panellerden biri. Hızlı teslimatlar, stabil servisler ve müşteri desteği açısından uzun süreli bir memnuniyet sağlıyor. Bu yazı, sektör hakkında derinlemesine bir bakış sunuyor ve gerçekten çok faydalı oldu. Elinize sağlık, teşekkürler. 🙏🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.