Şimdi Ara

SAYISAL TR 258. TERCİH // MEDİPOL TIP YAZILABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Kardeşim sayısalda Türkiye 258. oldu. Biz de birkaç gündür tercih yapmak için bir araştırma içerisindeyiz. Bugün Medipol'ü biraz araştırdık. Kendisine yıllık 3000 bin tl burs ve ücretsiz yurt/yemek imkanı vereceklerini öğrendik. Bu imkanlar gerçekten çok cazip ama bizim üniversite hakkında hiçbir bilgimiz yok. Medipol yazmayı düşünen, orda okuyan, okul hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Herkese iyi forumlar dilerim.

• TUS başarı sırasını merak edip bakmıştım çok kötüydü
    Neden öyle olmuş bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Medipolün geleceği belli değil bugün iyi görünuyor, yarın nasıl olacagı belli değil ve öğrenciyi sadece parayla çekmeye çalışıyorlar. Bu puana acibademde benzer olanaklar ve çok daha kaliteli egitim alabilirsiniz.

• Cerrahpaşa ingilizce yazın hocam asgari maaşa yakın para için hiç değmez zaten mezun olduğunda katbekat fazlasını alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İgman1 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam neye göre yarın nasıl olacağı belli değil diyorsunuz merak ettim açabilir misiniz biraz
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    nasıl katbekat fazlasını alıyo pratisyen doktor maaşı 6bin küsür şu anda
  • ortometapara O kullanıcısına yanıt
    Hocam türkiye politikasında arkası siyasete dayanan bir okul. Bugün destek iyi olur yarın destek çekilirse okulun bir numarası kalmaz. Ama koç ve acıbadem öyle değil veya devlette cerrahpaşa hacettepe. Koç ve acıbademın arkasinda türkiyenin köklü sirketleri var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cerrahpaşadan mezun olan birisinin pratisyen hekim olacağını mı zannediyorsun

• İgman1 İ kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum hocam çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Saolun
  • Ayrıca medipol ozel okula göre kalabalik bir okul türkçesi 110 kişi aliyordu sanırım bir de uluslararasılar vardır. Acıbadem 40kişi aliyor 20 de uluslararasi toplamda 60 kişi.

ne olucak peki:D
    bazı şeyleri çok büyütüyosunuz gözünüzde gerçekler can yakabilir
  • Hocam bende o sıralamayı sırf para veriyorlar diye heba etmesin. Yine de kendi tercihi

• Tamam hocam siz haklısınız devletteki en iyi tıp fakültesinde eğitim alıp tusu geçemeyecek ve hayatının sonuna kadar pratisyen hekim olacak. Onun yerine asgari maaşla gitsin medipole. 200 IQ move

• Hocam sırf para veriyor diye gitmeyecek tabiki , o imkanlar gerçekten çok cazip. Ama türkiyenin sayılı öğrencilerini alan bir kurumun eğitim kalitesi de belli bir standartların üstündedir diye düşünüyorum ama yukarda da yazdığım gibi hiçbir bilgim yok okul hakkında..
  • hocam aylık 3000tl mi?yıllıksa az duruyor çünkü

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    Evet aylık 3000 bin tl ve 7 ay verilecekmiş
    pratisyen olarak kalıcak diye bi şey demedim ben kendi kuzenim hacettepe ingilizce tıp mezunu gelip devlet hastanesinde çalıştı kısa bi süre,sonra tusu kazanıp gitti de cerrahpaşa diye bitirir bitirmez 20bin lirayla başlama garantisi falan verilmiyo yani olay kişide bitiyo
  • up
  • hocam politik sebeplerden dolayı ben gitmezdim.ilk 50 ye giren bi tanıdığım da 5k parayı bırakıp cerrahpaşaya girmişti ve sebebi buydu.yarın bir gün etkin güç değişirse medipolün marka değeri de sönebilir.cerrahpaşa ise her zaman en üstte olacak.

• yüzbeşnet Y kullanıcısına yanıt
    Peki politik sebeplerle alakası olmayan başka bir özel okul düşünür müydünüz hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.