Tanıdığınız ya da bildiğiniz biri intihar etti mi? Ne hissettiniz? |
Tanıdığınız ya da bildiğiniz biri intihar ettimi?
-
-
Eski bir arkadaşım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yada 3 olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kuzenin eşi kendisini astı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vay arkadaş ne hikayeler varmış
Bi musterim ve aynı zamanda taniyordum da . Astı kendini
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
intihar sanıldığından çok daha yaygın çoğu haberlere bile çıkmıyor
-
17 yıl önce Kadıköy Bilge Adam Sistem Mühendisliği Kursu' ndan sınıf arkadaşım Yıldız Makine Mühendisliği okuyordu.
Zeki biriydi, her iş elinden gelirdi, bana da katlanabilecek kadar sabırlı ve kafa dengi kanka diyebileceğim biriydi.
Mezun olduktan sonra ailesinin desteği ile iyi bir yazılım firmasında iş bile bulmuştu iyi bir mayışla.
Ama senelerce psikotik ilaçlar kullanıyordu, bir türlü sonuç alamıyordu.
Nihayetinde bir seferinde evine gittiğimde bana doktorun yeni verdiği kırmızı reçete ilacı gösterip "Abi beni fena mayıştırıyor, bütün gün mal gibi oluyorum, çöpe atacağım bunu" demişti de "Çöpe atma bana ver" deyince "Olum tehlikeli bu ilaç öyle rastgele kullanamazsın" demişti.
Ben de "Yaww merak etme, kullanmak için almıyorum bir şey deneyeceğim" deyip çöpe atmadan ilacı almıştım.
Bir süre geçtikten sonra durup dururken benden kursun son taksidini ödemek için borç istedi. İyi mayışlı bir işi vardı üstelik ailesinin durumunun iyi olduğunu biliyordum ve işsiz olduğum halde ona bu parayı veremeyeceğimi söyledim. Bana gönderdiği 2 adet sitem dolu sms mesajından sonra bir daha görüşmedik ve iletişim kurmadım. O sms' leri halen saklarım.
Yaklaşık 3 ay sonra Hürriyet Gazetesi' nin üçüncü sayfasının küçük bir köşesinde intihar haberini okuyunca ailesini ziyarete gittim. Cenazesi çoktan kaldırılmıştı, mevlüdüne yetişebildim.
Anlattıklarına göre bir sabah odasından çıkmayınca babası odasına girip baktığında korkunç manzara ile karşılaşmış:
Babasının beylik tabancasını almış ve yüzüne dayadığı yastığın üzerinden ağzının tavanına doğru ateş edip canına kıymıştı...
-
psikolojik ilac kullanma sebebi neydi anlatır mıydı hic sorunlarını ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
up
-
up
-
Yalnızlıktan dolayı olmuş bence.
@hamza5806 hamzoş dikkat et kendine sen de
Silahim yok :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
intihar evet sandığımızdan daha yaygın. trend haline gelmemesi için haberlere çıkmıyor hatta azerbaycan'da bir ara gençler arasında intihar akımı oluşmuş
-
İlaç neydi acaba. Kırmızı reçeteli birden bırakması yoksunluk yapmış olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Cem_Alim17 yıl önce Kadıköy Bilge Adam Sistem Mühendisliği Kursu' ndan sınıf arkadaşım Yıldız Makine Mühendisliği okuyordu.
Zeki biriydi, her iş elinden gelirdi, bana da katlanabilecek kadar sabırlı ve kafa dengi kanka diyebileceğim biriydi.
Mezun olduktan sonra ailesinin desteği ile iyi bir yazılım firmasında iş bile bulmuştu iyi bir mayışla.
Ama senelerce psikotik ilaçlar kullanıyordu, bir türlü sonuç alamıyordu.
Nihayetinde bir seferinde evine gittiğimde bana doktorun yeni verdiği kırmızı reçete ilacı gösterip "Abi beni fena mayıştırıyor, bütün gün mal gibi oluyorum, çöpe atacağım bunu" demişti de "Çöpe atma bana ver" deyince "Olum tehlikeli bu ilaç öyle rastgele kullanamazsın" demişti.
Ben de "Yaww merak etme, kullanmak için almıyorum bir şey deneyeceğim" deyip çöpe atmadan ilacı almıştım.
Bir süre geçtikten sonra durup dururken benden kursun son taksidini ödemek için borç istedi. İyi mayışlı bir işi vardı üstelik ailesinin durumunun iyi olduğunu biliyordum ve işsiz olduğum halde ona bu parayı veremeyeceğimi söyledim. Bana gönderdiği 2 adet sitem dolu sms mesajından sonra bir daha görüşmedik ve iletişim kurmadım. O sms' leri halen saklarım.
Yaklaşık 3 ay sonra Hürriyet Gazetesi' nin üçüncü sayfasının küçük bir köşesinde intihar haberini okuyunca ailesini ziyarete gittim. Cenazesi çoktan kaldırılmıştı, mevlüdüne yetişebildim.
Anlattıklarına göre bir sabah odasından çıkmayınca babası odasına girip baktığında korkunç manzara ile karşılaşmış:
Babasının beylik tabancasını almış ve yüzüne dayadığı yastığın üzerinden ağzının tavanına doğru ateş edip canına kıymıştı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ben yapacam. yıldım herşeyden.
-
Neler yıldırdı sizi hocam kısaca?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
intihar sanıldığından çok daha yaygın çoğu haberlere bile çıkmıyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X