İyi günler Monster Abra A5 V15.4 bilgisayar kullanıyorum. Type-c kablosu ile type c to hdmı dönüştürücüsü kullanarak monitöre görüntü aktarmak istiyorum ancak görüntü alamıyorum. İki harici monitör kullanmak istiyorum. Birini hdmı bağlantısı ile bağlayabiliyorum ancak ikincisini type c ile bağlayamıyorum. Aynı monitörü kabloyu ve çeviriciyi başka bir bilgisayarda deneyince görüntü alabildim. İnternette biraz dolanınca bazı type-c bağlantılarının görüntü aktarımını desteklemediğini öğrendim. Kendi bilgisayarımda bu desteğin olup olmadığını var ise sorunun kaynağını ve nasıl çözeceğimi bilemiyorum. Bunların herhangi birisi ya da tamamı ile alakalı yardımcı olabilecek olanınız var mıdır ?
Bir Karikatür arıyorum
Arkadaşlar bir zamanlar gördüğüm bir karikatürü arıyorum bulamadım buraya sormaya karar verdim.
Bir bilim insanı var kadın telefonda bir tanıdığı nişanlanmış onu görüyor içerliyor. Daha sonra "dünyaca ünlü araştırma labaratuvarlarında çalışmış birisi olarak bunları önemsememem lazım ama işte" diyor sonrasında. Bu şekilde tek kare bir karikatür bulan olursa lütfen bana atabilir mi
Fiber port sorunu
|
|
Güçlü Ana Karakteri Olan Anime
|
İMZA sorunu
|
URFALI'lar toparlanın
|
İnternet çok yavaş
|
Chrome'da klavye çalışmıyor
|
KYK
|
Meslek: Öğretim Assitanı
İlgi Alanları: iktisat, fizik, iai, fantastik edebiyat
Süreklilik güçtür. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.386
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 12.994 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 305 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic