Şimdi Ara

Tuhaf bir işe girişiyorum sonu hayırlı mı sizce bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tuhaf bir işe girişiyorum sonu hayırlı mı sizce bir bakar mısınız?

Sarı site üzerinden iletişime geçtim ve WP'den atılan mesaj bu şekilde... Sitede ön muhasebe elemanı şeklinde girilmişti ve alakasız bir çalışma şartları vardı. 9 saat çalışma haftasonu ve bayramlar tatil, yol yemek vs yazıyordu. Şimdi ilanı kaldırmışlar...

Bu şekilde bir konuşma geçti aramızda. Sonrasında bulunduğum yerden nasıl gideceğimize dair konuştuk, yol parasını vereceğini söyledi.

Kart kiralama tarzı bir şey olduğunu düşünüyorum siz ne diyorsunuz? Dolandırıcı mı?

• up

• Senin üzerine olan banka hesaplarından sen sorumlusun 3. Şahıslarca kullanılması sakıncalı .

Yüzyüze görüşmeye çağırması beni çok şaşırttı yüzyüze görüşmeye git kalabalık bir yerde buluş bir dinle legal bir iş gibi gözükmüyor ama belki az illegaldir 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim bu nasıl soru yani sen hiç dolandırılan insanların hikayelerini okumadın mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendiniz bile yazmışsınız tuhaf bir işe giriyorum diye sizce normal mi böyle bir iş olması yazık olacak ama galiba devran böyle dönüyor Türkiye’de insanların mali geliri azaldıkça kolay para kazanma yöntemini seçiyorlar ve sonuç hüsran
    Örnek:çiftlikbank

• Ofise çağırıyor ama yüz yüze görüşmek istiyor. Acayip arada kaldım yani...

• Dolandırıcılar. Hukuki olarak sorumluluk üstlenmemek için senin ibanı istiyorlar.

Yerinde olsam avans isterim sonra gitmem. Tuhaf bir işe girişiyorum sonu hayırlı mı sizce bir bakar mısınız? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum paranın nerden geldiğinden çok paranın nereye gittiği önemli adam yazmış gelen para dekontlu iyi de bu para bir hesaba gidecek kara para aklama başın belya girer

• Hocam gidersen 2 gün sonra foruma açacağın konuyu söylüyorum ama bu sefer hukuk bölümüne olur
    Yardım edin MASAK takibine takıldım mahkemem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 29 Mayıs 2024; 20:20:43 >
  • Saçma bir konuşma açık adres iste google dan bak düzgün bir yer değilse engelle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda çok türedi bunlar. önce: "hesap kiralama" diye piyasaya çıktılar, şimdi de iş veriyoz sana diyolar.

yaklaşma. kaç.

• diyosunuz...

• ben bir gideyim konuşayım. inş ofiste yan odaya geçirmez Tuhaf bir işe girişiyorum sonu hayırlı mı sizce bir bakar mısınız? 

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Hocam elimde satılık köprü var ilgilenirseniz yabancıya gitmeyin gelin Tuhaf bir işe girişiyorum sonu hayırlı mı sizce bir bakar mısınız? 

• İnterest kullanıcısına yanıt

ASDFGHJK Tuhaf bir işe girişiyorum sonu hayırlı mı sizce bir bakar mısınız?  Ya olum bi dur.

• Gidip konuştuktan sonra sonuçları buraya yaz. Merak ediyorum işin sonu nereye varacak.

• Kimse kazandığı 25000 liranın 2500 lirasını hiçbir şey yapmayan birine vermez. Başın belaya girer engelle geç gerçek bir iş bul.

• hocam un taşıma işi var ilgilenirsen. sana plakası kapatılmış bi araçla un getirip teslim edeceğiz sen kendi şahsi aracınla unu götürüp bizim söylediğimiz bi ilde gene plakası kapalı bi araca teslim edeceksin. her götürme başına 50 bin lira alacaksın.

• Ahanda yoldayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mükemmel iş hocam, sakın kaçırmayın. Tuhaf bir işe girişiyorum sonu hayırlı mı sizce bir bakar mısınız? 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.