Şimdi Ara

8-14k TIP önerisi soru cevap (Trakya TIP 2.sınıf öğrencisinden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trakya tıp 2.sınıfa geçtim tercih döneminde yardım etmek isterim sorularınızı sorabilirsiniz
    Geçen sene 11k ile yazdım 14k ile kapatması aklınızı karıştırmasın bence 10-15k arası yazılabilecek en iyi tıp fakültelerinden ve 70 e yakın kişi ilk 10k dan yazıyor.
    Hem akreditesi var hem de diplomamızda avrupa yeterlilik çerçevesi ibaresi olacak ayrıca fakültemiz cerrahpaşadan ayrılma olup 1982 de kurulmuştur prof sayısı olarak da çok fazla sayıya sahiptir.Fiziki olanaklarımız çok yenidir araştırabilirsiniz.
    Avrupa Yeterlilik çerçevesi diploması içeren ünilerhttps://www.yok.gov.tr/HaberBelgeleri/BasinAciklamasi/2021/tyc-ve-ayc-logosunu-kullanacak-diploma-programlari.pdf

Bu olay neye yarıyor diyenler için:
    www.yok.gov.tr
    YÖK 39 Üniversitedeki 129 Lisans Programına TYÇ ve AYÇ Logolu Diploma Hakkı Verildi
    https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2021/39-universitedeki-129-lisans-programina-tyc-ve-ayc-logolu-diploma-hakki-verildi.aspx

Fakülte tanıtım dh:https://forum.donanimhaber.com/trakya-universitesi-tip-fakultesi-2021-2022-bilgilendirme-dosyasi--118963793#118963793

Fakülte tanıtım:https://www.youtube.com/watch?v=jQZsuqk1wDs&feature=youtu.be

İnönü Tıp Soru Cevabı için: @schmeiblak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorman -- 1 Ağustos 2022; 11:44:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Koü tıp nasıl sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası geçen sene ben de koü tıpı trakyanın bir önüne yazmıştım fakat şu an baktığımda koü nün baraj uygulaması ve geçme notunun 65 olması ekstra olarak avrupa yeterlilik çerçevesi ibaresi denen şeyi almaması yüzünden iyiki gelmemiş diyorum.Şehrime kocaeli daha yakın olmasına rağmen.Aslında olanaklar açısından büyük farklar da yok tamamen sizin önceliklerinizle ilgili

• Trakya tıpda 2 arkadasim var biri bayağı yakin. Kendisi çok memnun özellikle istanbuldan gidecekler hiç yabancılık cekmeyecekler şehir güzel ve istanbuldan çok daha ucuz. Okul hem fiziki olarak hemde eğitim açısından gayet güzel. 15k için falan muhtesem bir tercih bence. 10kdan da yazılabilir dediğiniz gibi

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    Bu sene bile 60 civarı kişi ilk 10k dan yazmıştı hocam bu civardaki tıplar arasında bence de çok iyi köklü olması vs açısından da

• +

• Hocam beni de etiketleyin konuya ,inönüdeyim ben de

Ortak soru cevap yaparız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1. Sınıf
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz ? Dicle karşılaştırınca nasıl? Dicle' den cok üstün mü? (Dicle yaşadığım şehirde)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Himalynxcat

Memnun musunuz ? Dicle karşılaştırınca nasıl? Dicle' den cok üstün mü? (Dicle yaşadığım şehirde)
    Dicle ile ilgili bir şey duymadım

İnönü şehir dışından gelmeye değecek bir okul değil ya,imkanlar geniş ama hocalar bu imkanları kullanacak kapasitede değil

• schmeiblak S kullanıcısına yanıt

etiketledim hocam

• Up

• +++

• Hocam omü tıp hakkında bilgi sahibi misiniz acaba?Geçme puanının 70 olması çok zorlar mı

• ahmetfeyiz kullanıcısına yanıt

Hocam açıkçası ben pdö sisteminden dolayı başta yazmazdım.Tıpta zaten ortalama yapmak zorken bir de üstüne 70 yapma zorunluluğu insanı iyice yorar özellikle ilk 3 senede verilen eğitimde.Mesela bizim okulda baraj olayı vs yok geçme notumuz da 60 final sınavı hariç kurullarda ort üstü notlar alırsınız ama omü hakkında çok kolay olduğunu duymadım

• Marmara bölgesindeysen iyi
    1.sınıfı geçtim, soru sorabilirsiniz

• Hocam cbü tıp hakkında düşünceleriniz neler

• Akropolis_kai_pelapones kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası kötü olduğu söylenmiyor ama kadavra olanakları çok iyi olmadığı için seçmedim bir de trakyanın cerrahpaşadan gelme bir üni olmasından dolayı cbü eleyip trakya seçtim ancak ikisinin de akreditesi ve avrupa yeterliliği var.
    (Kadavra sanıldığı kadar da önemli bir şey değilmiş bu arada maketten daha çok verim alınıyor)
    (Fiziksel olarak da bizim fakülte daha yeni geldi bana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorman -- 21 Temmuz 2022; 23:17:46 >
  • Thorman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, peki siz 9k sıralaması bandında hangi üniversiteleri önerirsiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.