Şimdi Ara

530'lu bir numara aradı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce 530'lu bir numara aradı, açtım telefonu hiç konuşmadı ve kapattı, Bir takım sesler duydum makinelerin çalışması gibi vsvs.
    Neyse geri arıyorum sürekli meşgul çalıyor,Kafaya takıp dakikada bir aradım açtı telefonu, telefon açıldığında terkar arama sesi duyuyorum dıııııııt sonra yine ses yok 9-10 saniye sonra da kapanıyor. Bir kaç kere böyle yaptım aynı açılıyor ancak ortada konuşan yok.

Telefonun kime ait olduğunu sorgulamaya çalıştım ancak kimliği gizlenmiş. İnternette numarayı aradım her hangi bir kayıt yok, Her hangi bir yerden telefon da benklemiyorum acaba nedir.

Yapım gereği bu tarz olaylardan rahatsızlık duyuyorum çoğu zaman yabancı telefonları açmam bile :) Bakalım kokusu çıkar yakında...

• Yapay Zekanın Yanıtı

530'lu Bir Numara Aradıysa Ne Yapmalısın?

+1 530 ile başlayan bir numaradan arama aldıysanız, muhtemelen Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinden birisidir. 530 alan kodu, Sacramento, Davis ve Lake Tahoe gibi şehirleri içeren bölgeyi kapsar.

530'lu numaralar genellikle sabit hat numaralarıdır, ancak VoIP (İnternet üzerinden Ses Protokolü) sağlayıcıları da bu alan kodunu kullanabilir. Bu nedenle, 530'lu bir numaradan gelen bir aramayı cevaplarken dikkatli olmanız önerilir.

530'lu Bir Numarayı Sorgulama

530'lu bir numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için birkaç yöntem kullanabilirsiniz:

• Ters Telefon Araması: Google veya Bing gibi arama motorlarında ters telefon araması yapın.
    • Numara Sorgulama Servisleri: TrueCaller veya Hiya gibi numara sorgulama servislerini kullanın.
    • Telefon Şirketiniz: Telefon şirketiniz, ek bir ücret karşılığında numarayı sorgulamanıza yardımcı olabilir.

530'lu Numaralarla İlgili Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

530'lu numaralardan gelen aramalara cevap verirken aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz önerilir:

• Numarayı Doğrulayın: Aramayı cevaplamadan önce ters telefon araması yapmak veya numarayı sorgulamak için bir servis kullanarak numarayı doğrulayın.
    • Kişisel Bilgilerinizi Vermeyin: Aramalarını tanımadığınız kişilere kişisel bilgilerinizi vermeyin (ör. adınız, adresiniz veya kredi kartı numaranız).
    • Şüpheli Faaliyetleri Bildirin: Sahtekarlık veya dolandırıcılık şüphesi taşıyan aramaları telefon şirketinize veya ilgili yetkililere bildirin.

Genel olarak, 530'lu numaralardan gelen aramalara cevap verirken dikkatli olun. Numaranın kime ait olduğunu doğrulayın ve kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Herhangi bir şüpheli faaliyeti yetkililere bildirmekten çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Allah yardimcin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    :D Nasıl bi derde düştüm böyle :D
  • Aman be aramayız bir daha, hâl hatır soralım dedik malum avea hat kesildi kapattım ben de, ayıp be kardeşim insalık ölmüş!
  • Nihilum kullanıcısına yanıt
    Pomocus2 aradın madem niye konuşmuyon be kardeşim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrd3mr

Pomocus2 aradın madem niye konuşmuyon be kardeşim :D

Kardeş yanlış çevirmişim numarayı cidden kusra bakma, arkadaşı arıyordum baktım birisi çıktı bir şey diyemedim kapadım.
  • Nihilum kullanıcısına yanıt
    Güldürdün :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +370 'li bir telefon arıyor ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aç bişey konuşcaz diye mesaj at
  • Mesaj attım cevap yazmıyo :D
    Büyük ihtimalle şirket telefonu ama sinir oldum ya :S
  • Aslında her seferinde ya 9-10 saniyelerde kapanıyor, Ve her aradığımda çıkan sesler aynı, % 90 şirket telefonu acaba ne pazarlıcaklar yine :D
  • Onu gizli numaradan ara ve hızlı hızlı derin nefes alıp ver. Ona sapıklık nasıl olur göster
  • 3 harfliler olmasın
  • Onu ara ve baştan çıkarıcı seslerle onu etki altına al.. Bunu yapabilirsin :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.