Bildirim
ÇAPA TIP FAKÜLTESİ VE TIP EĞİTİMİ HAKKINDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Küçüklükten beri Tıp istiyordum. Artık ceng veya ee istiyorum. Nedeni ise 6 yıllık bir çalışmayı kaldıramayacak olmam ve ezberi sevmemem. Bir de hırslıyımdır ondan dolayı işimi en iyi şekilde yapmak isterim, tıpta ezber yüzünden bunu yapamayacağımı düşünüyorum. Sence Tıp bu koşullar altında seçilmeli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğer ezberine çok fazla güvenmiyosan ve sevmiyosan aynı şekilde işini iyi yapamayacağını düşünüyosan tıpa gelmemeni öneririm ben de. Çünkü kafanda soru işaretleriyle ve bazı eksikliklerle bölümde okurken çok zorlanabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: bateren
Küçüklükten beri Tıp istiyordum. Artık ceng veya ee istiyorum. Nedeni ise 6 yıllık bir çalışmayı kaldıramayacak olmam ve ezberi sevmemem. Bir de hırslıyımdır ondan dolayı işimi en iyi şekilde yapmak isterim, tıpta ezber yüzünden bunu yapamayacağımı düşünüyorum. Sence Tıp bu koşullar altında seçilmeli mi? -
Devamsızlık sıkıntısı var mı? -
Mesela kütahyadan afyondan balikesirden mezun olankn çapadan eksik tarafi ne
Iyi fakultelerdeki insanlar digerlerini cok eziyor bunun icin icimden egitimi iyi olmassa tıp okumaya gerek yok diyorum
Bu konu hakkinda bilgi verir misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyrie2 -- 19 Temmuz 2020; 17:30:57 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X