Terk eden sevgili döner mi?
Merhaba dh sakinleri. İnanın kendimi cok yalnız hissettiğimden bunları forumla paylaşmak istedim. 2019 kasım gibi çok sevdiğim, çok değer verdiğim bir insanla ilişkiye başladim. Her şey çok güzel gidiyordu. Ikimiz de birbirimizin ilk sevgilisiydik. Her seyi paylasiyoduk. Adeta ben dunyadaki en mutlu insandım. Ardından pandemi oldu ve ben üniversite okuduğum şehirden ayrılmak zorunda kaldım. Ve aramiza mesafeler girdi. Arada ufak tefek tartışmalar oluyordu ama başlarda yine cok iyi gidiyoduk. Ama eylül gibi maalesef herşey tersine döndü. Kavgalarimız cok fazla arttı. Artık birbirimize karşı biraz tahammülsüz olmuş gibiydik. Tabiki pandeminin yarattığı psikolojik baskıdan dolayı da iyi değildik ikimiz de. Ve o zaman o ayrılmak istediğini, benim onu sevmediğimi düşündüğünü söyledi. Bir müddet konuşmadık. Ben o zamanlar ayri kalmanin ikimiz icin de daha hayırlı olacağını düşündüm.Çunku gercekten zor bir donem geciriyoduk. Bir müddet zaman geçti ve ben tekrardan yazıp başlamanın hayallerini kuruyodum. Ve o zamanlarda fark ettim ki beni her yerden takipten cıkmış. Tekrar mesaj attım, neden boyle bir sey yaptığını sordum. O da sana karsi artik hicbir sey hissetmiyorum dedi. Defalarca aradim. Mesaj attim. Konuşmak istedim ama düşüncem değişmeyecek artık bitsin falan dedi. Ben de kabullenmek zorunda kaldim. Her gün ağlıyorum artik uyku uyuyamiyorum.Bundan sonrasi icin ne yapmaliyim, sizce geri dönebilir mi yardimci olursaniz sevinirim
HACETTEPE 2020 TIP WHATS GRUBU KURULDU MU?
|
|
Derece bekleyen donanım haberli var mı?
|
ÇAPA TIP FAKÜLTESİ VE TIP EĞİTİMİ HAKKINDA
|
Sizce sayısal sıralaması nasıl gelir?
|
Sizce sayısal sıralaması nasıl gelir?
|
Çapa Tıp Genel Bilgi
|
Tıpta ders çalışma taktikleriniz neler
|
Çapa tıp dusunenler buraya
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 205
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.638 (Bu ay: 632)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar