Şimdi Ara

Türkçe Dizi İngilizce Altyazı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muhteşem yüzyıl youtubeda ingilizce altyazıyla izlenebiliyor diye biliyorum sizce bu şekil faydalı olur mu mesela ingilizce nasıl söyleneceğini bilmediğimiz şeyleri öğrenmiş oluruz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Türkçe Dizileri İngilizce Altyazılı İzlemenin Keyfini Çıkarın

Türk dizileri, büyüleyici hikayeleri ve yetenekli oyuncularıyla dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazandı. Eğer Türkçe bilmiyorsan veya İngilizce tercih ediyorsan, İngilizce altyazılı Türkçe dizileri izleyerek bu heyecan verici yapımları kaçırmana gerek yok.

İngilizce Altyazılı Türk Dizilerinin Faydaları

İngilizce altyazılı Türk dizileri izlemenin birçok faydası vardır:

• Dil Öğrenme: İngilizce altyazılar, Türkçe öğrenmek için harika bir yol sunar. Dizileri izlerken hem Türkçeyi duyabilir hem de İngilizce çevirisini okuyabilirsin.
    • Kültürel Anlayış: Türk dizileri, Türk kültürünün ve yaşam tarzının büyüleyici bir penceresini sunar. İngilizce altyazılar, kültürel farklılıkları anlamana ve Türk toplumu hakkında bilgi edinmene yardımcı olur.
    • Eğlence: İster romantik komediler ister dramalar veya macera dizileri olsun, İngilizce altyazılı Türk dizileri, keyifli ve sürükleyici bir izleme deneyimi sunar.

İngilizce Altyazılı Türk Dizilerini Nereden İzleyeceğin

İngilizce altyazılı Türk dizilerini izleyebileceğin birçok platform vardır:

• Akış Hizmetleri: Netflix, Amazon Prime Video ve Disney+ gibi platformlar, İngilizce altyazılı çok sayıda Türk dizisi sunar.
    • YouTube Kanalları: TRT World ve Turkish Drama gibi YouTube kanalları, İngilizce altyazılı Türk dizilerini ücretsiz olarak yayınlar.
    • Diziler Uygulamaları: BluTV ve PuhuTV gibi Türk diziler uygulamaları, İngilizce altyazılı geniş bir içerik yelpazesi sunar.

Sonuç

İngilizce altyazılı Türkçe dizileri izle, dil öğren, kültürel anlayış kazan ve harika bir izleme deneyimi yaşa. İngilizce alt yazılı Türk dizilerinin keyfine varmaya başlamak için bugün bir platform seç ve en sevdiğin dizileri keşfet.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hem ses hem altyazi Ingilizce olsa bile ogrenebileceginiz iInilizce cok kisitlidir.

Gercekten ogrenmek istiorsaniz ;

Voice of America - Learning English
    Bbc 6 minitutes English.

Baslangic icin Voice of America daha iyidir. Sozluk falan kullanmalisiniz sadece dinlemeyin.

Ingilizceye ihtiyaciniz varsa caba sarfetmelisiniz. Filmle sarkiyla dil ogrenmek pek mumkun degil malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimolaki kullanıcısına yanıt
    kardeşlm onları da biliyorum ama adamlar alay eder gibi yavaş yavaş konuşuyolar bence onlar başlangıç seviyesi için ben şuan inter felanım artık filme diziye geçeyim diye düşündüm
  • dostum inter olduysan artık kendine büyük hedefler koyman lazım. öyle türkçe diziler ing altyazı ile falan bunları geç. direkt ing dizilere başla. ister ing altyazılı izle, ister direkt altyazısız. bir süre boyunca düzenli yaptığın takdirde sana çok şey kattığını göreceksin. en basitinden dal amerikan dizilerine. amerikan dizileri sonuçta hayal edemeyeceğin kadar çok. şunu da her zaman söylerim, ing geliştirme maksadıyla dizi izlemeye başlarken sağlam(popüler) dizileri izlemeyin, çünkü anlamadığınız birçok yer olabilir doğal olarak ve diziyi ziyan etmiş olursunuz. iptal kararı almış dizilerle veya tamamlanmış olsa bile vasat dizilerle(ugly betty, judging amy, everybody hates chris vs) başla. filmler için de aynısı geçerli. mesela her akşam imdb'de 5'in altında alan filmlerden izle ve bunları not tut. ayrıca ing için çok çok faydası olabilecek bir diğer şey ise roman okumaktır. ha romanlar ağır geliyorsa bile daha önce türkçesini okuduğun romanların ing versiyonunu indir e-kitap olarak ve öyle oku. asıl bu çok çok şey katar. hadi kolay gelsin!

• İngilizce ve Türkçenin dil yapıları çok farklı.Yazdığından anladığım kadarıyla bir cümleyi önce Türkçe düşünüp sonra İngilizce'ye çevirmeye çalışıyorsun.İngilizce böyle konuşulmaz aslında hiçbir dil böyle konuşulmaz.Eğer gerçekten İngilizceyi öğrenmek istiyorsan İngilizce düşünmeyi öğrenmen gerek.Bunun için de arkadaşların dediği gibi direkt İngilizce dizi izle.Anlamakta güçlük çekiyorsan İngilizce altyazı kullanabilirsin.Flash dizisini öneririm; dili sade,dizi kalitesiz,konuşmalar çok hızlı değil ve akıcı bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huertas10

kardeşlm onları da biliyorum ama adamlar alay eder gibi yavaş yavaş konuşuyolar bence onlar başlangıç seviyesi için ben şuan inter felanım artık filme diziye geçeyim diye düşündüm

Simdi sadece bu mesajdan ingilizce seviyeni anlamam zordu

Intersen az cok bilirsin kaynaklari zaten. O zaman sunu sorayim ;

Ingilizceyi gunluk hayyatta konusmak derdini anlatmak - anlamak icin mi ogrenmek istiyorsun yoksa akademik - bilgi edinme amacli mi ogrenmek istiyosun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimolaki kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. kimofaki şuan hazırlık okuyorum kardeşim ve ikisi için de öğrenmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türkçe altyazı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huertas10

senin söylediğin şey daha komik. türkçe diziyi ingilizce altyazıyla seyret? ingilizce diziyi ingilizce altyazıyla seyretmelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.