Şimdi Ara

Sizce önceden aldatılmış olabilir miyim? Bu adam rast gele birisi mi sizce? Yoksa tanıdık birisimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bir adam instagramdan eşime istek atmış. Ben gördüm kabul ettim. Ertesi sabah merhaba yazmış eşimde engellemiş. Akşam engeli kaldırıp tanışıyor muyuz dedim. Buda"busoruyu sabah neden sormadan engelledin "dedi. Ve engelledi. Ben bu olaya gıcık oldum. Adamın hesap sorar gibi tepki vermesi şüpheli geldi. Normalde bir yabancı merhaba yazıp engellenince, neden engelledin diye sormaz, engellenmesi normaldir yani. Ama bu Bu adam sanki engelin nedenini sorguladı. Eğer rast gele biri olsaydı, aha engel kalktı konuşma fırsatı. Demesi gerekirdi. Ama bu adam sabahki engelin nedenini sorguluyor ve ardından engelliyor. Bu durumu önemsediğini, ve kişisel algıladığını gösteriyor. Ben çok daha önceden reel ya da sanal bir tanışıklık ihtimali var mı onu düşünüyorum. Çünkü adamın davranışı olağan dışı. Eğer gerçekten rastgele birisine yazmış olsaydı, engellenmek rahatsız etmedi. Olaya ve bu diyaloğa göre sizin fikriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.