Şimdi Ara

Şikayet var merkezinde eşimin foto ve videoları yayınlanmış. demek anlamadım. Yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba az önce eşimin insta hesabında. Kadın arkadaşından gelen bir mesaj gördüm. Aynen şöyle "merhaba, az önce şikayet var merkezinde gezinirken, fotoğraf ve videoların paylaşılmış haberin varmı" eşimde cevap yazmış "Nasıl ya anlamadım" demiş. Ve arkadaşını engellemiş. Şimdi bu arkadaşı işyerinden bşr arkadaşı. İnstadan bir sürü mesaj laşmışlar.yemek tarifleri hikaye beğenmeler vs. Normal arkadaş yani. İnstagram kullanmadığım bilmiyorum. Şikayet var merkezi nedir? Nereden bakabilirim.?şikauet var diye bir site var oraya baktım ama bişey bulamadım. Başka nereye bakayım? Bu olay 6 7 ay önce olmuş. Ben yeni farkettim.olay hakkında beni aydınlatır mısınız? Bşraz bilgi sahibi olayım öyle konuşacağım eşimle. Şimdiden teşekkürler herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam gönderilen link muhtemelen şifre yada hesap çalmaya yönelik sahte bir link. Mesajı gönderen kişi de kendi hesabını kaptırmış muhtemel. Listesindeki tüm kişilere aynı mesaj gitmiştir. Gönderilen linklere tıklamayın, giriş yapmayın, şifre girmeyin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birber80 kullanıcısına yanıt

Link gönderilmemiş. Normal mesaj atmış. Eşimde anlamadım ya nasıl demiş ve engellemiş

• Yuksek ihtimal mesaj atan arkadaşının hesabi gitmiş şimdi de o hesaptan oltalama devam ediyor engelleyip geçin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yuvar80 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam arama motorlarında benzer cümleleri arayın örneklerini göreceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuvar80

Link gönderilmemiş. Normal mesaj atmış. Eşimde anlamadım ya nasıl demiş ve engellemiş

Yani kadının attığı mesajın önceki mesajlardan hiç farkı yok. Şikayet merkezi diye biyer varmı? Orada gezinmek nasıl oluyor?

• normad17 N kullanıcısına yanıt

Yok. Bikere yazmış. 6 7 ay önce elimde engellemiş zaten. Şikayet merkezi diye biyer varmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birber80 kullanıcısına yanıt

Gogıla yazdım. Şikayet var diye bir site çıktı.

Siz nerede gördün benzeri cevap atsaniz size link aticakti ve muhtemelen tiklicaktiniz o an sizinde hesap gidecekti.
    Normal mesaj aticak tabi yoksa nasil düşürecek sizi.
    Bunlar çok bilindik dolandiricilik yontemleri engelleyin geçin.
    Gercekten ole bise olsa zaten insan arkadasini arar yada wptan yazar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normad17 N kullanıcısına yanıt

Eyvallah kardeşim. Bilgi için sağol. Eşim zaten düşmemiş o tuzağa. Hemen engellemiş. Eyvallah

Hocam benzer bir mevzu kız arkadaşıma oldu hatta fake icloud falan mevzusu bile vardı tabi bizimki telefonu çaldırmıştı. Olta atıyorlar belki icloud şifresini alırım diye çakallar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.