Şimdi Ara

Eski Çeviri - Türkçe Anime Fansub

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
2
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Discord adresimize gelmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

Çevirmen başvuruları için ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Serilerimiz tamamlandıktan sonra Nyaa.si torrent sitesine eklenmektedir, bütün serilere erişiminiz hardsub olarak sağlanmaktadır. 
    Torrentlerimiz "Seedbox" ile desteklenmemektedir, bu yüzden indirdikten sonra lütfen seed ediniz.
    Serilerimiz güncel seriler olmadığı için belirli bir yayınlama tarihleri yoktur.

Teşekkürler.
    Eski Çeviri Fansub - Türkçe Anime İzleme
    Torrent olarak indirme özelliği gelmiştir.
    KesifAsya.com - Anime Önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 29 Eylül 2023; 10:15:58 >

• Bence sitenin mobil sürümler için olanı yaparsanız Türkiye'de hatta belkide ilerletirseniz Dünya çapında bir ilk olabilirsiniz. 3G/Wifi destekli - Android /ios sistemli cihazların online olarak izleyebilcekleri bir site yaparsanız.Takipçiniz olurum bunu başta belirtmek isterim.

Konuya gelirsek benim önerebilceğim isimler :

AnimeBu.
    Animelist.
    AnimePro.
  • Bir arkadaş daha site açmayı düşünüyordu ortak bir şeyler yapın bari.Zaten ortalıkta anime sitesi çok.Rakip olmayın İsim konusunda özürlüyümdür kusura bakma.Şimdiden kolay gelsin.
  • Rakip kimseyi görmüyorum üstün/düşük önemli olan kitle. Kodlayıcı bir arkadaşımız var ekipte yapabilir mi bilmiyorum ama güzel bir düşünce ve isimler için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Bence sitenin mobil sürümler için olanı yaparsanız Türkiye'de hatta belkide ilerletirseniz Dünya çapında bir ilk olabilirsiniz. 3G/Wifi destekli - Android /ios sistemli cihazların online olarak izleyebilcekleri bir site yaparsanız.Takipçiniz olurum bunu başta belirtmek isterim.

Konuya gelirsek benim önerebilceğim isimler :

AnimeBu.
    Animelist.
    AnimePro.

+1
  • Bence de şöyle android ve IOS için uygulaması olsa muthis olur aslinda birsuru var ama turkce altyazi yok.
  • animeworld
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anime-Realm
    AniFrost
    King Anime
    Ani-shot vs.....
  • animella
  • Hortlatmak gibi olmasın proje başlıyorduk ama ekipten birkaç kişi çıktı bu yüzden erteledik, anime sitesi ismi olarak AnimeKonsol düşündük.

Neden AnimeKonsol diye sorarsanız, bu projeye birlikte girdiğim arkadaşım konsolda oyun tanıtımı vs şeyler yapacak bizde ikisini birleştirdik. Site Wordpress+Mybb entegreli bi' site düşündüm (Wordpress teması var ama Mybb şu anlık yok).

Çeviri işinde yardım edecek arkadaşlar bekliyorum, büyük ihtimal haziran başlarına doğru site açılacaktır. Şimdiden söylememin sebebi 'Keşke erkenden söyleseydin' olayını kaldırmak istedim.

Teşekkürler.
  • Hocam başarılar.
    Ama anime manga ikisni bir yapsanız neyse anime oyun biraz tuhaf, en azından şu geldi aklıma siteye animeden çok oyunlarda sorun yaşayan bebeler dalarsa senin çok canın sıkılır.
  • Ios destekli bir site yaparsanız bende takipçiniz olurum. Bunu bir düşünün. Ayrıca oyun olarak sadece anime tarzı oyunları incelemenizi öneririm, diğerleri siteyi bozar.

Ayrıca Anime Vagonu gibi bir isimde düşünebilirsiniz. Bu sayede sadece oyunlarla da değil, anime filmleri, dergilerini falan alt yazı yapabilirsiniz. Daha çok tutulmanızı sağlayabilir. Youtubedaki hayran videolarını tr altyazı yapabilirsiniz. Düşünün derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crown Clown

Hortlatmak gibi olmasın proje başlıyorduk ama ekipten birkaç kişi çıktı bu yüzden erteledik, anime sitesi ismi olarak AnimeKonsol düşündük.

Neden AnimeKonsol diye sorarsanız, bu projeye birlikte girdiğim arkadaşım konsolda oyun tanıtımı vs şeyler yapacak bizde ikisini birleştirdik. Site Wordpress+Mybb entegreli bi' site düşündüm (Wordpress teması var ama Mybb şu anlık yok).

Çeviri işinde yardım edecek arkadaşlar bekliyorum, büyük ihtimal haziran başlarına doğru site açılacaktır. Şimdiden söylememin sebebi 'Keşke erkenden söyleseydin' olayını kaldırmak istedim.

Teşekkürler.

Çeviriye adam lazımsa yaz beni hocam, Haber, altyazı, manga çevirisi konularında her türlü yardımcı olmaya çalışırım

• animem.org
  • Manga dahil arkadaşlar yazmayı unutmuşum, yorumlarınız için çok teşekkürler. Telefon için dediklerinizi göz önünde bulunduracağım.

Hakimichi-kun, hocam en kısa zamanda sizinle iletişime geçeceğim, şu an temaları düzeltme gibi bir iş ile meşgulüm eğer ekipte yer alırsanız yani katılırsanız çok memnun olurum.

Tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Bence de şöyle android ve IOS için uygulaması olsa muthis olur aslinda birsuru var ama turkce altyazi yok.

harika bir fikir
    varmı bu şekilde bir site veya türk kaynaklı herhangi bir yer ?
  • internet anime database
    imdb'den çalıntı gibi oldu ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Bence de şöyle android ve IOS için uygulaması olsa muthis olur aslinda birsuru var ama turkce altyazi yok.

harika bir fikir
    varmı bu şekilde bir site veya türk kaynaklı herhangi bir yer ?

Yok hocam aylardır arıyorum fakat bir kaç gün önce şöyle bir durum keşfettim. Ama Android için. Android'liyse cihazınız söyleyin uzunca yazmıyayım boşuna.

• Nooldu bu site işine yavf
  • Ekip dağıldı, tekrar çevirmen arkadaş arıyorum. Site ismi bulduk, ama almadan önce söylemek istemiyorum herhangi biri kurnazlık yapıp almasın diye. Bayramdan sonra siteyi açıyorum arkadaşlar.

Teşekkür ederim yorum yapan herkese.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.