Şimdi Ara

Diş teli ve sigara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler diş teli taktıracağım ama sigara içebilir miyim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diş Teli Varken Sigara İçilir mi?

Diş teli tedavisi sırasında sigara içmek kesinlikle önerilmez. Sigara, diş telleri için zararlı kimyasallar içerir.

Sigara Diş Teline Zarar Verir mi?

Evet, sigara diş tellerine zarar verebilir. Sigara dumanındaki nikotin ve katran, diş tellerinin rengini değiştirebilir, lekeleyebilir ve hatta zarar verebilir. Ayrıca, sigara içmek diş etlerini tahriş edebilir ve diş çürüme riskini artırabilir.

Diş Teliyle Sigara İçilir mi?

Teknik olarak diş teliyle sigara içmek mümkündür. Ancak, bu son derece önerilmez. Sigara içmek diş tellerinin ömrünü kısaltabilir ve diş sağlığınıza zarar verebilir.

Diş Teliyle Sigara İçilir Mi?

Hayır, diş teliyle sigara içmek önerilmez. Sigara içmek diş tellerine zarar verebilir ve diş sağlığınızı tehlikeye atabilir.

Sigara Diş Telinde Belli Olur Mu?

Evet, sigara içmek diş tellerinizde belli olabilir. Sigara dumanındaki katran diş tellerinin üzerine yapışarak lekelenmelere ve renk değişikliğine neden olabilir. Bu, özellikle beyaz veya şeffaf diş telleri için daha belirgin olacaktır.

Diş Teli Varken Sigara İçmek

Diş teli varken sigara içmek, diş sağlığınızı riske atar. Diş telleri dişlerinizi düzeltmek için tasarlanmıştır, ancak sigara içmek bu sürece zarar verebilir ve istenen sonuçları elde etmenizi engelleyebilir.

Sonuç

Diş teli tedavisi sırasında sigara içmek, diş sağlığınızı tehlikeye atan ve diş tellerinin ömrünü kısaltabilen zararlı bir alışkanlıktır. Diş sağlığınızı korumak ve güzel bir gülümsemeyi korumak için diş teli varken sigara içmekten kaçınmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçemezsin umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up Up Up
  • içersin ama dişlerini aksatmadan fırçalaman gerekiyor.normalde günde 2 kere ise sigara içersen günde 3 kere fırçala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

içersin ama dişlerini aksatmadan fırçalaman gerekiyor.normalde günde 2 kere ise sigara içersen günde 3 kere fırçala.

SAğol hocam beni büyük bi dertten kurtardın
  • quote:

içersin ama dişlerini aksatmadan fırçalaman gerekiyor.normalde günde 2 kere ise sigara içersen günde 3 kere fırçala.

Hiçbir zaman öyle bir şey olmuyor. Ben 3-4 kere fircalardim sonra 2 ye düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coestar

quote:

içmesek daha iyi olur ama bagımlısı olduk malesef :S
    benimde dişlerde tel var bende sigara kullanıyorum ama aksatmıyorum fırçalamayı.
    Sende aksatmadan fırçala bi sorun olmaz.Aksatırsan insan içine çıkamazsın çok koku yapıyor teller

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diş teli yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coestar

quote:

içmesek daha iyi olur ama bagımlısı olduk malesef :S
    benimde dişlerde tel var bende sigara kullanıyorum ama aksatmıyorum fırçalamayı.
    Sende aksatmadan fırçala bi sorun olmaz.Aksatırsan insan içine çıkamazsın çok koku yapıyor teller

Öyleyse günde 4 kere bile fırçalarım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.