Şimdi Ara

Anime Arşivi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın izlemek için bayağı bi anime indirdim harddiskime. Fakat bazı eksiklerim var. İyi bir anime arşivi olan var mı acaba? Harici diskimi kendisine yollayıp, anime kopyalayıp bana geri gönderebilcek birini arıyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magic_mert -- 27 Haziran 2013; 18:21:15 >
  • yardım edebilirim bende bazı seriler olmayabilir ama okulda fazlasıyla hızlı indiriyorum istediklerini pm atabilirsin yani maksat anime kültürü genişlesin.

Naruto
    Bleach
    Dragonball
    Tenjou Tenge
    Death note
    Samurai x reruno kenshin
    One piece
    Claymore
    Code geass
    Fairy tail
    bende olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yondaime Hokage -- 28 Haziran 2013; 23:56:38 >
  • Yardım edebilirim.
  • Bende yardım edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Gönder gelsin.
    Övünmek gibi olmasın, bendekinden daha büyük bir arşiv olacağını -memleketimde- sanmıyorum...

Doqac diye bi eleman vardı, 2TB mi ne arşi yapmış. @Doqac.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

quote:

Gönder gelsin.
    Övünmek gibi olmasın, bendekinden daha büyük bir arşiv olacağını -memleketimde- sanmıyorum...

Doqac diye bi eleman vardı, 2TB mi ne arşi yapmış. @Doqac.

Mademki bahsettin.
    Fairy Tail (E:)'de de anime ve film karışık var. Yeni harddisk almak şart oldu.
     Anime Arşivi

Anime Arşivi

Anime Arşivi

• quote:

3 sene önceki, artık güncellemediğim listem.
    http://yadi.sk/d/u-N9utsn6VWoO

Doqac. kusura bakma, sana nazire yapar gibi oldu...

Ek not: HDD kullanma, Bluray'e geç.
    Bende daha arşiv listesine yazılmayı bekleyen 14 TB HDD dolusu anime var.
    Sadece yeni inenlerin diskleri 9 TB.

Artık sadece BD'ye yazıyorum.
    Tabi 3 tane 3 TB diski elektriğe kurban verince akıllandım anca...

Arşiv genişmiş.
    BD yazar yok bilgisayarımda ki blu-raye geçecek olursam benim için fazla masraflı olur. Ayrıca bu hddlerin elektrikle ilgili ne sorunları var? Bu konuda beni aydınlatabilirsen sevinirim. Ona göre önlem alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqac. -- 5 Temmuz 2013; 2:04:57 >

• Anladım... Ankara'da yaşıyorum, burada fazla elektrik kesintisi olmuyor. Umarım sorun olmaz. Onun dışında BD olayı çok zahmetli olmuyor mu? Sürekli yaz, git BD al, BD'leri koyacak yer bul filan... Üşengeç adamım ben.
    @Kymophobia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqac. -- 5 Temmuz 2013; 13:03:04 >
  • Bayadır arşiv yapıyormuşsun. Ben arşiv yapmaya başlayalı 1 sene oldu daha. Fakat öyle aham şaham bir arşiv yapmayı planlamıyorum. Sadece tüm izlediğim,izleyeceğim animeler HD olarak bir kenarda bulunsun düşüncesindeyim de... Helal gerçekten sen arşiv konusunda kendini olabildiğince geliştirmişsin. Oğlun filan olursa o arşivi öyle bir keyifle izler ki...

@Kymophobia
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doqac.

Bayadır arşiv yapıyormuşsun. Ben arşiv yapmaya başlayalı 1 sene oldu daha. Fakat öyle aham şaham bir arşiv yapmayı planlamıyorum. Sadece tüm izlediğim,izleyeceğim animeler HD olarak bir kenarda bulunsun düşüncesindeyim de... Helal gerçekten sen arşiv konusunda kendini olabildiğince geliştirmişsin. Oğlun filan olursa o arşivi öyle bir keyifle izler ki...

@Kymophobia

İzlemezse kırarım boynuzlarını zaten.
    Bu yaştan sonra bana "ya ne animesi yeaaaa" dediği dakikada indiririm kafasına ıslak odunu :lol:

0-6 yaş arası aşılamak lazım anime kültürünü. Ondan sonra istese de öyle bir şey diyemez. Dese bile karşısında ıslak odun var.

• quote:

Ya aslında -konudan biraz çıktık ama kusura bakılmasın- çok şansı da olmayacak.
    Kız ya da erkek, cinsi ne olursa olsun, karşısında sürekli fansub ile uğraşan, video encode etmekle kasan, dizi/film/yarışma/TV yerine anime izleyen, sürekli arşile yatıp kalkan bir baba bulacak.
    O istese de istemese de zaten bu ortamın içine gelecek.

O yüzden daha ufaktan alışır bence istemsizce

Sanmam ya şimdi yanlış anlaşılmasın fakat küçüklük ten olacak olsaydı sende senin ailen gibi film dizi yarışma izlemezmiydin bende durum böyle çünkü bizim aile aşırı sosyal dizi falan normal şeyler izlerler ben anime delisi sabah akşam anime

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.