son yaz aylarından beridir soğudum kendisinden. daha küslük, kavga durumu olmadı ama tartışma durumlarımız oldu. konuyu renkli hale getiriyorum ki okuması daha kolay olsun. en temel unsur beni umursamaması. dışarı çıkalım dediğim zaman sürekli bi bahane uydurması. söz verip sözünde durmaması, hatırlatınca "unuttum şu güne söz veriyom" diyip o günü de unutması. ikinci unsur param yok muhabbeti. gerçekten parası olmayan insan olsa bilirim. ama afedersiniz 2 araba 2 evi olan bi insan param yok diyosa bu cimrilikten başka bişey değildir. sürekli bana ısmarlatmaya çalışıyor. diğer arkadaşlarımla çıktığımızda da aynı şeyi yapıyorum diyor. üçüncü unsur günü berbat etmesi. zar zor çıktık dışarı diyelim, gün hiç eğlenceli bitmiyor, sürekli sonlara doğru bi sorun çıkarıyor ve yüzler asık eve dönüyorum ben. dördüncü unsur hiç bişeyden memnun kalmaması. karnım aç şuraya girelim yemek yiyelim diyorum yok olmaz. neden olmaz orda ortam yok. bişey ısmarlarsın tadını beğenmez çöpe atar. insan utanır onu yapmaya o kadar ısmarladı bari kibarca söyliyim der. beşinci unsur sürekli hastayım muhabbeti yapması. soğukta kafam ağrıyor dışarı çıkmam diyor fakat gece yarısı arkadaşlarıyla yılbaşı gecesi parkta içmeye gidiyolar. ağrıyan kafa o zaman neden ağrımıyor? altıncı unsur parası bana gelince olmaması. bir çikolata gofreti bile kitlemeye çalışırken akşam arkadaşlarla içmeye gidicez diyip, alacağı biraların muhabbetini yapıyor. hani paran yoktu diyorum, bu seferlik var diyor. ama bana yok. yedinci unsur dünyayı ben kurtarıcam muhabbeti. zamanında ben işsiz bu çalışırken, sürekli benim yanımda "ben çalışıyorum sen eşek gibi yatıyosun, senden adam olmaz, çalışamazsın seni almazlar vsvs. biriyle tanıştırdığım zaman "ben magena'nın çalışan arkadaşıyım, çalıştığım için yorgunum" diyip durması. şuan iş tam tersine döndü morali bozuk beyfendinin. sekizinci unsur maaşımı takip etmesi. bende gıcık olup param yok diyorum "sen maaşı daha yeni almadın mı nasıl paran olmaz? diyor. banka ATM işim olduğu zaman hemen hesabımdaki bakiyeye bakmak istiyor paramı öğrenmek istiyor. göster bakıcam diyor. bu bana tekmeyi koyacak gibime geliyor, söğüşlemesi tamamen kesildiği zaman yapıcak tabi bunu. ama benim ondan önce koymam lazım. fakat durduk yerde olmaz. benim haklılık payımın yüksek olduğu bir zaman lazım. siz olsanız napardınız? başka arkadaşım pek yok görüştüğüm, o yüzden bi nevi mecburi. şimdi ayrılırsam ortada bişey yok diyip geçiştirir suçlu ben olurum. bide 7-8 senelik arkadaşım, az buz değil. bide küfürsüz kavgasız ve artık hayatında eskisi gibi olmadığı sonradan sonradan ağır ağır ona hissettirecek şekilde ayrılmak istiyorum. hemen şak diye bitmesin. tavsiyelerinizi bekliyorum. not: sevgili değil, normal bir arkadaşım. artık eskiye dönmüş yakın bir arkadaşım. |
Bildirim