|
Bildirim
|
Kesinlikle katılıyorum 2k içinde olanlar tıpı eskiden beri istemiyorlarsa mühendislik yazmalılar bence.
|
Bende arkadaşın dediklerine kendi yorumumu ekleyeyim.
İlk dediğine kesinlikle katılıyorum.Tıpı gerçekten tıpa hevesliyseniz yazın.Para,garanti meslek vs. gibi düşünceler hem kendiniz söverek okursunuz okuduktan sonra da mutsuz olmaya devam edersiniz. Yeni açılan üniversiteleri ve Hacettepe gibi başka bir seviyede olan üniversiteleri ayrı tutarak şunu söyleyeyim: Çoğu tıp fakültesi hemen hemen AYNIDIR. Bakın ben Çanakkalede okuyorum fakülte hakkında bazı şikayetlerim nasıl varsa,Bursada ki arkadaşlarımın da başka şikayetleri var,İstanbulda ki arkadaşımın da başka şikayetleri var.Ve inanın anlatılanların çoğu aynı. Tıp fakültesi eğitimi aslında BİREYSEL bir eğitimdir.Yani kimse kolunuzdan tutup size konu anlatmıyor veya pratik bir şey öğretmiyor.Herşey sizde bitiyor.Bu yüzden üniversiteden çok sizin çabanız burda önemli.Yani megakentlerde okuyup bir kere acile bile gitmeyen insanlar için isterse hergün ilginç vaka gelsin önemi yok ki. Tıp zordur cümlesini şöyle açayım : Tıp okumak zor değil illaki mezun olursunuz.Zor olan gerçekten bilerek DOKTOR olmuş bir şekilde mezun olmak.Sezeryan,normal doğum görmeden Kadın doğum stajı geçen arkadaşlar bolca var. Aklıma pek bir şey gelmiyor BÜT var malum :D soruları olanlara bende seve seve cevap veririm.Herkesin istediği olur umarı. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |