Merhabalar. Karım instagramı pek kullanmaz. Kırk yılda bir arkadaşları dan falan istek gelir. öyle hergün hergün istekler dolup taşımaz. Tamamen alakasız hiç tanımadığı mız biri karıma instagramdan istek atmış. Akşam isteği gördüm kim bu diye merak edip kabul ettim. Bekledim ama akşam bir şey yazmadı. ***ertesi akşam telefonu elime aldığım da gördüm sabah merhaba yazmış eşimde hemen engellemiş. Akşam, engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Çokmtıhaf bşr mesaj yazdı"bu soruyu sabah beni engellemeden önce neden sormadın" yazdı. Ve hemen engelledi. Bende engelledim ve komple sildim mesajlaşmayı ******bu diyalog birbirini hiç tanımayan iki insan için saçma değilmi? Yani ona buna rastgele istek atan adam, rastgele bir kadının engellemesine bukadar hassas olmaz diye düşünüyorum. Sizce bu adam kim? Rastgele biri olabilir mi? Öyleyse eğer neden böyle enteresan bir soru sorup hemen engelledi sizce? adam burada karımın engellemesini haksız bir hareket olarak görüyor sanki? Bir insan hiç tanımadığı biri tarafından engellenir se bunu pek umursamaz diye düşünüyorum. Sizce de öyle değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim