Şimdi Ara

Bir Anime Yeni Bölümü Kaç Günde Yayımlanıyor Bilen Var mı ? Çok Merak Ediyorum :d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Geçen günlerde yine bir Anime bitirdim. Bitirdikten 2-3 saat sonra kafama bir şey takıldı. Acaba bir anime yeni bölümü önceki bölümden kaç gün sonra yayımlanıyor? Yani, bir anime yeni bölümü yayımlanma süresi kaç gün kaç hafta vb. Merakım geçmiyor tabiki doğal olarak :d Aranızda duyan bilen varsa lütfen benimle paylaşabilir mi ? Şimdiden teşekkürler...

• Dizi gibi haftada bir yayınlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum nereden bilgin var sorması ayıp ? Beynim net olmak istiyor yoksa bu işin ucunu bırakamam ki şu lanet yüzünden
  • qqwwee_z Q kullanıcısına yanıt
    https://myanimelist.net/anime/1535/Death_Note episodes kısmına bakarsan bölümlerin çıkış tarihini görürsün, diğer animeler içinde deneyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ediyorum dostum Çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqwwee_z

Dostum nereden bilgin var sorması ayıp ? Beynim net olmak istiyor yoksa bu işin ucunu bırakamam ki şu lanet yüzünden

Animeden Animeye değiştir ama %90ı haftalık çıkar.

Hellsing Ultimate Senede 1 çıkardı mesela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OVA'lar televizyonda değil de DVD, BD vs üzerinden yayınlandığı için yayıncı ne zaman isterse o zaman çıkar. Bir de ONA'lar var internet üzerinden yayınlanan animelere deniyor, onlar da aynen öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 16 Ekim 2017; 14:37:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

OVA'lar televizyonda değil de DVD, BD vs üzerinden yayınlandığı için yayıncı ne zaman isterse o zaman çıkar. Bir de ONA'lar var internet üzerinden yayınlanan animelere deniyor, onlar da aynen öyle.

Biliyorum yahu sonuçta senede 1 çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen biliyorsundur da bilmeyen vardır belki
  • Arkadaşın dediğin gibi 90%'ı haftalık çıkıyor ama bu haftalık olarak bir bölümün yapıldığı anlamına gelmiyor :D Animelerin çoğu daha sezon bitmeden tamamlanmış oluyor ve haftalık olarak çıkıyor :) (Diye biliyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.